Σοκ στις 8 Λέξεις - Σε τραγική κατάσταση η Έρση! Τι συνέβη;

Καταιγιστικές οι σημερινές 30/11 εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στις 8 Λέξεις - Σε τραγική κατάσταση η Έρση! Τι συνέβη;

Καταιγιστικό το σημερινό 30/11 επεισόδιο στις 8 Λέξεις! Η Έρση θα πάθει σοκ όταν βρει το απειλητικό γράμμα και σε τραγική κατάσταση θα απευθυνθεί στην Ναυσικά για βοήθεια!

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 103 - 104 β κύκλος

Ο Οδυσσέας αντιλαμβάνεται πως η κατάσταση σοβαρεύει, μετά από το γεγονός που το αμάξι έπεσε πάνω του και άφησαν και απειλητικό σημείωμα. Αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Έρση για να μην την τρομάξει. Η Ναυσικά πηγαίνει στο ατελιέ με τον Δημοσθένη, τον οποίο ο Οδυσσέας φαίνεται να μην τον συμπαθεί, όμως του φέρεται με ευγένεια για να μην εξαγριώσει τη μητέρα του. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα επιστρέφουν στο γραφείο, κάνοντας μια καινούργια αλλά και δύσκολη αρχή στη ζωή τους, μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους.

Ο Μιχαήλ τους υποδέχεται με χαρά και συγκίνηση. Ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά κι αυτή τη φορά πέφτει σε τοίχο, καθώς ο Νικηφόρος είναι ανένδοτος. Ο Αιμίλιος, για πρώτη φορά, παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι κάτι νιώθει για εκείνη και η σχέση τους φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν να περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα στην τσέπη του Οδυσσέα και θέλει να πάρει τα μωρά και να φύγει από το σπίτι γιατί φοβάται πολύ.

Η Έρση κάνει συναισθηματικό εκβιασμό στον Οδυσσέας όμως εκείνος δεν ενδίδει και αρνείται να παρατήσει την υπόθεση. Η επιστροφή του Μιλτιάδη στο κόμμα συζητιέται σε όλα τα δελτία εκτός από το κανάλι του Αρώνη, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Αιμίλιο. Παράλληλα, η Ιφιγένεια χαίρεται που οι γονείς της γύρισαν και πάλι στη δουλειά και τις δραστηριότητές τους. Ο Φρίξος παρακολουθεί τον Δημήτρη, αλλά για κακή του τύχη γίνεται αντιληπτός και αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να καλυφθεί. Η Έρση ζητάει τη βοήθεια της Ναυσικάς, με σκοπό να πείσει τον Οδυσσέα να πάψει να κυνηγάει αυτή την ιστορία και τον δολοφόνο της κοπέλας. Ο Άκης βλέπει την Ηλιάνα να μαραζώνει και της δίνει το πράσινο φως να χωρίσει με τον Αλέκο. Η Ηλιάνα αναθαρρεύει και ζητάει διαζύγιο.

Τρόμος στις 8 Λέξεις - Έρση και Οδυσσέας ένα βήμα πριν τον θάνατο

Κανονικό τρόμο πρόκειται να προκαλέσει μία εξέλιξη που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Έρση και ο Οδυσσέας, θα βρεθούν ένα βήμα πριν τον θάνατο.

O Oδυσσέας φαίνεται να έχει μπλέξει άσχημα με την υπόθεση δολοφονίας της κοπέλας. Κάποιος προσπαθεί να τον σταματήσει από το να ψάχνει και να ασχολείται με την υπόθεση. Το ατύχημα με το ποδήλατο ήταν μόνο η αρχή ενός εκφοβισμού, καθώς ο άγνωστος με απειλητικά σημειώματα του δίνει ξεκάθαρο μήνυμα...

Έτσι ξεκινούν οι τραγικές εξελίξεις με τον Οδυσσέα και την Έρση στις 8 Λέξεις

Ο Οδυσσέας, μετά το συμβάν με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του και το απειλητικό σημείωμα που του άφησε ο άγνωστος, ξέρει ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να σοβαρεύει και αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Ερση για να μην την τρομάξει. Στο μεταξύ, έρχεται στο ατελιέ η Ναυσικά με τον Δημοσθένη, τον οποίο ο Οδυσσέας φαίνεται να μην τον συμπαθεί καθόλου, αλλά του φέρεται με ευγένεια για να μην εξαγριώσει τη μητέρα του. Λίγο μετά η Ερση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα στην τσέπη του Οδυσσέα:

«Θεέ μου, τι είναι αυτό; Γιατί δεν μου είπες τίποτα, Οδυσσέα; Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, δεν καταλαβαίνεις ότι κινδυνεύουμε;», του λέει και παράλληλα θέλει να πάρει τα μωρά και να φύγει από το σπίτι: “Φοβάμαι πολύ για τα παιδιά μας, δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ μέσα, θα τα πάρω και θα φύγω”, συμπληρώνει τρομοκρατημένη. Βέβαια τραγική κατάληξη θα έχουν και η Ηλιάνα με τον Αλέκο.

8 Λέξεις Έρση Οδυσσέας

Ωστόσο ο Οδυσσέας δεν ενδίδει στον συναισθηματικό εκβιασμό που του κάνει η Eρση: «Εχω φτάσει πολύ κοντά για να τα παρατήσω. Δεν πρόκειται να τους κάνω το χατίρι και δεν καταλαβαίνω ούτε απειλές, ούτε από τίποτα», της απαντάει.

Η Ερση αισθάνεται ότι δεν μπορεί να τον πείσει με τίποτα και αποφασίζει να μιλήσει στη Ναυσικά: «Θέλω να με βοηθήσεις. Μίλα του κι εσύ σε παρακαλώ, προσπάθησε να τον λογικέψεις, να πάψει να κυνηγάει αυτή την ιστορία και τον δολοφόνο της κοπέλας. Κινδυνεύουνε όλοι, μας απειλούν. Τι δεν καταλαβαίνει πια;», της λέει.

Παράλληλα ο Οδυσσέας συνεχίζει να πιέζει τον αστυνόμο με σκοπό να ξεσκεπαστεί η αλήθεια, αλλά η Τζένη παίρνει άδεια κι εξαφανίζεται από το νησί. Στο μεταξύ η Ερση λαμβάνει ένα νέο απειλητικό σημείωμα και αρχίζει να ανησυχεί για τα παιδιά της. Η κοπέλα έχει φτάσει στα όριά της με τις ανώνυμες απειλές που πλέον έχουν γίνει πολλές και δείχνουν ότι κάποιος πολύ επικίνδυνος άνθρωπος έχει βάλει στο στόχαστρο την οικογένειά τους.

Αρχίζει και πάλι να παρακαλάει τον Οδυσσέα να κάνει πίσω και ο Οδυσσέας αναγκάζεται να πει στην Ερση ψέματα: «Εντάξει, μην κάνεις έτσι, θα σταματήσω να ανακατεύομαι σ’ αυτή την ιστορία», ενώ παράλληλα κατηγορεί τον Φρίξο, τον Σπύρο και την Ιφιγένεια: «Δεν κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Κάποιος απ’ αυτούς μίλησε και οι πληροφορίες έφτασαν στ’ αυτιά του άγνωστου δολοφόνου», της λέει.

Λίγο αργότερα ένα τυχαίο περιστατικό έξω από το σουβλατζίδικο του Φρίξου, αποκαλύπτει στον Οδυσσέα την αλήθεια για τον δολοφόνο της κοπέλας που βρέθηκε καμένη. Ο Οδυσσέας είναι πεπεισμένος ότι η ουλή που είδε στο χέρι του άντρα, ο οποίος είναι υπεράνω πάσης υποψίας και τριγυρνάει τόσο καιρό ανάμεσά τους, είναι ίδια μ’ αυτή που είδε στο χέρι του άντρα που ψάχνει τόσο καιρό.

Την ίδια στιγμή, πάει και πιάνει την Τζένη, τη μάρτυρα, και της λέει τη διαπίστωσή του. Αυτή του εξομολογείται την αλήθεια και οι δυο τους πάνε στο γραφείο του εισαγγελέα και καταθέτουν. Η κατάθεση του Οδυσσέα και της Τζένης πιάνει τόπο και ο δολοφόνος της καμένης γυναίκας συλλαμβάνεται ως βασικός ύποπτος για τον φόνο της Παρασκευής Βεργίδη.

Οπως είναι αναμενόμενο, η σύλληψη του άντρα ως πιθανού δράστη για τον φόνο της γυναίκας, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην παρέα της Κέρκυρας καθώς όλοι τον ξέρουν καιρό τώρα και τον εκτιμούν. Ο Φρίξος όμως δεν πείθεται ότι ο συγκεκριμένος άντρας έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα, δεν θεωρεί ότι έχει τη στόφα του δολοφόνου:

«Σιγά μην είναι αυτός ο δολοφόνος. Δεν είναι έτσι οι δολοφόνοι, ρωτήστε κι εμένα, έχω κάνει ολόκληρη μελέτη πάνω στο θέμα», ισχυρίζεται. Και ενώ όλοι επιμένουν, ο Φρίξος συνεχίζει να αμφιβάλλει για τις κατηγορίες κατά του φερόμενου ως δράστη και τελικά δικαιώνεται, αφού η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου για τον φόνο της άτυχης γυναίκας.

Ο Οδυσσέας περιμένει με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις από την υπόθεση της δολοφονημένης γυναίκας και πλέον ανησυχεί ότι μπορεί να κατηγόρησε άδικα έναν άνθρωπο.

Από το TV24