Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική 30/11: Τα πάνω κάτω στη σειρά - H Aγγελική έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε

Οι εξελίξεις

Αγγελική 30/11: Τα πάνω κάτω στη σειρά - H Aγγελική έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε
TV24 30.11.2020 13:11
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό επεισόδιο 30/11 Αγγελική στον ALPHΑ με τις εξελίξεις να τρέχουν και τους πρωταγωνιστές να αιφνιδιάζουν ο ένας τον άλλον. Η Αγγελική θα έρθει αντιμέτωπη με κάτι που έψαχνε καιρό

Ο Χάρης ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Παύλο για την απόφαση της Σοφίας να τον χωρίσει, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση. Ο Στέφανος πάει την Αθηνά για την θεραπεία της στην κλινική, όπου έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Αγγελική και της ανοίγεται. Η Κατερίνα λέει στη Λένα και στον Θωμά ότι ξεπέρασε τον Μιχάλη, κάτι που βάζει τη Λένα σε υποψίες ότι η Κατερίνα είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη.

Ο Θωμάς δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη απ’ τη Μαριάνθη που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να πάει στο αστυνομικό τμήμα όπου τον ενημερώνουν ότι θα γίνει η διαδικασία της αναγνώρισης απ’ το θύμα της επίθεσης στο πάρκο. Στο κτήμα επιστρέφει η Ελένη και απαιτεί να μιλήσει με την Αθηνά ενώ την ίδια στιγμή η Αγγελική πηγαίνει να πάρει τη Δανάη από το σχολείο και έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που έψαχνε. Επίσης, πρωταγωνιστής της Αγγελικής, αργοπεθαίνει από καρκίνο.

αγγελικη εξελιξεις

Αγγελική: Εξαφανισμένη από προσώπου γης - Δέχεται επίθεση στον στάβλο

Θρίλερ θα επικρατήσει στην σειρά Αγγελική. Θα εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά από διπλή επίθεση που θα δεχτεί στον στάβλο η Αγγελική, από Δημήτρη και Αθηνά.

Πρώτα παγιδεύει τον Μιχάλη και μετά στόχος του γίνεται η Αγγελική, την οποία και θέλει να διώξει από το σπίτι και τη ζωή τους. Η δράση του Δημήτρη συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της μητέρας του…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οπως γράψαμε και στο προηγούμενο τεύχος, η δράση του Δημήτρη προσεχώς ξεκινάει. Βλέποντας τη ρουτίνα του να γκρεμίζεται και μαζί με αυτή και την οικογενειακή του ηρεμία, θα προβεί σε ακραίες πράξεις για να διασφαλίσει ό,τι πολυτιμότερο έχει. Τη σχέση με τη μητέρα του και εκείνη με την Κατερίνα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, σύντομα ο Δημήτρης θα επιτεθεί στον Μιχάλη μέσα στο κτήμα, για να του κλείσει το στόμα και να μη μιλήσει για τον βιασμό της Αγγελικής, όμως τελικά ο ίδιος θα είναι αυτός που θα χτυπήσει, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει ακίνητος στο κρεβάτι για κάποιο διάστημα.

Ομως και πάλι δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, θα τραυματίσει τον εαυτό του και θα κατηγορήσει τον Μιχάλη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μπει φυλακή. «Είμαι αθώος, δεν τον άγγιξα ποτέ», θα ισχυρίζεται στους αστυνομικούς, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να πιστέψει πως ο Δημήτρης Αργυρός που είναι ακινητοποιημένος στο δωμάτιό του, μαχαίρωσε τον εαυτό του για να τον ενοχοποιήσει. Η Αγγελική ξέρει ότι ο Μιχάλης λέει την αλήθεια... «Πρόσεχέ τον, Αγγελική. Περπατάει και πάλι! Είναι επικίνδυνος…», όμως, δεν θα μπορεί να υποψιαστεί είναι σύντομα θα δεχτεί και εκείνη επίθεση.

Η διπλή επίθεση στον στάβλο εναντίον της Αγγελικής - Την εξαφανίζουν

Η Αγγελική θα λάβει ένα ανώνυμο μήνυμα στο κινητό της να πάει αμέσως στον στάβλο. Ετοιμάζεται να πάει, όμως την ίδια στιγμή, σκέφτεται πονηρά και παίρνει μαζί της για προστασία ένα σπρέι πιπεριού. Μπαίνει στον στάβλο, όμως ο Δημήτρης εμφανίζεται πίσω της και της κλείνει το στόμα με ένα πανί εμποτισμένο με αναισθητικό υγρό.

Εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει και τα καταφέρνει, ενώ του ρίχνει στο πρόσωπο με το σπρέι που είχε μαζί της, όμως οι δυνάμεις της θα την εγκαταλείψουν όταν η Αθηνά, από την άλλη μεριά, την ακινητοποιεί με ένα χτύπημα. «Δημήτρη, βοήθησέ με να τη μεταφέρουμε σε μια καρέκλα και να τη δέσουμε», θα του πει η Αθηνά και εκείνος θα υπακούσει. Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος και η Δανάη θα την αναζητήσουν.

Η Αγγελική θα έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και όταν δεν τους απαντήσει ούτε στο κινητό, η ανησυχία τους θα φτάσει στο ζενίθ. Θα βρεθούν στο δωμάτιό της και ακολουθώντας σημάδια και βήματα θα βρεθούν στην αποθήκη όπου και την έχουν φυλακίσει Αθηνά και Δημήτρης. Στην αγκαλιά του Στέφανου θα αρχίσει να συνέρχεται, όμως θα νιώσει ανήμπορη να θυμηθεί τι της συνέβη. «Σύντομα θα φύγουμε από αυτό το σπίτι, σου το υπόσχομαι», θα της πει και εκείνη θα δείχνει να ηρεμεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: Τραγική η εξέλιξη της σειράς Αγγελική - Τι συμβαίνει;

Αγγελική (23/11): Ένα μυστικό αλλάζει τις ισορροπίες στο σπίτι

Share