Αγγελική: Εξαφανισμένη από προσώπου γης - Δέχεται επίθεση στον στάβλο

Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική: Εξαφανισμένη από προσώπου γης - Δέχεται επίθεση στον στάβλο

Θρίλερ θα επικρατήσει στην σειρά Αγγελική. Θα εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά από διπλή επίθεση που θα δεχτεί στον στάβλο η Αγγελική, από Δημήτρη και Αθηνά.

Πρώτα παγιδεύει τον Μιχάλη και μετά στόχος του γίνεται η Αγγελική, την οποία και θέλει να διώξει από το σπίτι και τη ζωή τους. Η δράση του Δημήτρη συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της μητέρας του…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οπως γράψαμε και στο προηγούμενο τεύχος, η δράση του Δημήτρη προσεχώς ξεκινάει. Βλέποντας τη ρουτίνα του να γκρεμίζεται και μαζί με αυτή και την οικογενειακή του ηρεμία, θα προβεί σε ακραίες πράξεις για να διασφαλίσει ό,τι πολυτιμότερο έχει. Τη σχέση με τη μητέρα του και εκείνη με την Κατερίνα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, σύντομα ο Δημήτρης θα επιτεθεί στον Μιχάλη μέσα στο κτήμα, για να του κλείσει το στόμα και να μη μιλήσει για τον βιασμό της Αγγελικής, όμως τελικά ο ίδιος θα είναι αυτός που θα χτυπήσει, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει ακίνητος στο κρεβάτι για κάποιο διάστημα.

Ομως και πάλι δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, θα τραυματίσει τον εαυτό του και θα κατηγορήσει τον Μιχάλη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μπει φυλακή. «Είμαι αθώος, δεν τον άγγιξα ποτέ», θα ισχυρίζεται στους αστυνομικούς, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να πιστέψει πως ο Δημήτρης Αργυρός που είναι ακινητοποιημένος στο δωμάτιό του, μαχαίρωσε τον εαυτό του για να τον ενοχοποιήσει. Η Αγγελική ξέρει ότι ο Μιχάλης λέει την αλήθεια... «Πρόσεχέ τον, Αγγελική. Περπατάει και πάλι! Είναι επικίνδυνος…», όμως, δεν θα μπορεί να υποψιαστεί είναι σύντομα θα δεχτεί και εκείνη επίθεση. Επίσης, πρωταγωνιστής της Αγγελικής, αργοπεθαίνει από καρκίνο.

Η διπλή επίθεση στον στάβλο εναντίον της Αγγελικής - Την εξαφανίζουν

Αγγελική επίθεση από Αθηνά Δημήτρη

Η Αγγελική θα λάβει ένα ανώνυμο μήνυμα στο κινητό της να πάει αμέσως στον στάβλο. Ετοιμάζεται να πάει, όμως την ίδια στιγμή, σκέφτεται πονηρά και παίρνει μαζί της για προστασία ένα σπρέι πιπεριού. Μπαίνει στον στάβλο, όμως ο Δημήτρης εμφανίζεται πίσω της και της κλείνει το στόμα με ένα πανί εμποτισμένο με αναισθητικό υγρό.

Εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει και τα καταφέρνει, ενώ του ρίχνει στο πρόσωπο με το σπρέι που είχε μαζί της, όμως οι δυνάμεις της θα την εγκαταλείψουν όταν η Αθηνά, από την άλλη μεριά, την ακινητοποιεί με ένα χτύπημα. «Δημήτρη, βοήθησέ με να τη μεταφέρουμε σε μια καρέκλα και να τη δέσουμε», θα του πει η Αθηνά και εκείνος θα υπακούσει. Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος και η Δανάη θα την αναζητήσουν.

Η Αγγελική θα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και όταν δεν τους απαντήσει ούτε στο κινητό, η ανησυχία τους θα φτάσει στο ζενίθ. Θα βρεθούν στο δωμάτιό της και ακολουθώντας σημάδια και βήματα θα βρεθούν στην αποθήκη όπου και την έχουν φυλακίσει Αθηνά και Δημήτρης. Στην αγκαλιά του Στέφανου θα αρχίσει να συνέρχεται, όμως θα νιώσει ανήμπορη να θυμηθεί τι της συνέβη. «Σύντομα θα φύγουμε από αυτό το σπίτι, σου το υπόσχομαι», θα της πει και εκείνη θα δείχνει να ηρεμεί.