Άγριες Μέλισσες: Σαματάς - Ο Δούκας πετά την Πηνελόπη έξω από το σπίτι

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Σαματάς - Ο Δούκας πετά την Πηνελόπη έξω από το σπίτι

Στο Πρωινό έγινε το μεγάλο spoiler για το αποψινό επεισόδιο (25/11) στις Άγριες Μέλισσες! Ο Δούκας θα πετάξει την Πηνελόπη έξω από το σπίτι!

Η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Η σκέψη του είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Άγριες Μέλισσες: Αντιμέτωπη με την αλήθεια η Ασημίνα - Η συνάντηση πριν την εξαφάνιση του Σέργιου

Το Πρωινό αφού έδειξε πλάνα από το νέο επεισόδιο, προέβη σε μία αποκάλυψη για την Πηνελόπη! Η Πηνελόπη αποφασίζει να φτιάξει τη ζωή της και όταν ο Δούκας μαθαίνει με ποιον την πετά από το σπίτι. Πρώτη φορά η Πηνελόπη σηκώνει ανάστημα, μετακομίζει σε άλλο σπίτι στο Διαφάνι με τον σύντροφό της και… αποφασίζει να παντρευτεί. Τι θα κάνουν τα αδέρφια της και ο Μελέτης;

Άγριες Μέλισσες: Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκαλύπτει το μέλλον στις Άγριες Μέλισσες - "Η Ελένη και ο Δούκας..."

Στο 7 μέρες TV μίλησε ο Παύλος Ορκόπουλος και αποκάλυψε τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες! Στα επόμενα επεισόδιο πρόκειται να δούμε συγκρούσεις ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα.

Η Ελένη θα αθωωθεί και θα επιστρέψει με τη Δρόσω στο Διαφάνι. Θα είναι δίπλα της ο Νέστορας;

Ο Νέστορας είναι πάντα δίπλα στην Ελένη και τις αδελφές της. Έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Νιώθει πολύ καλά όταν τις βλέπει ευτυχισμένες.

Θα έρθει ξανά σε αντιπαράθεση με τον Δούκα;
Όταν επιστρέψει η Ελένη στο Διαφάνι, μοιραία θα ξεκινήσουν συγκρούσεις. Θα έχουμε καινούρια γεγονότα. Δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. Δεν το έπραξε ποτέ μέχρι σήμερα. Με το θάρρος που τον διακρίνει θα μπει μπροστά και θα την προστατέψει.

Άρα, ο Δούκας θα επιδιώξει να κάνει κακό στην Ελένη.

Ναι, ο Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Θα έχουμε παρατεταμένες σεισμικές δονήσεις στο Διαφάνι. Δεν θα μείνει αμέτοχος ο Νέστορας.