Αγριεύει το σκηνικό στην Elif (27/11) - Ο Ταρίκ είναι έξαλλος με την Βιλντάν

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγριεύει το σκηνικό στην Elif (27/11) - Ο Ταρίκ είναι έξαλλος με την Βιλντάν

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει στο σημερινό (27/11) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Ο Ταρίκ θα γίνει έξαλλος με την στάση της Βιλντάν και πολύ σύντομα, το σκηνικό ανάμεσά τους θα αγριέψει.

Αυτά θα δούμε σήμερα (27/11) στην Elif

ELIF Επεισόδιο 725

Η Βιλντάν πληρώνει τη Σεμά για να κρατήσει την Ελίφ και της ζητάει να είναι καλή μαζί της και να μην της κάνει ερωτήσεις. Ο Ταρίκ έχει αναθέσει στους άντρες του να βρουν την Ελίφ αλλά δεν έχουν καμία πρόοδο. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και η Ράνα μπαίνει στο γραφείο του τη στιγμή που τον ενημερώνουν ότι δεν βρίσκουν την Ελίφ. Η Ζουλιντέ επιστρέφει στο μαγαζί και λέει πως τελικά η αδελφή της δεν θα την επισκεφθεί. Η Λεμάν τρελαίνεται κάθε φορά που βλέπει τον Σαφάκ μαζί με την Ζουλιντέ και κάνει ό,τι μπορεί για να τον απομακρύνει.

Ο Τζαφέρ σκέφτεται μόνο τα χρήματα που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη χωρίς την Ελίφ και η Ματσιντέ τη ρωτάει σχετικά. Η Βιλντάν της λέει πως πήγε την Ελίφ σε κάποιους συγγενείς. Η Ματσιντέ θυμώνει με την ξαφνική απόφαση της Βιλντάν να απομακρύνει την Ελίφ από την έπαυλη. Ούτε στον Κερέμ αρέσει αυτή η εξέλιξη και ζητάει τη διεύθυνση των συγγενών της Ελίφ γιατί θέλει να πάει και να την πάρει πίσω.

Elif (27/11)

Η Ματσιντέ στηρίζει την απόφασή του. Η Βιλντάν τους λέει πως είναι καλύτερο να φέρει εκείνη πίσω την Ελίφ και δεν δίνει τη διεύθυνση στον Κερέμ. Υπόσχεται να μιλήσει με τους συγγενείς και να φέρει πίσω την Ελίφ. Ο Ταρίκ μαλώνει τη Βιλντάν γιατί πιστεύει πως είπε ένα τεράστιο ψέμα στη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Θέλει να μάθει γιατί το έκανε. Η Βιλντάν δεν του λέει πως κρατάει το κορίτσι στο σπίτι φίλων της. Το ενδιαφέρον του Ταρίκ για την Ελίφ προβληματίζει συνεχώς τη Βιλντάν.

Προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που τους συνδέει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τη μητέρα του σπίτι και εκείνη είναι πολύ ανήσυχη για τον γιο της γιατί πιστεύει πως σκοπεύει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ. Ο Τζαφέρ φέρεται καλά στην Ελίφ επειδή πιστεύει πως η ύπαρξη της θα του αποφέρει μεγάλα κέρδη…

Η Βιλντάν παθαίνει κρίση!

Οταν ο Ταρίκ γυρίζει στο γκαράζ, η Ελίφ δεν είναι εκεί και αμέσως σε έξαλλη κατάσταση «επιτίθεται» στη Βιλντάν, η οποία απολογείται: «Δεν έχω ιδέα πού έχει πάει, μαζί σας ήμουν όλη την ώρα». Μαζί πάνε στο δάσος να την ψάξουν, αλλά μάταια, καθώς δεν τη βρίσκουν πουθενά. Κάποια στιγμή η Βιλντάν παραπατάει και χτυπάει το πόδι της, αλλά ο Ταρίκ συνεχίζει να της φέρεται άσχημα. Μέχρι που εκείνη παθαίνει νευρική κρίση και ξεσπάει: «Φτάνει πια!

Ανέχτηκα πολλά από εσάς, αλλά φτάνει! Δεν είναι κάποιο σχέδιό μου όλο αυτό! Κάνω πάντα ό,τι μου λέτε, σας έχω αφήσει να μου συμπεριφέρεστε σαν σκυλί, αλλά αρκετά! Δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω ό,τι μου λέτε», αντιδράει και εκείνος την αρπάζει
από το μαλλί: «Είσαι και θα συνεχίσεις να κάνεις ό,τι σου λέω αλλιώς θα πεθάνεις εδώ», και στη συνέχεια την πετάει στο έδαφος και την παρατάει εκεί. Ενα τηλεφώνημα από την εταιρεία τον αναγκάζει να φύγει, ενώ εκείνη νιώθει εξαντλημένη. Η Γιλντίζ καλεί τη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει, αφού έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Η Ελίφ εξακολουθεί να αγνοείται και όλοι πια αρχίζουν να ανησυχούν στην οικογένεια. Οταν η Βιλντάν συνέρχεται, καταφέρνει να επιστρέψει στην έπαυλη και πάει στο μικρό πηγάδι που βρίσκεται στον κήπο. Εκεί είναι κρυμμένη η Ελίφ! Στην πραγματικότητα η ίδια την είχε κρύψει εκεί από την από την αρχή.

«Ελα, πιάσε το χέρι μου να βγεις! Είμαστε μόνες μας πια, εσύ και εγώ! Ο Ταρίκ δεν υπάρχει τώρα πια», λέει στη μικρή και για πρώτη φορά της μιλάει όμορφα. Η μικρή λιποθυμάει και η Ρεϊχάν αναζητάει την Ελίφ και τη φωνάζει δυνατά. Η Βιλντάν κρύβεται πίσω από τα δέντρα. Εχει ένα σχέδιο, να κρύψει την Ελίφ από όλους.

TAGS