Η φωτογράφος των "Άγριων Μελισσών" στο "GNTM"

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογράφος των

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του “GNTM” καθώς οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους αναπαριστώντας παιδικές τους εικόνες.

Ποια ήταν όμως η φωτογράφος που κατάφερε μέσα από τα καρέ της να αποτυπώσει το συναίσθημα και να συγκινήσει; Πρόκειται για τη Ρούλα Μονιάκι που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στον χώρο της και οι περισσότεροι επώνυμοι έχουν συνεργαστεί μαζί της από τη Φαίη Σκορδά (της οποίας μάλιστα είχε αναλάβει τη βάφτιση του γιου της Δημήτρη) και τη Δέσποινα Βανδή, μέχρι την Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Φαίη Σκορδά

Δέσποινα Βανδή

Η συνεργασία της, όμως, εκείνη που την έκανε να ξεχωρίσει και να προκαλέσει τον θαυμασμό του κόσμου για τη δουλειά της ήταν αυτή με τις “Αγριες μέλισσες” του ANT1, αλλά και άλλων ελληνικών σειρών, καθώς ουκ ολίγες φορές πήρε διθυραμβικά σχόλια για τα καρέ της. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε μερικές από τις φωτογραφίες της που αποδεικνύουν το μοναδικό της ταλέντο.

Άγριες μέλισσες

Αυτή είναι η Ρούλα Μονιάκι

φωτογράφος