8 Λέξεις: Παθαίνει σοκ ο Άκης - «Δεν μπορώ να σε αντικρίζω! Σ’ αγαπώ... Φεύγω»

Η ερωτική εξομολόγηση και ο αποχωρισμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Παθαίνει σοκ ο Άκης - «Δεν μπορώ να σε αντικρίζω! Σ’ αγαπώ... Φεύγω»

Σοκ πρόκειται να πάθεις ο Άκης στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις. Μια γυναίκα από το πολύ κοντινό του περιβάλλον, θα αποκαλύψει ότι τον αγαπάει, ωστόσο θα φύγει από τη ζωή του.

Η αγάπη και η εκτίμηση τόσο της Αποστολίας για τον Ακη, όσο και του Ακη για την Αποστολία, είναι δεδομένη. Μάλιστα, πολλές φορές έχουν παρεξηγήσει τη σχέση τους και συγκεκριμένα ο Δημήτρης, ο οποίος δεν την έχει δει με καλό μάτι από την αρχή, διότι θεωρεί ότι θέλει να «τυλίξει» τον πατέρα του. Τα πράγματα όμως έχουν αρχίσει να παίρνουν άλλη τροπή και σύντομα βγαίνουν στο φως τα αληθινά αισθήματα της Αποστολίας.

Η Ηλιάνα βλέπει ότι η Αποστολία στέκεται πολύ κοντά στον πατέρα της και το μυαλό της πάει στο ότι η γυναίκα έχει βαθιά αισθήματα για εκείνον. Τις σκέψεις της όμως δεν της κρατάει κρυφές και τις μοιράζεται με τον πατέρα της: «Νομίζω ότι Αποστολία είναι τσιμπημένη μαζί σου», του αναφέρει και του ανάβει φωτιές. Ο Ακης δεν συμμερίζεται τις υποψίες της κόρης του, πως η Αποστολία είναι μάλλον ερωτευμένη μαζί του και της απαντάει: «Μην αρχίζεις κι εσύ τα ίδια τα καλά του αδελφού σου. Πώς σου ήρθε τώρα αυτό; Με την Αποστολία είμαστε φίλοι, την εκτιμώ, τη σέβομαι και την υπολογίζω, γιατί είναι λογική και ευαίσθητη. Αυτό μόνο και μη μου ξαναπείς κουβέντα γιατί θα πάρω ανάποδες», της λέει ορθά-κοφτά. Τραγικές στιγμές ωστόσο, θα περάσει ο Οδυσσέας που μένει τυφλός.

Για αυτό το λόγο παθαίνει σοκ ο Άκης στις 8 Λέξεις

8 Λέξεις Άκης Αποστολία

Ωστόσο η κουβέντα αυτή με την Ηλιάνα τον έχει επηρεάσει και συνεχώς σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο: «Βρε, λες;», μονολογεί και αρχίζει να νιώθει άβολα απέναντι στην Αποστολία. Οι αμφιβολίες ότι μπορεί και να κάνει λάθος έχουν μπει στο μυαλό του και αρχίζει να προσπαθεί να καταλάβει αν νιώθει κάτι παραπάνω γι’ αυτόν ή όχι, κάνοντας κάποιες συζητήσεις μαζί της και «ρίχνοντας άδεια για να πιάσει γεμάτα». Η Αποστολία, βέβαια, καταλαβαίνει ότι ο Ακης κάτι έχει αρχίσει να ψυλλιάζεται και αποφασίζει να του μιλήσει: «Θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Δεν μου αρέσουν τα ψέματα και ούτε να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Εχω άλλα αισθήματα για σένα, Ακη. Πιο βαθιά», του ομολογεί και ούτε λίγο, ούτε πολύ του εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει την παραίτησή της: «Οπως καταλαβαίνεις, πλέον η θέση μου είναι πολύ δύσκολη μέσα σ’ αυτό το σπίτι. Δεν μπορώ να σε αντικρίζω και να ξέρεις ότι σ’ αγαπώ. Αυτό που είχαμε, αυτή η ισορροπία γκρεμίστηκε πλέον», του λέει...

Η κουβέντα συνεχίζεται, με την Αποστολία να μιλάει ανοιχτά στον Ακη για τα συναισθήματά της. Φυσικά, αυτός προσπαθεί να τη μεταπείσει: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν έχεις να πας πουθενά. Δεν θα φύγεις, δεν σε αφήνω να φύγεις», της τονίζει, ωστόσο ξέρουν και οι δύο ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και η μόνη λύση είναι να φύγει η Αποστολία από το σπίτι.