8 Λέξεις: Η απόπειρα δολοφονίας θα γίνει απόψε 26/11 - Ξεκινάνε οι αποκαλύψεις

Σκανδαλιστικό το σημερινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Η απόπειρα δολοφονίας θα γίνει απόψε 26/11 - Ξεκινάνε οι αποκαλύψεις

Ανατρεπτικό θα είναι το σημερινό 26/11 επεισόδιο 8 Λέξεις αφού... κατά πόσο το ατύχημα του Οδυσσέα θα είναι... ατύχημα και όχι μια απόπειρα δολοφονίας; Όλα θα ξεκινήσουν να ξετυλίγονται...

8 ΛΕΞΕΙΣ 101-102

Η Τζένη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Αποφασίζει, λοιπόν, να μην μιλήσει καθόλου για να μην μπλέξει. Ο Οδυσσέας όμως δεν μπορεί να καταλάβει τη μεταστροφή της και την πιέζει για να μάθει την αλήθεια. Ο Αιμίλιος συμπαραστέκεται στη Μάγδα μετά την αποτυχημένη εξωσωματική. Ο Έκτορας εκφράζει στην Αλίκη το πόσο πολύ τον άλλαξε η πράξη της αυτοθυσίας της και της ζητάει να είναι και πάλι μαζί. Η Ναυσικά με τον Δημοσθένη και την Τζουλιάνα πάνε στην Κέρκυρα, γεγονός που κάνει τον Μάρκο έξαλλο. Η Ηλιάνα καραδοκεί έξω από το σπίτι του Οδυσσέα και οι δύο τους έρχονται αντιμέτωποι σε έναν ακόμα καυγά. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να γυρίσει στο κόμμα, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα έρθει κι η Κατερίνα μαζί του. Η Μάγδα βλέπει τυχαία ένα πρόσωπο από τα παλιά και σοκάρεται καθώς θεωρούσε πως αυτή η γυναίκα ήταν νεκρή.

Η Μάγδα είναι σίγουρη πλέον ότι η γυναίκα που είδε στην ταβέρνα είναι η Ελεονώρα και το λέει στον Αιμίλιο, ο οποίος χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η Ναυσικά γνωρίζει επιτέλους τον Δημοσθένη στη Νόνα, η οποία ενθουσιάζεται μαζί του και του το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο Σίμος «ψήνει» τον Αιμίλιο να ξαναπάνε στο καζίνο, αυτή τη φορά παίρνουν μαζί τους και τον Αλέκο. Όταν γυρίζει σπίτι, λέει στη Σμαράγδα που τον περιμένει, ότι ήταν σε ένα ρεπορτάζ. Η Βικτώρια εντυπωσιάζει τον Μιχαήλ όταν κάνει μαζί του μια πολιτική κουβέντα, δείχνοντάς του ότι ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Παράλληλα, η Κατερίνα, μετά από παρότρυνση της Ιφιγένειας, λέει στον Μιλτιάδη ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει μαζί του στο πολιτικό γραφείο. Μια μεγάλη παρεξήγηση δημιουργείται στο σπίτι του Άκη όταν τυχαία συναντιόνται εκεί η Ελισάβετ με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα. Ο Οδυσσέας οδηγεί το ποδήλατό του όταν ένα άγνωστο αυτοκίνητο τον χτυπάει κι αυτός σωριάζεται στην άσφαλτο.

Διαβάστε εδώ κι ένα σούπερ αποκλειστικό για την κατάληξη της Ηλιάνας στην σειρά!

Τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο 8 Λέξεις

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 103 -104 β κύκλος

Ο Οδυσσέας αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση σοβαρεύει, μετά από το γεγονός που το αμάξι έπεσε πάνω του και άφησαν και απειλητικό σημείωμα. Αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Έρση για να μην την τρομάξει. Η Ναυσικά πηγαίνει στο ατελιέ με τον Δημοσθένη, τον οποίο ο Οδυσσέας φαίνεται να μην τον συμπαθεί, όμως του φέρεται με ευγένεια για να μην εξαγριώσει τη μητέρα του. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα επιστρέφουν στο γραφείο, κάνοντας μια καινούργια αλλά και δύσκολη αρχή στη ζωή τους, μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους. Ο Μιχαήλ τους υποδέχεται με χαρά και συγκίνηση. Ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά κι αυτή τη φορά πέφτει σε τοίχο, καθώς ο Νικηφόρος είναι ανένδοτος. Ο Αιμίλιος, για πρώτη φορά, παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι κάτι νιώθει για εκείνη και η σχέση τους φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν να περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα στην τσέπη του Οδυσσέα και θέλει να πάρει τα μωρά και να φύγει από το σπίτι γιατί φοβάται πολύ.

Η Έρση κάνει συναισθηματικό εκβιασμό στον Οδυσσέας όμως εκείνος δεν ενδίδει και αρνείται να παρατήσει την υπόθεση. Η επιστροφή του Μιλτιάδη στο κόμμα συζητιέται σε όλα τα δελτία εκτός από το κανάλι του Αρώνη, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Αιμίλιο. Παράλληλα, η Ιφιγένεια χαίρεται που οι γονείς της γύρισαν και πάλι στη δουλειά και τις δραστηριότητές τους. Ο Φρίξος παρακολουθεί τον Δημήτρη, αλλά για κακή του τύχη γίνεται αντιληπτός και αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να καλυφθεί. Η Έρση ζητάει τη βοήθεια της Ναυσικάς, με σκοπό να πείσει τον Οδυσσέα να πάψει να κυνηγάει αυτή την ιστορία και τον δολοφόνο της κοπέλας. Ο Άκης βλέπει την Ηλιάνα να μαραζώνει και της δίνει το πράσινο φως να χωρίσει με τον Αλέκο. Η Ηλιάνα αναθαρρεύει και ζητάει διαζύγιο.