Παρουσιάστε: Συναγερμός! Τρομοκράτης απειλεί να τους ανατινάξει...

Οι εξελίξεις 24/11 πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρουσιάστε: Συναγερμός! Τρομοκράτης απειλεί να τους ανατινάξει...

Συναγερμός θα σημάνει στο αποψινό 24/11 επεισόδιο της σειράς Παρουσιάστε. Ένας τρομοκράτης θα δούμε να απειλεί να τους ανατινάξει όλους. Ποια θα είναι η κατάληξη τους;

Όσα θα δούμε απόψε στην σειρά Παρουσιάστε:

Συναγερμός! Το στρατόπεδο σε κατάσταση ομηρίας! Ένας ανώνυμος τρομοκράτης απειλεί να τους ανατινάξει αν δεν παραδώσουν τον απόρρητο φάκελο του ΓΕΕΘΑ. Κανείς δεν μπαίνει και κανείς δεν βγαίνει απ’ το στρατόπεδο, αλλιώς θα υπάρξουν απώλειες. Προς αποφυγήν πανικού, οι διοικητές δεν ανακοινώνουν την βόμβα και τρέχουν να βρουν πώς παρείσφρησε ο δόλιος τρομοκράτης.

Όλοι θα ανακριθούν! Έλτον και Φίλης ξεμένουν στο στρατόπεδο όπου πήγαν να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία μιας αποτυχημένης τους «βεντέτας», ενώ η Φραντζέσκα ξυπνάει με τον Καρυπίδη πάνω στο ιατρικό κρεβάτι του Παπανίδη. Οι φαντάροι φοβούνται το μέγεθος της καμπάνας μετά το «bachelor party» του Μέγα και πασχίζουν να αποκρύψουν τα «όργια» της προηγούμενης βραδιάς. Κάπου, κάποιος είδε κάτι αλλά όλοι κάνουν τουμπεκί για τους λάθος λόγους. Ο χρόνος τρέχει. Θα προλάβουν οι διοικητές να σώσουν το στρατόπεδο απ’ τον μυστήριο τρομοκράτη;

Να σημειώσουμε πως μια ηθοποιός του Παρουσιάστε κατάφερε να χάσει 17 ολόκληρα κιλά και να γίνει μια άλλη.

Πανζουρλισμός στον ΑΝΤ1 με τις σειρές Ήλιος και Παρουσιάστε - Σημειώθηκε απίστευτο περιστατικό

Το πιο απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στα μηχανάκια της AGB όσον αφορά την τηλεθέαση της Δευτέρας 2/11! Οι σειρές του ΑΝΤ1, Ήλιος και Παρουσιάστε έκαναν ακριβώς τα ίδια ποσοστά!

Σπανίως συναντάμε τέτοιο φαινόμενο! Οι δυο νέες σειρές του ΑΝΤ1 δείχνουν να έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο το βράδυ της Δευτέρας τους χάρισε στο δυναμικό κοινό 14,% και τους έδωσε σε μια αξιοπρεπέστατη θέση στην prime time ζώνη!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 12.0
  • ALPHA: Αγγελική 10.6
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 14.6
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 14.6
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 23.8
  • STAR: Greece Next Top Model 27.6
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 10.4
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 4.7
  • OPEN: Cinderella man 4.6

Δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν όλα τα προγράμματα που έπαιξαν την Δευτέρα 2/11