Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: Τα πάνω κάτω στη σειρά - Όλα όσα θα δούμε την επόμενη βδομάδα

Πάρτε μια γεύση

Αγγελική: Τα πάνω κάτω στη σειρά - Όλα όσα θα δούμε την επόμενη βδομάδα
TV24 29.11.2020 16:53
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην καθηλωτική σειρά του ALPHA «Αγγελική» την επομένη εβδομάδα με συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Πάρτε μια γεύση από τα δύο επόμενα επεισόδια και δείτε εδώ τι αποκαλύπτει η Κομνηνού!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου

Ο Χάρης απαιτεί εξηγήσεις απ’ τον Παύλο για την απόφαση της Σοφίας να τον χωρίσει, με αποτέλεσμα να τον φέρει σε αμηχανία. Ο Στέφανος πάει την Αθηνά για την θεραπεία της στην κλινική, αλλά έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αγγελική και της εξομολογείται διάφορα. Η Κατερίνα λέει στη Λένα και στον Θωμά ότι δεν θέλει πλέον τον Μιχάλη, κάτι που βάζει τη Λένα σε υποψίες ότι η Κατερίνα είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη.

Ο Θωμάς δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τη Μαριάνθη κάτι που αφήνει έκπληκτο και αμήχανο. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να πάει στο αστυνομικό τμήμα όπου τον ειδοποιούν ότι θα γίνει η διαδικασία της αναγνώρισης απ’ το θύμα της επίθεσης στο πάρκο. Στο κτήμα επιστρέφει η Ελένη και απαιτεί να μιλήσει με την Αθηνά. Η Αγγελική πηγαίνει να πάρει τη Δανάη από το σχολείο και έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε.

Τρίτη 1η Δεκεμβρίου

Η Αγγελική συναντά τον 4ο από το βράδυ του βιασμού, την ίδια στιγμή που ο Παύλος πέφτει πάνω στην Ελένη και εκείνη εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να του συστηθεί. Ο Δημήτρης προσπαθεί να εξαφανίσει τα ίχνη του Παναγιώτη, ενώ ο Μιχάλης συνεχίζει να τον αναζητά. O Νικόλας, βρίσκεται στριμωγμένος όταν ο Γιάννης διεκδικεί το ποσό που του χρωστάει. Η Αθηνά βιώνει όλο και πιο έντονα τις παρενέργειες της θεραπείας της που αρχίζουν να την καταβάλλουν.

Η Σοφία αναπολεί την κοινή ζωή με τον Παύλο, αλλά εκείνος δείχνει να θέλει καμιά απολύτως επανασύνδεση. Ο Μιχάλης μαθαίνει για τον Δημήτρη και την Κατερίνα. Οι Αργυροί ετοιμάζονται για την επικύρωση της συμφωνίας με τους Βρετανούς, μέσω του Αριστοτέλη Σταυριανού, αλλά όλα ανατρέπονται την τελευταία στιγμή. Η Αγγελική βάζει μπροστά το σχέδιο για να εκδικηθεί τον Στέλιο Τολέγα, τον τέταρτο από τους βιαστές της.

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Σταυριανού, ο Άκης Σακελλαρίου.

Στο ρόλο του Στέλιου Τολέγα, ο Χρήστος Μαλάκης.

Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Στον ομώνυμο ρόλο η Μαίρη Μηνά.

Στον ρόλο της Αθηνάς η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά):

Πάνος Βλάχος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέξανδρος Πέρρος, Δήμητρα Σιγάλα και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Μαζί τους οι:

Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Μέλπω Κωστή, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Εριέττα Μανούρη, Μαριέλα Δουμπού, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Θάνος Καληώρας, Μελέτης Γεωργιάδης.

Mega spoiler για την Αγγελική: Η ακραία αντίδραση της Αθηνάς όταν μαθαίνει για την σχέση Κατερίνας - Δημήτρη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη σειρά του ALPHA Αγγελική αφού η Αθηνά ανακαλύπτει πως ο Δημήτρης και η Αθηνά βρίσκονται σε σχέση. Ως αποτέλεσμα, η Αθηνά αντιδράει ακραία και εκτός από ότι χτυπάει τον Δημήτρη, απολύει και την Κατερίνα. Δείτε παρεμπιπτόντως, ποιον ρόλο ήθελε ο Πάνος Βλαχός να πάρει στη σειρά!

Πάρτε μια γεύση για το τι θα δούμε στην Αγγελική:

Η Αθηνά μαθαίνει για τη σχέση του Δημήτρη με την Κατερίνα

Η Αθηνά και ο Δηµήτρης έχουν µία ιδιαίτερη σχέση και αδυναμία μεταξύ τους η οποία όμως παραμένει κρυφή από τους άλλους. Όταν θα µάθει η Αθηνά πως εκείνος και η Κατερίνα έχουν σχέση, θα αντιδράσει ακραία. Όλα αρχίζουν από τη στιγµή που η Κατερίνα, παρά τις προειδοποιήσεις τόσο του Μιχάλη όσο και της Αγγελικής, αποφασίζει να δώσει στη σχέση της µε τον Δηµήτρη µία ευκαιρία, µη µπορώντας να δει πόσο επικίνδυνος είναι.

Η Αθηνά πιάνει την Κατερίνα και τον Δημήτρη μαζί στο δωμάτιο

Ο Δηµήτρης κανονίζει µε την Κατερίνα να βρεθούν το βράδυ στο δωµάτιό του αφού κοιµηθούν όλοι αλλά η Αθηνά τους πιάνει στα πράσα με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη µε τον γιο της και την Κατερίνα που αγνοούν την αποφάση της και εξακολουθούν να βλέπονται. Η ίδια πιστεύει πως η Κατερίνα δεν ταιριάζει στον Δηµήτρη ο οποιός κανονικά χρειάζεται µία γυναίκα του επιπέδου τους και όχι αυτήν.

Η Αθηνά χτυπάει τον Δημήτρη και απολύει την Κατερίνα

Για πρώτη φορά η Αθηνά και ο Δημήτρης βρίσκονται στα μαχαίρια και σε μια έντονη λογομαχία η οποία δεν μένει εκεί και ξεφεύγει από κάθε έλεγχο μιας και η Αθηνά δεν διστάζει να χτυπήσει τον Δηµήτρη και να απολύσει την Κατερίνα, ζητώντας της να φύγει άµεσα από το σπίτι τους. Έπειτα, η Όλγα µαλώνει µε την Κατερίνα για τη σχέση της µε τον Δηµήτρη, ενώ εκείνος βλέποντας τη µοναδική ειλικρινή σχέση στη ζωή του να καταστρέφεται κατηγορεί την Αγγελική για την έφοδο της Αθηνάς στο δωµάτιό του. Εκείνη, όµως, στρέφει τις υποψίες του στην Όλγα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: Τραγική η εξέλιξη της σειράς Αγγελική - Τι συμβαίνει;

Αγγελική (23/11): Ένα μυστικό αλλάζει τις ισορροπίες στο σπίτι

Share