Απόπειρα αυτοκτονίας στην Elif - Σκηνές τραγωδίας

Σπάει γυαλί για να βάλει τέλος στη ζωή της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απόπειρα αυτοκτονίας στην Elif - Σκηνές τραγωδίας

Σκηνές σοκ θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τούρκικης σειράς Elif, αφού η Βιλντάν θα σπάσει ένα γυαλί για να βάλει τέλος στη ζωή της, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σαν βόμβα θα σκάσει η αποκάλυψη πως η Βιλντάν και ο Ταρίκ διατηρούσαν δεσμό στο παρελθόν και μάλιστα εκείνη είναι ακόμα κρυφά ερωτευμένη μαζί του και γι’ αυτό δεν του αρνείται ποτέ όλες τις αρρωστημένες απαιτήσεις που έχει! Μάλιστα, δεν θα διστάσει να οργανώσει σχέδιο ώστε η Χουμεϊρά να μη γεννήσει ποτέ το μωρό που περιμένει!

Ολα θα αρχίσουν όταν η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν πως η Χουμεϊρά από εδώ και στο εξής θα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια καθώς είναι έγκυος. Η Βιλντάν σοκάρεται και λιποθυμάει! Τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της και εκεί συνέρχεται. Η Χουμεϊρά λέει στη μητέρα της πως είναι πολύ ευγενική με τη Βιλντάν: «Νομίζω ότι έχει κουραστεί να δουλεύει για εμάς! Μάλλον χρειάζεται ένα διάλειμμα, αφού δεν θέλεις να τη διώξεις». Η Ματσιντέ βρίσκει καλή την ιδέα της. Ωστόσο, παραλίγο νεκρή πήγε να βρεθεί η Ελίφ.

Η Βιλντάν νιώθει απαίσια με τα νέα για το μωρό και δεν θέλει με τίποτα να γεννηθεί! Η Ματσιντέ ζητάει να τη δει και της λέει πως της δίνει δύο εβδομάδες άδεια για να ξεκουραστεί και εκείνη αναγκάζεται να δεχτεί. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ, που δεν της απαντάει και εκείνη μονολογεί: «Πουθενά δεν θα πάω, όχι τώρα! Κανείς δεν θα με διώξει από αυτό το σπίτι». Στη συνέχεια του στέλνει μήνυμα και του ζητάει να τον δει, ενώ αρχίζει και πίνει. Οταν φτάνει εκεί ο Ταρίκ της λέει: «Είχες κάποιο νέο από την Ελίφ; Για εκείνη πρόκειται;». Η Βιλντάν του απαντάει: «Αυτή τη φορά πρόκειται για εμένα». Και συνεχίζει: «Η Ματσιντέ θέλει να μου δώσει άδεια να πάω διακοπές για να ξεκουραστώ, αλλά εγώ δεν θέλω! Δεν θέλω να μείνω μακριά σου... Δεν θα την αφήσεις να με διώξει, σωστά; Δεν θέλω να είμαι μακριά σου! Κι εσύ με θέλεις κοντά σου... Θέλω να γίνουμε όπως παλιά, εγώ και εσύ μόνο», του λέει και εκείνος την αρπάζει από τα χέρια και της τονίζει: «Είσαι μεθυσμένη δεν θέλω να ακούσω κουβέντα από εσένα, αλλιώς θα συμβεί μεγάλο κακό».

Στη συνέχεια της ξεκαθαρίζει: «Ο,τι ζήσαμε θα το ξεχάσεις σαν να μη συνέβη ποτέ! Το κατάλαβες; Μην τολμήσεις να αναφερθείς ποτέ ξανά σ’ αυτό! Ξέχνα το», αλλά εκείνη τον σταματάει: «Δεν το ξεχνάω! Είμαι ερωτευμένη μαζί σου! Σ’ αγαπάω! Η Χουμεϊρά περιμένει παιδί, σωστά; Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Σε χρησιμοποιεί, δεν σε αγαπάει όπως εγώ. Ζηλεύω να σε βλέπω δίπλα της». Ο Ταρίκ την αρπάζει από τον λαιμό: «Ποια είσαι εσύ που θα σου δώσω λογαριασμό; Αρκετά! Δεν θέλω να ακούσω άλλη λέξη από εσένα, αλλιώς θα φύγεις από αυτό το σπίτι και δεν πρόκειται να επιστρέψεις ποτέ ξανά».

Η απόπειρα αυτοκτονίας στην ELIF

Η Βιλντάν είναι μεθυσμένη στο δωμάτιό της και σπάει στον τοίχο ένα μπουκάλι. Δεν αντέχει να σκέφτεται τη ζωή μακριά από τον Ταρίκ, είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Αν δεν μπορεί να είναι μαζί του, δεν χρειάζεται να ζει και παίρνει ένα κομμάτι γυαλί από το σπαμένο μπουκάλι για να αυτοκτονήσει, αλλά τελευταία στιγμή κάνει πίσω! Παθαίνει νευρική κρίση καθώς τα νέα πως η Χουμεϊρά περιμένει παιδί, την έχουν επηρεάσει βαθιά γιατί δεν μπορεί να ξεχάσει το ερωτικό παρελθόν της με τον Ταρίκ. Ωστόσο να πούμε πως ο Ταρίκ δεν θέλει το παιδί του.

Elif απόπειρα αυτοκτονίας Βιλντάν

Το επόμενο πρωί η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιό της και σοκάρεται από το θέαμα με τα σπασμένα αντικείμενα. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ενώ η Βιλντάν έχει άθλια εικόνα. Δεν της λέει τίποτα αλλά η Γιλντίζ σκέφτεται πως η απόφαση της Ματσιντέ να της δώσει άδεια ήταν σωστή. Η Βιλντάν θέλει να βρει έναν τρόπο για να τερματίσει την εγκυμοσύνη τής Χουμεϊρά, ενώ η τελευταία λέει στη μητέρα της πως δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και νιώθει πως κάτι τους κρύβει.