Elif (18/11): Σε άσχημη κατάσταση η Χουμεϊρά - Ο Ταρίκ την αφήνει στο περιθώριο

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif (18/11): Σε άσχημη κατάσταση η Χουμεϊρά - Ο Ταρίκ την αφήνει στο περιθώριο

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο σημερινό (18/11) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Η Χουμεϊρά θα βρεθεί για ακόμα μία φορά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς τόσο ο Ταρίκ όσο και η μητέρα της, θα την αφήσουν στο περιθώριο.

Αυτά θα δούμε σήμερα (18/11) στην Elif

ELIF Επεισόδιο 718

Τα βήματα της Χουμεϊρά την οδηγούν σε μια παιδική χαρά και όταν μια γυναίκα τη ρωτάει ποιο από τα παιδάκια, που παίζουν είναι δικό της, η Χουμεϊρά δείχνει ένα από τα παιδιά. Ο Κερέμ ζητάει από τη Βιλντάν να φύγει από το νοσοκομείο αλλά η Βιλντάν είναι αποφασισμένη να πάρει μαζί της την Ελίφ. Ο Κερέμ όμως αποδεικνύεται πιο πεισματάρης και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει να πάρει την Ελίφ.

Η Ελίφ συνέρχεται και ρωτάει τον Κερέμ αν η Βιλντάν είναι ακόμη εκεί. Ο Κερέμ της λέει πως έφυγε αλλά τη ρωτάει γιατί είναι τόσο φοβισμένη. Θέλει να μάθει τι ρόλο παίζει η Βιλντάν σε αυτό. Η Ελίφ του λέει πως δεν έχει σχέση μαζί της και ο Κερέμ της λέει πως πρέπει να ξεκουραστεί. Η κουτσομπόλα γειτόνισσα της Λεμάν της λέει πως η Ζουλιντέ είναι συνέχεια στο μαγαζί της Τουλάι.

Η Λεμάν υποψιάζεται πως η Ζουλιντέ πηγαίνει εκεί επειδή θέλει να είναι κοντά στον Σαφάκ. Η Ελίφ είναι μόνη της στο δωμάτιο του νοσοκομείο και η Βιλντάν μπαίνει κρυφά και της κόβει λίγα από τα μαλλιά της. Θέλει να κάνει τεστ DNA γιατί πιστεύει πως είναι παιδί του Ταρίκ οπότε θα έχει ένα όπλο εναντίον του.

Η Ρεϊχάν, ο Κερέμ και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι και η Ματσιντέ τους καλωσορίζει. Ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί αλλά εκείνη προτιμάει να μείνει στην κουζίνα και να περάσει το χρόνο της με την παρέα της Γιλντίζ και της Ελίφ.

Ο Ταρίκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά αλλά η ψυχολογική κατάσταση της Χουμεϊρά είναι άσχημη. Προσπαθεί να της μιλήσει αλλά του απαντάει ψυχρά. Η Λεμάν σκέφτεται τα χειρότερα για τη Ζουλιντέ και πιστεύει πως θέλει να παντρευτεί τον γιο της για τα χρήματά του και για να αποκτήσει έναν πατέρα ο γιος της.

Η Ματσιντέ ρωτάει τη Ρεϊχάν σχετικά με το ατύχημα. Ο Ταρίκ, η Χουμεϊρά, ο Κερέμ, η Βιλντάν η Ελίφ ακούνε την αφήγησή της. Η Βιλντάν ρωτάει ειρωνικά τον Ταρίκ αν του έλειψε αυτές τις μέρες η Ελίφ και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Βιλντάν είναι σίγουρη πως η Ελίφ είναι κόρη του Ταρίκ.

Η Χουμεϊρά απογοητεύεται μέρα με τη μέρα πιο πολύ. Ο άντρας της με τη συμπεριφορά του της ραγίζει την καρδιά και η μητέρα της νοιάζεται για την Ελίφ, ένα ξένο παιδί. Η Ράνα φλερτάρει με τον Ταρίκ. Τον καλεί για καφέ και εκείνος δέχεται…

Elif (18/11)

Δείτε εδώ και ένα αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για την εξαφάνιση της Ελίφ!

Σοκ στην Elif: Θρηνεί η Χουμεϊρά - «Γιατί μου το κάνεις αυτό;»

Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά είναι στο γραφείο του γιατρού και τους λέει πως η γυναίκα έχει κάποιες πιθανότητες να γίνει μητέρα αλλά είναι λίγες. Η Χουμεϊρά χαίρεται πολύ όταν το ακούει και νιώθει πως έχει ελπίδες να γίνει μητέρα. Οταν φεύγουν από τον γιατρό, η Χουμεϊρά θέλει να μοιραστεί τη χαρά της με τον Ταρίκ αλλά εκείνος της λέει πως θα απογοητευθεί ξανά και πρέπει πια να καταλάβει πως δεν θα αποκτήσει μωρό.

«Γιατί το κάνεις αυτό συνέχεια;», τον ρωτάει και εκείνος της εξηγεί: «Για να μην πληγωθείς;». «Μα εσύ με πληγώνεις», του επισημαίνει και εκείνος φεύγει θυμωμένος, ενώ η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στην ακτή και αναπολεί τις ωραίες μέρες που πέρασε μαζί του, όμως τώρα πια τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Τα βήματά της την οδηγούν σε μια παιδική χαρά και όταν μια γυναίκα τη ρωτάει ποιο από τα παιδάκια που παίζουν είναι δικό της, η Χουμεϊρά δείχνει ένα από εκείνα! Την επόμενη μέρα, ο Ταρίκ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά αλλά η ψυχολογική κατάσταση της Χουμεϊρά είναι άσχημη. Απογοητεύεται μέρα με τη μέρα πιο πολύ, αφού ο άντρας της τής ραγίζει την καρδιά και η μητέρα της νοιάζεται για ένα ξένο παιδί.

Ερωτικό ραντεβού για Ταρίκ & Ρανά

Η Ρεϊχάν, ο Κερέμ και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι και η Ματσιντέ τους καλωσορίζει. Ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιό της να ξεκουραστεί αλλά εκείνη προτιμάει να μείνει στην κουζίνα και να περάσει τον χρόνο της με την παρέα της Γιλντίζ και της Ελίφ. Η Ελίφ τρομάζει με τη Βιλντάν και της πέφτει ο δίσκος με το τσάι. Η Ρεϊχάν πηγαίνει να το καθαρίσει, αλλά ο Κερέμ τη βλέπει και τη μαλώνει με αποτέλεσμα να τσακωθούν ξανά. Το περιοδικό τελικά δεν έχει εξώφυλλο το σχέδιο της Μπιρτσέ και η κοπέλα απογοητεύεται.

Ο Γιουνούς γίνεται έξαλλος και ζητάει εξηγήσεις από τη Ρανά και εκείνη του λέει πως δεν μπορούσε να επιτρέψει το σχέδιο μια βοηθού να είναι εξώφυλλο στο περιοδικό και πως εκείνη έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Αργότερα, η Ράνα συνεχίζει να φλερτάρει τον Ταρίκ και να τον παρασύρει στην παγίδα της με αποτέλεσμα εκείνος να της ζητήσει να πάνε για φαγητό. Εκείνη του μιλάει για το παρελθόν και τον εαυτό της και ο Ταρίκ γοητεύεται από την προσωπικότητά της και λατρεύει το γεγονός ότι είναι φιλόδοξη, όπως και ο ίδιος. Η Ελίφ είναι με τον Κερέμ στον κήπο και τον ρωτάει: «Στενοχωριέμαι που σας βλέπω να τσακώνεστε! Γιατί δεν της είπες πως έδωσες αίμα για εκείνη;».

Η Ρεϊχάν που τους ακούει θυμώνει και θέλει να μάθει γιατί ο Κερέμ δεν της το είπε, ενώ αναστατώνεται και με την Ελίφ επειδή το κράτησε μυστικό. Ο Κερέμ βρίσκει την αντίδρασή της υπερβολική και θυμώνει. Νιώθει άσχημα γιατί ό,τι και να κάνει βρίσκει ένα λόγο για να τσακωθούν, ακόμα και τώρα που της έσωσε τη ζωή.

Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει το λάθος της και πως θα έπρεπε να τον ευχαριστήσει και θέλει να του φτιάξει ένα παραδοσιακό φαγητό. Οταν όμως του το πηγαίνει, εκείνος το πετάει και τσακώνονται ξανά. Την επόμενη μέρα, ο Τολγκά και η Παρλά φτάνουν στην έπαυλη και ο νεαρός προσφέρει λουλούδια στη Ρεϊχάν για να της ευχηθεί περαστικά. Η Χουμεϊρά μπαίνει στην κουζίνα και όταν βλέπει τα λουλούδια ζητάει να τα βάλουν σε βάζο και να τα πάνε στο σαλόνι. Οταν τα βλέπει ο Κερέμ τρελαίνεται από τη ζήλια του. Η Βιλντάν παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και μαθαίνει πως ο Ταρίκ δεν είναι ο πατέρας της Ελίφ.

TAGS