Σε σοκ η Αγγελική (17/11) - Μαθαίνει ποιος είναι ο τέταρτος βιαστής της

Μη χάσετε το αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σοκ η Αγγελική (17/11) - Μαθαίνει ποιος είναι ο τέταρτος βιαστής της

Σε πραγματικό σοκ πρόκειται να βρεθεί η Αγγελική στο αποψινό (17/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, καθώς ο Μιχάλης θα της ανακοινώσει το όνομα του τέταρτου που βρέθηκε και συμμετείχε στον βιασμό της πριν χρόνια.

Αυτά θα δούμε απόψε (17/11) στην Αγγελική

Τρίτη 17 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 21

Ο Μιχάλης εξηγεί στην Αγγελική ποιος είναι ο τέταρτος που ήταν το βράδυ του βιασμού της μαζί με τους Αργυρούς και η Αγγελική του ανακοινώνει ότι θα ψάξει να τον βρει. Η Αθηνά διώχνει τον αστυνόμο Μακρή και στη συνέχεια πιέζει τον Δημήτρη να της πει πού ήταν και τι έκανε το προηγούμενο βράδυ.

Αγγελική (17/11)

Ο Γιωργάκης αρχίζει να δείχνει έντονα την δυσαρέσκεια του για την σχέση της Σοφίας με τον Χάρη. Η Τζένη τηλεφωνεί στην Αγγελική και την παρακαλεί τώρα που παντρεύτηκε με τον Στέφανο να τους αφήσει ήσυχους.

Ο Παύλος στριμώχνει την Αγγελική το βράδυ στην κουζίνα με ερωτική διάθεση πράγμα που κάνει μεγαλύτερη την ανάγκη της για εκδίκηση. Ο Στέφανος λαμβάνει ανώνυμο μήνυμα από την Αγγελική και μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο σε σχέση με την απάτη του Χανδρινού. Ο Δημήτρης, ύστερα από απαίτηση της Αθηνάς, πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου Μακρή και μαθαίνει κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του…

*Τον αστυνομικό Βασίλη Μακρή υποδύεται ο ηθοποιός Νικόλας Γκιούλης.

Δείτε εδώ και μία απόφαση της τελευταίας στιγμής που πήρε ο ALPHA για τη σειρά Αγγελική.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της Αγγελικής

Αγγελική Επεισόδιο 22

Ο Στέφανος συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Μάκη ξεσπάει μπροστά στην Αγγελική, η οποία για άλλη μια φορά γίνεται το στήριγμά του. Ο Παύλος, με αφορμή το πρόβλημα του Γιωργάκη στο σχολείο, πιέζει την Σοφία η οποία βρίσκεται παγιδευμένη ανάμεσα στην ανάγκη της για μια καινούργια αρχή και τον φόβο να χάσει τα παιδιά της. διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

Μία νέα επίσκεψη της Ελένης ταράζει την Όλγα η οποία δέχεται μεγαλύτερες πιέσεις από την Αθηνά για την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας. Η Κατερίνα ζητά από τον Δημήτρη να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που υπάρχει ανάμεσά τους ενώ στον Θωμά παρουσιάζεται μία ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα παλιό του απωθημένο. Η Όλγα παραδέχεται στην Αθηνά ότι ήξερε το μυστικό του Αργυρού, αλλά τόσα χρόνια δεν μιλούσε για να την προστατεύσει. Η Αθηνά καταλήγει να την απολύσει, κάτι που οδηγεί την Όλγα να αντιδράσει απρόβλεπτα και καταστροφικά για την ίδια.