Έλα στη θέση μου 24/11: Στο ίδιο στρατόπεδο Βλάσης και Αχιλλέας

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου 24/11: Στο ίδιο στρατόπεδο Βλάσης και Αχιλλέας

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό 24/11 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Ο Αχιλλέας θα κάνει μία ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση στον Βλάση και οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στο ίδιο στρατόπεδο.

Αυτά θα δούμε σήμερα 24/11 στο Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 52

Ο Βλάσης βοηθά τη Θάλεια να αποφύγει τη σύλληψη και την παίρνει στο σπίτι του, κάτι που κάνει έξαλλο όχι μόνο τον Λεωνίδα, αλλά και τη Φαίη, που μαθαίνει τα νέα. Η Κέντρα υποκρίνεται πως βρίσκεται στο Λονδίνο και παρακολουθεί τον Αχιλλέα, ενώ ο Φώτης μηχανεύεται ένα κόλπο για να κερδίσει πίσω την Βάνα. Εν τω μεταξύ, η Σύλβια και ο Ζούβας αποφασίζουν να ερευνήσουν κρυφά τις κινήσεις της Φαίης. Κι ενώ η Ρενάτα ψάχνει τρόπους να παγιδέψει την Ελπίδα, ο Αχιλλέας κάνει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση στον Βλάση…

Δείτε εδώ τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας!

Όσα είπε η Αθηνά Οικονομάκου για τον ρόλο της στο Έλα στη Θέση μου

Ανανέωση πάντως βλέπουμε και στην ηρωίδα σας. Η Φαίη έφευγε και επέστρεψε καλύτερα από ποτέ.

«Το χρειαζόταν. Έφυγε μακριά και είδε πιο αντικειμενικά τα γεγονότα. Δεν έχει αλλάξει εντελώς, ωστόσο, πολλά βασικά χαρακτηριστικά της έχουν βελτιωθεί προ5 το καλύτερο. Γι αυτό και βλέπουμε μια άλλη πλευρά της Φαίης».

Πάντως σε ό,τι αφορά στον Βλάση, δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές.

«Δεν το βάζει κάτω. Παλεύει ακόμα».

Μάλλον είναι ο έρωτας της ζωής της!

«Είναι μεγάλος έρωτας, όμως είναι και μεγάλο πείσμα. Όλα μαζί. Δεν τα παρατάει εύκολα και τελικά δεν ξέρω αν ο Βλάσης επέστρεφε σε εκείνη, αν θα ήταν όντως ευτυχισμένη μετά απ' όλα αυτά που έχουν γίνει. Ότι τον αγαπάει είναι σίγουρο, απλά νομίζω πως πλέον υπερισχύει το πείσμα».

Σπόιλερς πάντως λένε πως θα καταλήξουν μαζί!

«Δεν το γνωρίζω. Οι σεναριογράφοι έχουν τον λόγο. Όμως είναι νωρίς...».

Σε αυτή τη φάση, παρακολουθεί τη Θάλεια πιστά.

«Ψάχνει να ανακαλύψει τι συνέβη με τα χρήματα του Βλάση και τελικά θα τα καταφέρει, θα φτάσει στην άκρη του νήματος, θα πάει να το... "πουλήσει" στον Βλάση φυσικά, αλλά τελικά τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως τα έχει στον νου της. Αυτό όμως θα γίνει αφορμή για να αλλάξει τελείως η σχέση μεταξύ τους. θα αρχίσει να βλέπει αλλιώς τα πράγματα η Φαίη».