ALPHA - Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Σε σοκ ο Ηλίας - Του αλλάζουν όλο το... κεφάλι

Όσα θα δούμε σήμερα 20/11

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA - Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Σε σοκ ο Ηλίας - Του αλλάζουν όλο το... κεφάλι

Απολαυστικό θα είναι το σημερινό 20/11 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα. Σοκ θα πάθεις ο Ηλίας, μόλις δει πως θα του έχουν αλλάξει κυριολεκτικά... κεφάλι.

Αναλυτικά όσα θα δούμε:

Στο επεισόδιο σήμερα, έχει εμφανιστεί το «αντίπαλο δέος» στις εκδόσεις Καλούμπα, μια καινούρια συγγραφέας που «κλέβει» τον χρόνο της εκδότριας Νανάς, προκαλώντας τη ζήλια της Βούλας. Ο Μηνάς όμως, πολύ το διασκεδάζει…

Ο Ηλίας προσπαθεί να ξανακερδίσει την Καίτη, και η Μένη του προτείνει πέντε δήθεν σίγουρους τρόπους «για να ξανακερδίσετε τον πρώην σας».

H ΦΑΠΠΑ οργανώνει μια δημοπρασία για να μαζέψει λεφτά και η Βέλη βρίσκει την τέλεια ιδέα για το τι θα δημοπρατήσει. Θα βγάλει στο σφυρί… τον Άγγελο!

Ο Μπάμπης κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές του σωματείου των οδηγών τουριστικών λεωφορείων. Μόνο που σ΄ αυτές τις εκλογές κατεβαίνει κι ο Παναγιώτης.

Να σημειώσουμε πως στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ALPHA, μια ηθοποιός έχει αλλάξει εντελώς. Ο λόγος για την Βουλίτσα, η οποία έχει χάσει πολλά κιλά και συγκεκριμένα, 35 και η διαφορά είναι απίστευτη.

Από την σειρά "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" στο πλευρό της Ελένης Ράντου

Η Ελένη Ράντου, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, πρόκειται όπως όλα δείχνουν να επιστρέψει στην τηλεόραση. Νέες αποκαλύψεις όμως θέλουν να βρίσκεται στο πλευρό της μια αγαπημένη ηθοποιός από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Μέσα από το Pop Up και από την Αφροδίτη Γραμμέλη, ήρθαν στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που κάνει η ηθοποιός με τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, πρόκειται να δούμε μαζί της δυο ακόμη πρόσωπα. Ο λόγος για τη Ράνια Σχίζα, με την οποία είχαν δουλέψει ξανά μαζί στις «Σαββατογεννημένες» και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, με τις τρεις τους να υποδύονται τρεις μαμάδες.

Να σημειώσουμε πως την θέση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη στην Μουρμούρα έχει πάρει η Κλέλια Ρένεση, η οποία είχε ένα απρόοπτο περιστατικό στα γυρίσματα.