Θρίλερ στην Elif: Η Βιλντάν χωρίς τις αισθήσεις της - Η Ελίφ εξαφανισμένη από προσώπου γης

Οι σημερινές 25/11 εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στην Elif: Η Βιλντάν χωρίς τις αισθήσεις της - Η Ελίφ εξαφανισμένη από προσώπου γης

Θρίλερ θα επικρατήσει στο σημερινό 25/11 επεισόδιο της Elif. Η Βιλντάν βρίσκεται στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της, την ώρα που η Ελίφ είναι εξαφανισμένη από προσώπου γης και την ψάχνουν όλοι.

Για αυτό το λόγο θα επικρατήσει θρίλερ στην Elif

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο 723:

Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Βιλντάν βρίσκεται στο δάσος και έχει χάσει τις αισθήσεις της, ο Ταρίκ την έχει αφήσει εκεί. Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται. Η Ρεϊχάν λέει στη Χουμεϊρά πως θα γίνει μια υπέροχη μητέρα και η Χουμεϊρά χαίρεται να το ακούει. Ο Κερέμ είναι στο νέο του γραφείο στη εταιρία και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Ο Ταρίκ φτάνει στην εταιρία και βλέπει τον Κερέμ. Υποκρίνεται τον χαρούμενο αλλά στην πραγματικότητα ζει έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του. Δεν θέλει τον Κερέμ στην εταιρία. Η Βιλντάν συνέρχεται και καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη.

Στην πραγματικότητα εκείνη είχε κρύψει την Ελίφ στο σπίτι από την από την αρχή. Η Βιλντάν λέει στην Ελίφ πως είναι πια μόνες και ο Ταρίκ δεν θα ασχοληθεί μαζί τους αλλά η μικρή λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν αναζητάει την Ελίφ και τη φωνάζει δυνατά. Η Βιλντάν κρύβεται πίσω από τα δέντρα. Έχει ένα σχέδιο, να κρύψει την Ελίφ από όλους. Ο Κερέμ ζητάει από τον Ταρίκ να του δείξει εμπιστοσύνη.

Πιστεύει πως ο Ταρίκ δουλεύει πολύ σκληρά και δεν βρίσκει χρόνο για τον εαυτό του και τη γυναίκα του. Σκοπός του Κερέμ είναι να δουλέψει για τον εαυτό του, τη μητέρα του και να ξεκουράσει τον Ταρίκ. Η γραμματέας φέρνει στον Κερέμ τις αναλύσεις και τις αναφορές του προηγούμενου έτους, που είχε ζητήσει, την ώρα που είναι στο γραφείο του ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ δυσαρεστείται αλλά δεν μπορεί να πει κουβέντα. Όταν σηκώνεται να φύγει, ο Κερέμ παρατηρεί πως τα παπούτσια του έχουν λάσπη και ο Ταρίκ του λέει πως είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο στη διαδρομή για την εταιρία και αναγκάστηκε να κατέβει και να το διορθώσει.

Δείτε εδώ το άσχημο περιστατικό ζήλιας που σημειώνεται με τον Κερέμ!

Η Βιλντάν είναι στο δωμάτιο της και καθαρίζει τα ρούχα της και το μέτωπο της από το αίμα. Η Ελίφ εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της. Σιγά – σιγά, ανοίγει τα μάτια της. Η Χουμεϊρά είναι έξαλλη με τον Ταρίκ επειδή δεν της αρέσεις ο τρόπος, που της φέρεται.

Ο Κερέμ συναντάει τη Ράνα στο ασανσέρ. Η Ράνα πιστεύει πως ο Κερέμ είναι υπάλληλος, δεν ξέρει ποιος είναι. Η Ράνα του δίνει να βγάλει φωτοτυπίες και ο Κερέμ δεν λέει πως δεν είναι βοηθός. Η Ράνα του λέει πως μπορεί να έχει μια καλή εμφάνιση και να είναι καλοντυμένος αλλά χρειάζονται και άλλα προσόντα για να εξελιχθεί. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη Σέμα, μια παλιά της φίλη.

Η Σέμα ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει γιατί έχουν να μιλήσουν χρόνια. Η Χουμεϊρά ζητάει ένα φαγητό και η Ματσιντέ με τη Γιλντίζ πιστεύουν ότι αυτό είναι σημάδι εγκυμοσύνης. Και οι δύο θέλουν να πιστέψουν πως είναι έγκυος αυτή τη φορά. Η Βιλντάν ζητάει από τη Σεμά να φροντίσει την Ελίφ για λίγες μέρες αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη ενός μικρού κοριτσιού…

Η Ελίφ σε νέο σπίτι μετά από επιλογή της Βιλντάν

Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη Σέμα, μια παλιά της φίλη και εκείνη ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει γιατί έχουν να μιλήσουν χρόνια. Η Βιλντάν της ζητάει να φροντίσει την Ελίφ για λίγες μέρες και μάλιστα της προσφέρει χρήματα, αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη ενός μικρού κοριτσιού. Η Βιλντάν παίρνει τη μικρή και φεύγουν. «Τι θα κάνω; Πού θ’ αφήσω την Ελίφ;», αναρωτιέται και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Ζουλιντέ και της λέει πως πρέπει να συναντηθούν για κάτι σοβαρό.

Στο μεταξύ, η Ζουλιντέ φτιάχνει μια ζακέτα για την Ιντζί και η μικρή ξετρελαίνεται. Ομως ζητάει να φτιάξει άλλη μία για την Ελίφ, καθώς η Ιντζί δεν ξέρει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στη γειτονιά της Ζουλιντέ, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για εκείνη, αφού παραλίγο η μικρή με την Ιντζί να συναντηθούν.

Ο Τζαφέρ αναγκάζει τη Σεμά να τηλεφωνήσει στη Βιλντάν γιατί η γυναίκα δουλεύει στο σπίτι των Χακτανίρ και αυτό σημαίνει πολλά λεφτά. Η Βιλντάν πηγαίνει τελικά την Ελίφ εκεί. Η Ζουλιντέ περιμένει την επίσκεψη της αδελφής της, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται τελικά και δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Μετά από απανωτές κλήσεις, η Βιλντάν το σηκώνει και της λέει: «Δεν μπορούσα να σε περιμένω και βρήκα αλλού βοήθεια». Η Ρεϊχάν και η Γιλντίζ ανησυχούν γιατί δεν μπορούν να βρουν τη Βιλντάν και την Ελίφ, ενώ ο Ταρίκ έχει αναθέσει στους άντρες του να βρουν την Ελίφ αλλά δεν έχουν καμία πρόοδο. Η Ζουλιντέ επιστρέφει στο μαγαζί και λέει πως τελικά η αδελφή της δεν θα την επισκεφθεί. Η Λεμάν τρελαίνεται κάθε φορά που βλέπει τον Σαφάκ μαζί με τη Ζουλιντέ και κάνει ό,τι μπορεί για να τον απομακρύνει.

Η Βιλντάν σοκάρει την οικογένεια

Ο Τζαφέρ σκέφεται μόνο τα χρήματα που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ και φέρεται καλά στη μικρή, καθώς πιστεύει πως θα του αποφέρει κι άλλο κέρδος, αλλά βίαια στη γυναίκα του. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη χωρίς την Ελίφ και η Ματσιντέ τη ρωτάει σχετικά. Τότε εκείνη τους σοκάρει όλους: «Την άφησα σε κάποιους συγγενείς μου».

Η Ματσιντέ θυμώνει με την ξαφνική απόφαση της Βιλντάν να απομακρύνει την Ελίφ από την έπαυλη: «Ξέρεις πολύ καλά ότι θα ξεκινούσε σχολείο και ότι εμείς την έχουμε υπό την προστασία μας. Πώς πήρες μια τέτοια απόφαση χωρίς να με ρωτήσεις;». Ομως ούτε στον Κερέμ αρέσει αυτή η εξέλιξη και ζητάει τη διεύθυνση των συγγενών της Ελίφ γιατί θέλει να πάει και να την πάρει πίσω.

Η Ματσιντέ στηρίζει την απόφασή του, αλλά η Βιλντάν τους λέει πως είναι καλύτερο να φέρει εκείνη πίσω την Ελίφ και δεν δίνει τη διεύθυνση στον Κερέμ. Ο Ταρίκ την κοιτάζει έξαλλος και όταν βρίσκει την ευκαιρία τη μαλώνει, γιατί πιστεύει πως είπε ένα τεράστιο ψέμα στη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Θέλει να μάθει γιατί το έκανε.

Η Βιλντάν δεν του λέει πως κρατάει το κορίτσι στο σπίτι φίλων της. Το ενδιαφέρον του Ταρίκ για την Ελίφ την προβληματίζει συνεχώς και προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που τους συνδέει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τη μητέρα του σπίτι και εκείνη είναι πολύ ανήσυχη για τον γιο της, γιατί πιστεύει πως σκοπεύει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ.