Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 25/11: Ο Δημήτρης "στριμώχνει" την Λήδα με μια κρίσιμη ερώτηση

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Ήλιος 25/11: Ο Δημήτρης
TV24 25.11.2020 09:35
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Πολλές είναι οι εξελίξεις που θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο Ήλιος στον ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη να "στριμώχνει" την Λήδα.

Ήλιος, σήμερα στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Η τυχαία συνάντηση του Δημήτρη και της Λήδας με τον Φίλιππο και την Αλίκη στο μπαρ, είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστούν οι αντοχές όλων τους. Τα συναισθήματα δύσκολα κρύβονται, όσο κι αν προσπαθούν όλοι να φανούν φιλικοί και πολιτισμένοι.

Ο Δήμος ζηλεύει αλλά και ανησυχεί όσο σκέφτεται την Νίκη δέσμια στα χέρια του Αντρέα. Ο Φίλιππος κάνει απελπισμένες προσπάθειες να κρατηθεί στην Αλίκη, ενώ το μυαλό του συνεχίζει να είναι στη Λήδα… Ο Δημήτρης θα θέσει στην Λήδα ένα τελεσίδικο ερώτημα, απαιτώντας την ειλικρινή απάντησή της. Δείτε εδώ τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Καυτές» αποκαλύψεις σήμερα (24/11) στον Ήλιο

Πραγματικά «καυτές» αποκαλύψεις πρόκειται να γίνουν στο σημερινό 24/11 επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Ο Δημήτρης, η Λήδα, ο Φίλιππος και η Αλίκη θα συναντηθούν και κάπου εκεί τα πράγματα θα ξεφύγουν.

Αυτά θα δούμε απόψε 24/11 στον Ήλιο

Ο Αντώνης πέφτει από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι βρέθηκαν φυτοφάρμακα στο κτήμα του και δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη αυτό.

Η υποστήριξη της Νεφέλης του δίνει δύναμη... Η Μαρία, αντίθετα, επιμένει στο ότι πρέπει να το πουλήσουν... Στο Τμήμα έρχεται μία νέα υπαστυνόμος, η Δάφνη Λογοθέτη.

Ο Χρήστος νιώθει να την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Η Νίκη κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να φύγει από τον Αντρέα και βρίσκεται στην πόρτα του Δήμου…

Μια τυχαία συνάντηση του Φίλιππου, της Αλίκης, της Λήδας και του Δημήτρη θα τους οδηγήσει να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι… Εκεί, δυστυχώς, θα αποκαλυφθούν πολλά…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Τα πάνω κάτω για τους γονείς της Αγγελικής - Θα μάθουν...

Χωρισμός "βόμβα" στην σειρά Ήλιος - Το ίδιο βράδυ εκείνη κοιμάται με άλλον!

Share