Αγγελική 24/11: Η Αγγελική ένα βήμα πριν μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική 24/11: Η Αγγελική ένα βήμα πριν μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο σημερινό 24/11 επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική. Αυτή τη φορά, η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί ένα βήμα πριν μάθει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της.

Αυτά θα δούμε σήμερα 24/11 στην Αγγελική

Αγγελική Επεισόδιο 23

Η Κατερίνα με τον Δημήτρη θα βρουν την Όλγα αναίσθητη και θα προσπαθήσουν να τη σώσουν δίνοντας μάχη με τον χρόνο. Ο Νικόλας συζητάει για τον Παύλο με την Τζένη και τον Στέφανο μέχρι που εκείνη θέτει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Η Σοφία ανησυχεί που ο Παύλος έχει πάρει τον Γιώργο, ενώ την ίδια ώρα εκείνος δέχεται τα πυρά της Αθηνάς που υποψιάζεται ότι η Σοφία έχει άλλον.

Ο Μιχάλης με την Αγγελική πηγαίνουν στην ταβέρνα για την πρώτη εμφάνιση του Θωμά, αλλά εκεί τους πετυχαίνει ο Παναγιώτης ο οποίος τελικά αποκαλύπτεται ότι ήταν ο τελευταίος που είδε τον πατέρα της ζωντανό.

Αγγελική (23/11)

Η Αγγελική και ο Μιχάλης συγκλονισμένοι προσπαθούν να μάθουν από τον Παναγιώτη τι έγινε το βράδυ που αυτοκτόνησε ο πατέρας της. Ο Δημήτρης μαθαίνει για το παραλήρημα του Παναγιώτη και πληροφορεί την Αθηνά. Ανήσυχη ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια γύρω από τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας, η Αθηνά στέλνει τον Δημήτρη να «τακτοποιήσει» το θέμα.

Ο Πάνος Βλάχος αποκάλυψε ποιον ρόλο θα ήθελε να κάνει στην σειρά Αγγελική. Δες εδώ!

Σοκ στην Αγγελική - Στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας ο...

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέα επιτυχημένης σειράς του APLHA, Αγγελική καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ένας από τους πρωταγωνιστές θα βρεθεί στην φυλακή για απόπειρα δολοφονίας.

Τα μπλεξίματα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό για τον Μιχάλη! Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης θα τον κατηγορήσει πως προσπάθησε να τον σκοτώσει. Η Αγγελική θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον πρώην αγαπημένο της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Δημήτρης θέλει από καιρό να παγιδεύσει τον Μιχάλη. Αφενός για την προδοσία προς το πρόσωπο της αγαπημένης του Κατερίνας λίγο καιρό πριν και αφετέρου για το γεγονός που έχει γίνει γνωστό -και γράψαμε στο προηγούμενο τεύχος του TiVi Σίριαλ- ότι ο Μιχάλης είναι παιδί του Γιώργου Αργυρού.

Οπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια, τα γενέθλια του παιδιού του Παύλου θα γίνουν η αφορμή για να φύγει όλη η οικογένεια Αργυρού από το σπίτι. Mαζί και η Αθηνά. Ο Δημήτρης όμως, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του, θα μείνει πίσω καθώς δεν θέλει ακόμα να έρθει σε επαφή με τους συγγενείς. Κοντά του θα μείνει και η Αγγελική, ύστερα από υπόδειξη της μητέρας του, για να του προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Ομως στην πραγματικότητα, εκείνος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του. Πρώτα απ’ όλα θα ναρκώσει την Αγγελική δίνοντάς της να πιει ένα τσάι.

Η νεαρή νοσοκόμα θα πάει στο δωμάτιό της νιώθοντας ναυτία. Ξέρει πως κάτι της έριξε στο τσάι ο γιος τής Αθηνάς αλλά πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σώσει τον εαυτό της που βλέπει τα πάντα γύρω της να γυρνούν. «Δημήτρη, βοήθησέ με. Δεν αισθάνομαι καλά. Τι μου έριξες μέσα στο φλιτζάνι μου;», θα φωνάζει στο άδειο της δωμάτιο, αλλά δεν θα υπάρχει κανείς γύρω της για να της απαντήσει. Ελάχιστα λεπτά αργότερα θα βυθιστεί σε έναν ύπνο.