Άγριες Μέλισσες: Χαροπαλεύει η Ελένη - Σοκαρισμένοι Λάμπρος και Ασημίνα

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (18/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Χαροπαλεύει η Ελένη - Σοκαρισμένοι Λάμπρος και Ασημίνα

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (18/11) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Μετά από τη συμπλοκή η Ελένη θα βρεθεί να χαροπαλεύει και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα είναι απλά σοκαρισμένοι με την είδηση.

Αυτά θα δούμε απόψε (18/11) στο νέο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 47 – β κύκλος

Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει την συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο. Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως στο καμπαρέ της Τρούμπας θα αναστατώσει και τους δυο ενώ ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω… Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της.

Ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματα του στην Πηνελόπη. Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Άγριες Μέλισσες 18/11

Μη χάσετε και ένα σούπερ spoiler για την εξαφάνιση του μικρού Σέργιου από το χωριό. Δείτε το εδώ.

Άγριες Μέλισσες: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελένη - Μαθαίνει τα πάντα για τη Δρόσω

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση πρόκειται να βρεθεί η Λενιώ στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς σύμφωνα με το spoiler που έδωσε η εκπομπή Πρωινό, πρόκειται να μάθει τα πάντα για τη ζωή της Δρόσως.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Ελένη συντετριμμένη απ’ το θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με το Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του.

Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη όμως έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με το Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές.

Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη...

Και φυσικά το νέο spoiler θέλει την Λενιώ να μαθαίνει για τη Δρόσω με τον απρόσμενο τρόπο! Δείτε εδώ το spoiler που έδωσε ο Μελέτης για τη σχέση του με την Πηνελόπη.