H Ναταλία Γερμανού «εισβάλλει» στην Μουρμούρα - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Απρόσμενη έκπληξη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H Ναταλία Γερμανού «εισβάλλει» στην Μουρμούρα - Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Στην αγαπημένη σειρά του ALPHA «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» εισβάλλει η Ναταλία Γερμανού, η οποία μάλιστα θα έχει έναν ρόλο έκπληξη.

Στο ολοκαίνουργο επεισόδιο της Τετάρτης (25 Νοεμβρίου), ο Μηνάς είναι ενθουσιασμένος με έναν γέροντα ραβδοσκόπο και την τέχνη του να βρίσκει νερό. Ένας ραβδοσκόπος όμως υπάρχει ήδη μέσα στο σπίτι του χωρίς να το γνωρίζει.

Η Ναταλία Γερμανού θα παριστάνει την δημοσιογράφο Νόνη Καρακαηδόνη στης οποίας την εκπομπή πάει καλεσμένος ο Ηλίας για θέματα που σχετίζονται με την Εφορία. Η Καίτη, όμως, είναι και αυτή καλεσμένη στην ίδια εκπομπή.

Μια βόλτα με το αμάξι της Τούλας θα αποβεί μοιραίο τόσο για την Τούλα όσο και την Ξένια και τον Μπάμπη. Η Βέλλυ, όσο οργανώνει το πάρτυ του γάμου με τον Άγγελο, καταφέρει να τον πείσει να μην κάνουν τα συνηθισμένα που κάνουν όλοι αλλά κάτι ξεχωριστό.

Μείνετε συντονισμένοι στο καινούργιο ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς, όπου από 25 Νοεμβρίου τα επεισόδια θα προβάλλονται 3 φορές την εβδομάδα στις 21:00. Παρεμπιπτόντως, ποιος ηθοποιός από το "Μην αρχίζεις την μουρμούρα" θα είναι στο πλευρό της Ελένης Ράντου;

H Ναταλία Γερμανού «εισβάλλει» στην Μουρμούρα

Ανατροπή στον ALPHA με την «Μουρμούρα» - Αυτά είναι τα νέα δεδομένα για τη σειρά

Μία μεγάλη ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Τα δεδομένα άλλαξαν για τη σειρά και από εδώ και στο εξής δε θα τη βλέπουμε δύο φορές την εβδομάδα αλλά τρεις.

Η αγαπημένη σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού εδώ και πολλά χρόνια και έτσι ο σταθμός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί λίγο παραπάνω την απηχήσή της.

Έτσι, από αυτή την εβδομάδα θα βλέπουμε τη Μουρμούρα Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 καθώς ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Εφιάλτης στην Κουζίνα θα παραμείνουν για λίγο καιρός εκτός προγράμματος.

Συγκεκριμένα, αιτία της αύξησης των εβδομαδιαίων επεισοδίων της «Μουρμούρας» είναι η προσωρινή διακοπή των γυρισμάτων του ριάλιτι «Εφιάλτης στην Κουζίνα» λόγω lockdown.

Μουρμούρα νέα επεισόδια

Αγνώριστη η "Βουλίτσα" από την Μουρμούρα - Έχασε 35 κιλά!

Η Ελένη Κοκκίδου ή αλλιώς "Βουλίτσα" όπως την αγαπημένη σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" μιλά για την 8η σεζόν της σειράς αλλά και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της αφού έχασε 35 κιλά!

Η Ελένη Κοκκίδου τόνισε: «Έχασα πολλά κιλά! Έχασα 35 κιλά! Τα κατάφερα με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία…

Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα «τώρα πρέπει να πετάξω το βάρος μου». Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις, δεν έβγαινα με τους φίλους μου…»!

Και υπογράμμισε: «Όταν βγήκα έξω όμως με τους φίλους μου και ήρθαν τα τηγανητά καλαμαράκια δοκίμασα και κάνω γυμναστική από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα διατροφή»! Δείτε ακόμα τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να αποκαλύπτει για την σειρά.

βουλίτσα μουρμούρα κιλα