Οι εξελίξεις της σειράς "Η Φαμίλια" - Το μυστικό του Γιάννη και της Μαίρης αποκαλύπτεται

Όσα θα δούμε σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι εξελίξεις της σειράς

Νέο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 21:00 στην σειρά του ΑΝΤ1 "Η Φαμίλια". Θα δούμε το μυστικό της Μαίρης και του Γιάννη να αποκαλύπτεται.

Αναλυτικά:

Ο Γιάννης και η Μαίρη ετοιμάζονται να πάνε με την οικογένεια ένα ταξίδι στο Λονδίνο, αλλά ο Γιάννης θέλει να μην το πουν πουθενά, γιατί δεν θέλει να δείχνει ότι περνάει καλά. Γενικότερα δεν θέλει να δείχνει ότι χαίρεται με τα καλά που του συμβαίνουν στη ζωή και στη δουλειά του και προτιμάει την... κλάψα! Μόνο που η κλάψα είναι σαν κηλίδα πετρελαίου στον ωκεανό: Απλώνεται! Όταν το ίδιο, λοιπόν, παθαίνει και η Μαίρη, προσπαθεί με τη βοήθεια του οικογενειακού συμβούλου να το αντιμετωπίσει. Θα τα καταφέρει; Και τι ρόλο θα παίξει σ’ αυτό η ζήλια του ζευγαριού απέναντι στους γείτονες; Και, κυρίως, θα κάνει η οικογένεια αυτό το ταξίδι στο εξωτερικό όταν υπάρχουν τόσα εμπόδια, με πρώτα και καλύτερα τη Δέσποινα και τη Τζο;

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company). Τα πάνω κάτω ωστόσο έχουμε με τη σειρά.

Έκανε το απίστευτο η σειρά Φαμίλια - «Άναυδοι» στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα (18/11)

Μεγάλες χαρές έχουν από το πρωί στα γραφεία του ΑΝΤ1, καθώς τα χθεσινά (18/11) νούμερα τηλεθέασης κατάφεραν να αφήσουν «άναυδους» τους ανθρώπους του σταθμού. Για ακόμα μία φορά, η αγαπημένη σειρά, «Η Φαμίλια» κατάφερε να κάνει το απίστευτο και να πάρει την πρωτιά στην ώρα της.

Η νέα σειρά του σταθμού φαίνεται πως έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την ανταμείβει κάθε Τετάρτη και Πέμπτη με τα νούμερα τηλεθέασης.

Το ίδιο έκανε και χθες λοιπόν, καθώς η σειρά σημείωσε 16,1% στο δυναμικό κοινό και πήρε την πρώτη θέση στην ώρα που έπαιζε ενώ έδωσε πολύ καλό lead in στις Άγριες Μέλισσες οι οποίες έφτασαν ξανά στην κορυφή.

Αυτά τα νούμερα έκανε χθες (18/11) η σειρά Φαμίλια

Φαμίλια τηλεθέαση

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 11,2
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα 11,9
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 16,2
  • ΑΝΤ1: Η φαμίλια 16,1
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 27,5
  • STAR: X-men 11.1
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 11.0
  • Mega: Είσαι το ταίρι μου 7.6
  • OPEN: UEFA NATIONS 16.7