Elif: Δύσκολες ώρες για την Ελίφ

Οι σημερινές 1/12 εξελίξεις είναι "βόμβα"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Δύσκολες ώρες για την Ελίφ

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελίφ στον δεύτερο κύκλο της τούρκικης σειράς Elif. Μετά το τροχαίο της μητέρας της με τον πατριό της, ζει στιγμές αγωνίας για τη ζωή της. Ειδικά, όταν η Βιλντάν την πήγε να μείνει με τον Τζαφέρ και την Σεμά.

Για αυτό το λόγο η Ελίφ στη σειρά Elif περνάει δύσκολες ώρες

Δευτέρα 30/11 Ελίφ Επεισόδιο 726

Ο Τζαφέρ παίρνει τα λεφτά, που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ. Η Σέμα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος τη χτυπάει και η Ελίφ τους ακούει να τσακώνονται.

Ο Τζαφέρ φεύγει για να πάει να παίξει τα χρήματα στον τζόγο. Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ πως ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά και από τα λόγια του καταλαβαίνει πως δεν πήρε το γραφείο, που άνηκε παλιά στον πατέρα του. Ο Ταρίκ της λέει πως του πρόσφερε τον χώρο αλλά ο Κερέμ αρνήθηκε. Η Ματσιντέ δεν χαίρεται με αυτό που ακούει.

Η Ελίφ περνάει άσχημα στο σπίτι του Τζαφέρ. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει κάτι για τα μαθήματα αλλά η Ζουλιντέ του λέει πως είναι αργά. Ο μικρός το σκάει και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Σαφάκ τον καλοδέχεται και απαντάει στις απορίες του. Η Λεμάν γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τον Εμιρχάν γιατί πιστεύει πως τον έστειλε επίτηδες η μητέρα του.

Ο Σαφάκ ζηταέι από τη μητέρα του να λογικευθεί και πηγαίνει τον μικρό σπίτι του. Η Ρεϊχάν μιλάει με τη Χουμεϊρά για το μωρό και επηρεάζεται. Τηλεφωνεί στη μητέρα της, που της έχει λείψει τόσο πολύ. Όταν κλείνει το τηλέφωνο, τραγουδάει μια μπαλάντα και ο Κερέμ την ακούει και εντυπωσιάζεται.

Η Λεμάν ζητάει από την Τουλάι να απολύσει τη Ζουλιντέ και εκείνη μένει άφωνη. Καταλαβαίνει πως η Λεμάν δεν θέλει τη Ζουλιντέ κοντά στον γιο της. Ο Τζαφέρ δεν βρίσκει τα λεφτά του και πιστεύει πως τα πήρε η Σεμά. Η Σεμά κατηγορεί την Ελίφ και ο Τζαφέρι επιτίθεται στο κοριτσάκι και προσπαθεί να την πνίξει.

Η Σεμά τρομαγμένη επεμβαίνει και ομολογεί πως εκείνη πήρε τα χρήματα. Ο Τζαφέρ γίνεται έξαλλος. Η Σέμα του λέει πως τα έδωσε στη σπιτονοικοκυρά τους για το ενοίκιο και ο Τζαφέρ τη χτυπάει. Η Ελίφ είναι σε κατάσταση σοκ και κατατρομαγμένη. Η Σεμά προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Βιλντάν θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Παραλίγο τραγωδία στην Elif - Πήγαν να πνίξουν την Ελίφ

Κατατρομαγμένη θα δούμε να είναι η Ελίφ στα νέα επεισόδια της Τούρκικης σειράς Elif, αφού θα πάνε να την πνίξουν και παραλίγο να σημειωθεί ασύλληπτη τραγωδία.

Από το TV24

Η Ελίφ και στο νέο της σπίτι περνάει άσχημες στιγμές, ενώ ο έρωτας του Ταρίκ και της Ράνα φουντώνει όλο και περισσότερο. Ομως τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά θα χαλάσουν τα σχέδια της Ράνα. Την ίδια ώρα ο Τολγκά και η Παρλά στήνουν παγίδα στη Ρεϊχάν, αλλά ο Κερέμ επεμβαίνει την τελευταία στιγμή.

Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ πώς ήταν η πρώτη του μέρα στη δουλειά και από τα λόγια του καταλαβαίνει πως δεν πήρε το γραφείο που ανήκε παλιά στον πατέρα του. Ο Ταρίκ της λέει: «Του είπα να πάω σε άλλο γραφείο, αλλά δεν ήθελε». Η Ματσιντέ δεν χαίρεται με αυτό που ακούει. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει κάτι για τα μαθήματα αλλά η Ζουλιντέ του λέει πως είναι αργά. Ο μικρός το σκάει και πηγαίνει, αλλά η Λεμάν γίνεται έξαλλη όταν τον βλέπει εκεί γιατί πιστεύει πως τον έστειλε επίτηδες η μητέρα του. Ο Σαφάκ ζητάει από τη μητέρα του να λογικευθεί και πηγαίνει τον μικρό σπίτι του.

Αυτός πάει να πνίξει την Elif

Η Ρεϊχάν τηλεφωνεί στη μητέρα της που της έχει λείψει τόσο πολύ και όταν κλείνει το τηλέφωνο, τραγουδάει μια μπαλάντα. Ο Κερέμ την ακούει και εντυπωσιάζεται. Η Λεμάν καλεί την επόμενη μέρα την Τουλάι και της λέει: «Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη! Αν δεν κάνω λάθος προσλάβατε τη Ζουλιντέ, θέλω τώρα να την απολύσετε», αλλά η Τουλάι αρνείται να το κάνει. Η Λεμάν μονολογεί: «Αν δεν διώξω από τη γειτονιά τη Ζουλιντέ να μη με λένε Λεμάν». Ο Τζαφέρ δεν βρίσκει τα λεφτά του και πιστεύει πως τα πήρε η Σεμά, αλλά εκείνη κατηγορεί την Ελίφ κι αυτός προσπαθεί να πνίξει το παιδί. Η Σεμά τρομαγμένη επεμβαίνει και ομολογεί πως εκείνη πήρε τα χρήματα. Ο Τζαφέρ γίνεται έξαλλος. Η Ελίφ είναι σε κατάσταση σοκ και κατατρομαγμένη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελίφ καταρρέει.

Ο Κερέμ μαθαίνει πως όλοι στην εταιρεία είναι στην αίθουσα συσκέψεων και θυμώνει επειδή δεν τον ενημέρωσαν. Εκεί παίρνει τα ηνία και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Ο Γιουνούς είναι στο πλευρό του φίλου του. Η Ρεϊχάν καθαρίζει το δωμάτιο του Κερέμ και κοιτάζει την κιθάρα και τις φωτογραφίες του και εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει πως έχει κρατήσει τη φωτογραφία που είχαν βγάλει με την Ελίφ. Ο Τολγκά συναντάει την Παρλά και της ζητάει να φροντίσει να βγει η Ρεϊχάν από την έπαυλη γιατί έχει ένα σχέδιο: «Θα την κερδίσω ο κόσμος να χαλάσει, αλλά θέλω τη βοήθειά σου! Με κάποιον τρόπο να τη φέρεις εδώ».

Ετσι εκείνη πηγαίνει στην έπαυλη και πρώτη φορά φέρεται ευγενικά στη Ρεϊχάν. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα για να μάθει πώς είναι η Ελίφ και εκείνη της λέει πως περνάει καλά αλλά θέλει και άλλα χρήματα. Η Παρλά ζητάει να πάρει μαζί της για μερικές ώρες τη Ρεϊχάν επειδή η υπηρέτριά τους αρρώστησε και χρειάζεται τη βοήθεια της Ρεϊχάν για να ψωνίσει. Η Ματσιντέ δέχεται. Ο Γιουνούς δείχνει στον Κερέμ το εξώφυλλο με το σχέδιο της Μπιρτσέ και δείχνει να του αρέσει πολύ.

Elif εξελίξεις STAR

Καρέ-καρέ το σχέδιο

Μετά από τα ψώνια, η Παρλά προτείνει στη Ρεϊχάν να πάνε για καφέ και εκείνη δέχεται απρόθυμα. Κάποια στιγμή προσποιείται πως πρέπει να φύγει: «Πρέπει να συναντήσω μια φίλη μου, σε λίγο θα γυρίσω ξανά, μη φύγεις», της λέει και μετά από λίγα λεπτά εμφανίζεται μπροστά της ο Τολγκά. «Κοίτα σύμπτωση! Εχω ραντεβού μ’ έναν φίλο μου και σε πέτυχα! Θα καθίσω μαζί σου μέχρι να έρθει», λέει ο Τολγκά στη Ρεϊχάν που δυσανασχετεί που κάθεται μαζί της. Ο Τολγκά προσπαθεί να αρπάξει το χέρι της Ρεϊχάν και εκείνη αντιστέκεται.

Ο Κερέμ τους βλέπει και επεμβαίνει. Θυμωμένος δίνει μια μπουνιά στον Τολγκά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κοπέλα και την έπαυλη. Ο Τολγκά του λέει όμως πως δεν τελείωσαν εδώ. Ο Κερέμ στέλνει τη Ρεϊχάν στην έπαυλη με ένα ταξί. Η Παρλά σοκάρεται όταν ο Τολγκά της λέει τι συνέβη και παράλληλα ανησυχεί γιατί ξέρει πως αν η Ρεϊχάν μιλήσει, ο Κερέμ θα μάθει πως εκείνη την πήγε στην καφετέρια. Προσπαθεί να σκεφθεί κάτι για να καλύψει τα ίχνη της αλλά ο Τολγκά της λέει πως αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτό το παιχνίδι και ακυρώνει το στοίχημα που είχαν βάλει.

Ο Κερέμ αφηγείται στον Γιουνούς τι συνέβη και εκείνος του λέει πως πρέπει να παραδεχθεί πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη Ρεϊχάν, αλλά δεν το δέχεται. Η Παρλά τηλεφωνεί στον Κερέμ και προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα της ιστορίας αλλά της το κλείνει. Αργότερα, ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Ρεϊχάν για εκείνη και τον Τολγκά και η κοπέλα παρεξηγεί τις προθέσεις του

Ο Ταρίκ ανάμεσα στη Ράνα και το παιδί του

Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον γιατρό και εκείνος της λέει πως είναι έγκυος. Το θαύμα που περίμενε τόσο καιρό έγινε και πετάει από τη χαρά της: «Ηρθες, μωρό μου, τελικά! Το ήξερα ότι θα έρθεις», μονολογεί και καλεί τον άντρα της για να του πει τα ευχάριστα, αλλά εκείνος είναι με τη Ράνα και δεν απαντάει. Οταν επιστρέφει στην έπαυλη, δίνει οδηγίες στη Γιλντίζ για το δείπνο καθώς έχει σκοπό να ανακοινώσει τα νέα σε όλη την οικογένεια. Η Γιλντίζ, η Ρεϊχάν και η Βιλντάν δεν καταλαβαίνουν γιατί η Χουμεϊρά θέλει να είναι ένα σπέσιαλ δείπνο. Η Χουμεϊρά καλεί ξανά τον άντρα της και εκείνος της μιλάει ψυχρά, αλλά εκείνη του λέει: «Μην αργήσεις το βράδυ, σου έχω μια έκπληξη». Η Σέμα τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να ζητήσει λεφτά, αλλά εκείνη δεν έχει άλλα! Οταν όμως βλέπει τη Ματσιντέ να δίνει κάποια στον Μουστάφα για το φιλανθρωπικό της έργο, η Βιλντάν βλέπει πού τα κρύβει και μετά κρυφά κλέβει ένα ποσό. Ωστόσο να πούμε πως ο Ταρίκη δεν θέλει το παιδί του.

Η Ράνα βρίσκεται στο γκαράζ της εταιρείας, υποκρίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο και ο Ταρίκ προσφέρεται να τη βοηθήσει, ενώ της προτείνει να φάνε μαζί. Η Χουμεϊρά είναι πολύ χαρούμενη και η Ματσιντέ με τον Κερέμ αναρωτιούνται γιατί ετοίμασε ένα ειδικό δείπνο. Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί αλλά δεν της απαντάει γιατί περνάει ωραία με τη Ράνα. Μετά το δείπνο της με τον Ταρίκ, η Ράνα ζαλίζεται έξω από το εστιατόριο και εκείνος την πηγαίνει σπίτι της. Η Χουμεϊρά τον καλεί συνεχώς αλλά δεν απαντάει και η Ματσιντέ της λέει: «Μάλλον θα έχει πολλή δουλειά, καλύτερα να πάμε όλοι να ξεκουραστούμε, θα αργήσει να γυρίσει». Η Χουμεϊρά μονολογεί: «Μου υποσχέθηκε ότι θα έρθει, δεν μπορεί να το κάνει αυτό σ’ εμένα και στο παιδί μας», και τα λόγια της ξαφνιάζουν τη Ματσιντέ και τον Κερέμ και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η Χουμεϊρά λιποθυμάει.

Ο Ταρίκ αφήνει τη Ράνα σπίτι της και διαπιστώνει πως δεν έχει μπαταρία του κινητό του. Ο γιατρός έχει πάει στην έπαυλη και λέει στη Ματσιντέ να φροντίζουν καλά τη Χουμεϊρά και να μην αναταστώνεται για κανέναν λόγο. Οταν ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι, η Χουμεϊρά του λέει τα νέα για την εγκυμοσύνη της. Εκείνος μένει άφωνος και δεν μπορεί να το πιστέψει. Δείχνει ευτυχισμένος αλλά κάτι ενοχλεί τον Κερέμ στη συμπεριφορά του. Ο Ταρίκ είναι μαζί με τη Χουμεϊρά και εκείνη πετάει στα σύννεφα. Η Ράνα του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ολοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά και πιστεύουν πως το μωρό θα φέρει ευτυχία στο σπίτι.

Τα σχέδια της Ράνα χαλάνε!

Η Βιλντάν επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της λέει πως δεν θέλει να πάει στην έπαυλη γιατί είναι αργά και της ζητάει να μείνει εκεί. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν πού είναι η Βιλντάν και ζητάει να τη δει όταν επιστρέψει. Ο Ταρίκ συναντάει τη Ράνα για καφέ και για να τα καταφέρει λέει σε όλους ψέματα στην έπαυλη πως είχε μια επαγγελματική συνάντηση. Ο Τζαφέρ είναι θυμωμένος γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν δεν έφερε τα λεφτά για τα έξοδα της Ελίφ γιατί η Σέμα τα κρύβει.

Στο πρωινό δεν υπάρχουν αυγά και ζάχαρη και η Σέμα του λέει πως η Βιλντάν ζήτησε χρόνο για να φέρει χρήματα και εκείνος φεύγει θυμωμένος. Ο Ταρίκ και η Ράνα συναντιούνται εκτός εταιρείας και όταν επιστρέφουν εκείνη τον φλερτάρει, ενώ ο Κερέμ τους βλέπει μαζί στο γκαράζ και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Ταρίκ είναι στο γραφείο του και σκέφτεται τις στιγμές που πέρασε με τη Ράνα και τη γυναίκα του, που περιμένει μωρό και μονολογεί: «Ωστε είσαι στ’ αλήθεια έγκυος αυτή τη φορά! Τι θα κάνω;». Ο Κερέμ θέλει να ρωτήσει τον Ταρίκ γιατί ήταν το πρωί με τη Ράνα στο γκαράζ αλλά όταν τον ακούει στο τηλέφωνο να υπαγορεύει στο ανθοπωλείο τα πιο θερμά λόγια για το σημείωμα που θα συνοδεύουν τα λουλούδια που θα στείλει στη γυναίκα του, αλλάζει γνώμη.

Η Ράνα ακούει τη γραμματέα να δίνει την παραγγελία στο ανθοπωλείο και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γιατί το πρωί ήρθαν πολύ κοντά με τον Ταρίκ και τώρα εκείνος στέλνει λουλούδια στη γυναίκα του. Η Ράνα καταφέρνει να μάθει για την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά και καταλαβαίνει πως τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη και τα σχέδιά της. Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν που επιστρέφει και της εκφράζει τον θυμό της επειδή δεν ενημέρωσε κανέναν πως θα περνούσε το βράδυ της μακριά από την έπαυλη. Η Σέμα πηγαίνει για ψώνια με την Ελίφ και όταν την καλεί ο Τζαφέρ λέει ψέματα πως είναι στο σπίτι ενός πελάτη και καθαρίζει.