Elif (24/11): Σε σοκ η Βιλντάν - Παθαίνει νευρική κρίση

Πανικός στο σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif (24/11): Σε σοκ η Βιλντάν - Παθαίνει νευρική κρίση

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/11) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Η Βιλντάν θα βρεθεί σε αληθινό σοκ και σύντομα θα πάθει μία νευρική κρίση εξ' αιτίας της συμπεριφοράς του Ταρίκ.

Αυτά θα δούμε σήμερα 24/11 στο Elif

ELIF Επεισόδιο 722

Ο Ταρίκ δεν βρίσκει την Ελίφ στο γκαράζ και τηλεφωνεί αμέσως σε έξαλλη κατάσταση στη Βιλντάν. Η Βιλντάν τρομοκρατείται από το ύφος του. Μαζί πηγαίνουν να βρουν την Ελίφ. Η Χουμεϊρά αισθάνεται πολύ άσχημα και έχει αφόρητους πόνους αλλά ο Ταρίκ την άφησε μόνη και αβοήθητη. Η Γιλντίζ λέει στη Ρεϊχάν πως η Ελίφ νιώθει άσχημα επειδή δεν μιλάει με τον Κερέμ. Η Ρεϊχάν της λέει πως και εκείνη θέλει να διορθώσει την κατάσταση ανάμεσά τους.

Ο Κερέμ αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση και η Ματσιντέ είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του πρωινού η Ματσιντέ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ. Ο Κερέμ του τηλεφωνεί αλλά ο Ταρίκ δεν του απαντάει. Ο Ταρίκ πηγαίνει με τη Βιλντάν στο δάσος καθώς πιστεύει πως εκεί κρύβεται η Ελίφ. Η Χουμεϊρά λέει πως είναι έγκυος και η Ματσιντέ δείχνει να πιστεύει την κόρη της, αυτή τη συμπαράσταση έχει ανάγκη η κοπέλα. Στο δάσος η Βιλντάν έχει μια νευρική κρίση και λέει στον Ταρίκ πως αρκετά ανέχθηκε την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τις διαταγές του.

Elif (23-27/11)

Ο Ταρίκ θυμώνει από το ξέσπασμά της και τη ρίχνει κάτω προειδοποιώντας τη για τα λόγια της. Ένα τηλεφώνημα από την εταιρία τον αναγκάζει να φύγει και να αφήσει μόνη τη Βιλντάν. Η Βιλντάν έχει χτυπήσει το πόδι της και νιώθει εξαντλημένη. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και η γραμματέας τον πηγαίνει στο γραφείο, που άνηκε παλιά στον πατέρα του αλλά ο νεαρός δεν το δέχεται και της λέει πως αυτό το γραφείο ανήκει πια στον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει μια συνταγή από βότανα για να βοηθήσει τη Χουμεϊρά και εκείνη της φέρεται ευγενικά και με καλοσύνη…

Elif (24/11)

Δείτε εδώ το άσχημο περιστατικό ζήλιας που σημειώνεται με τον Κερέμ!

Τι θα δούμε αύριο 25/11 στην Elif

ELIF Επεισόδιο 723

Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Βιλντάν βρίσκεται στο δάσος και έχει χάσει τις αισθήσεις της, ο Ταρίκ την έχει αφήσει εκεί. Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται. Η Ρεϊχάν λέει στη Χουμεϊρά πως θα γίνει μια υπέροχη μητέρα και η Χουμεϊρά χαίρεται να το ακούει. Ο Κερέμ είναι στο νέο του γραφείο στη εταιρία και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Ο Ταρίκ φτάνει στην εταιρία και βλέπει τον Κερέμ. Υποκρίνεται τον χαρούμενο αλλά στην πραγματικότητα ζει έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του. Δεν θέλει τον Κερέμ στην εταιρία. Η Βιλντάν συνέρχεται και καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη.

Στην πραγματικότητα εκείνη είχε κρύψει την Ελίφ στο σπίτι από την από την αρχή. Η Βιλντάν λέει στην Ελίφ πως είναι πια μόνες και ο Ταρίκ δεν θα ασχοληθεί μαζί τους αλλά η μικρή λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν αναζητάει την Ελίφ και τη φωνάζει δυνατά. Η Βιλντάν κρύβεται πίσω από τα δέντρα. Έχει ένα σχέδιο, να κρύψει την Ελίφ από όλους. Ο Κερέμ ζητάει από τον Ταρίκ να του δείξει εμπιστοσύνη.

Πιστεύει πως ο Ταρίκ δουλεύει πολύ σκληρά και δεν βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του και τη γυναίκα του. Σκοπός του Κερέμ είναι να δουλέψει για τον εαυτό του, τη μητέρα του και να ξεκουράσει τον Ταρίκ. Η γραμματέας φέρνει στον Κερέμ τις αναλύσεις και τις αναφορές του προηγούμενου έτους, που είχε ζητήσει, την ώρα που είναι στο γραφείο του ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ δυσαρεστείται αλλά δεν μπορεί να πει κουβέντα. Όταν σηκώνεται να φύγει, ο Κερέμ παρατηρεί πως τα παπούτσια του έχουν λάσπη και ο Ταρίκ του λέει πως είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο στη διαδρομή για την εταιρία και αναγκάστηκε να κατέβει και να το διορθώσει.

Η Βιλντάν είναι στο δωμάτιο της και καθαρίζει τα ρούχα της και το μέτωπο της από το αίμα. Η Ελίφ εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Σιγά – σιγά, ανοίγει τα μάτια της. Η Χουμεϊρά είναι έξαλλη με τον Ταρίκ επειδή δεν της αρέσεις ο τρόπος, που της φέρεται.

Ο Κερέμ συναντάει τη Ράνα στο ασανσέρ. Η Ράνα πιστεύει πως ο Κερέμ είναι υπάλληλος, δεν ξέρει ποιος είναι. Η Ράνα του δίνει να βγάλει φωτοτυπίες και ο Κερέμ δεν λέει πως δεν είναι βοηθός. Η Ράνα του λέει πως μπορεί να έχει μια καλή εμφάνιση και να είναι καλοντυμένος αλλά χρειάζονται και άλλα προσόντα για να εξελιχθεί. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη Σέμα, μια παλιά της φίλη.

Η Σέμα ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει γιατί έχουν να μιλήσουν χρόνια. Η Χουμεϊρά ζητάει ένα φαγητό και η Ματσιντέ με τη Γιλντίζ πιστεύουν ότι αυτό είναι σημάδι εγκυμοσύνης. Και οι δύο θέλουν να πιστέψουν πως είναι έγκυος αυτή τη φορά. Η Βιλντάν ζητάει από τη Σεμά να φροντίσει την Ελίφ για λίγες μέρες αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη ενός μικρού κοριτσιού…

TAGS