«Έσκασε» είδηση από τον ΑΝΤ1 για τη σειρά Φαμίλια

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» είδηση από τον ΑΝΤ1 για τη σειρά Φαμίλια

Μόλις πριν από λίγη ώρα, «έσκασε» μία νέα είδηση η οποία αφορά την νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Φαμίλια» και συγκεκριμένα το αποψινό επεισόδιο (18/11) το οποίο θα φέρει άφθονο γέλιο στους πιστούς τηλεθεατές της.

Αυτά θα δούμε απόψε (18/11) στην Φαμίλια του ΑΝΤ1

Η Τζο, η αγαπημένη όλων, εντάξει, η Δέσποινα και ο Γιάννης εξαιρούνται, έχει την τιμητική της! Δεν είναι μόνο τα όσα ξέρουμε, ήδη, για εκείνη, δηλαδή το πόσο παρεμβατική είναι, το πόσο δε θέλει τον Γιάννη για γαμπρό της ή το τι μπορεί να κάνει για να χωρίσει την κόρη της από εκείνον, αλλά τώρα μαθαίνουμε και γιατί χώρισε με τον πατέρα της Μαίρης, τον Μάνο, όταν αυτός επισκέπτεται τον Γιάννη, τη Μαίρη και τα εγγόνια του!

Επίσης, τι θα γίνει όταν η Τζο ξεπεράσει τα όρια και η Μαίρη της ζητήσει να μείνει μακριά από την οικογένειά της; Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η γιαγιά Τζο για να επανορθώσει; Μήπως έφτασε η ώρα να πάρει το μάθημά της; Αλήθεια, θα την λυπηθεί κανείς γι’ αυτό;

Φαμίλια 18/11

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις και στο νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε απόψε.

Τι θα δούμε αύριο (19/11) στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Φαμίλια

Τίτλος επεισοδίου «Η μαμά… λείπει για δουλειές»

Η Μαίρη λείπει κάποιες μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. Πώς καταφέρνουν ο Γιάννης και τα παιδιά να της δείξουν πόσο ανάγκη την έχουν; Επιπλέον, η Μαίρη βγάζει μια παλιά συρταριέρα στον δρόμο, αλλά δεν την μαζεύει κανείς από εκεί κι αυτή το παίρνει προσωπικά!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, μαθαίνουμε ότι στο μωρό αρέσει να κοιμάται, ακούγοντας διαφημίσεις από τηλεμάρκετινγκ, όπως κι ότι ο Γιάννης με τη Μαίρη πηγαίνουν σε πορείες και διαδηλώσεις. Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός λόγος που το κάνουν;