Elif: "Μαύρη" εγκυμοσύνη για την Χουμεϊρά - Τι συμβαίνει

Οι εξελίξεις της σημερινής 2/12 ημέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif:

Δύσκολες θα είναι οι στιγμές που θα έρθουν στην σειρά Elif για την Χουμεϊρά αφού ο Ταρίκ θεωρεί ανεπιθύμητη την ξαφνική εγκυμοσύνη που θα ανακοινώσει η ίδια στο σημερινό 2/12 επεισόδιο!

Τετάρτη 2/12 Ελίφ Επεισόδιο 728

Ο Τολγκά προσπαθεί να αρπάξει το χέρι της Ρεϊχάν και εκείνη αντιστέκεται. Ο Κερέμ τους βλέπει και επεμβαίνει. Θυμωμένος δίνει μια μπουνιά στον Τολγκά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από τη Ρεϊχάν και την έπαυλη. Ο Τολγκά του λέει όμως πως δεν τελειώσαν εδώ. Ο Κερέμ στέλνει τη Ρεϊχάν στην έπαυλη με ένα ταξί.

Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ για να του πει τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της αλλά εκείνος είναι με τη Ράνα και δεν απαντάει. Η Παρλά σοκάρεται όταν ο Τολγκά της λέει τι συνέβη και παράλληλα ανησυχεί γιατί ξέρει πως αν η Ρεϊχάν μιλήσει ο Κερέμ θα μάθει πως εκείνη την πήγε στην καφετέρια. Προσπαθεί να σκεφθεί κάτι για να καλύψει τα ίχνη της αλλά ο Τολγκά της λέει πως αποφάσισε να αποσυρθεί από αυτό το παιχνίδι και ακυρώνει το στοίχημα, που είχαν βάλει.

Ο Κερέμ αφηγείται στον Γιουνούς τι συνέβη και εκείνος του λέει πως πρέπει να παραδεχθεί πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ δεν το δέχεται και φεύγει από το γραφείο του Γιουνούς. Η Παρλά τηλεφωνεί στον Κερέμ και προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα της ιστορίας αλλά ο Κερέμ της το κλείνει.

Ο νεαρός παλεύει με τα λόγια του Γιουνούς και με αυτό που κρύβει βαθιά, μέσα στην καρδιά του. Αισθάνεται μπερδεμένος. Η Χουμεϊρά δίνει οδηγίες στη Γιλντίζ για το δείπνο. Θέλει εκεί να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα σε όλη την οικογένεια.

Η Γιλντίζ, η Ρεϊχάν και η Βιλντάν δεν καταλαβαίνουν γιατί η Χουμεϊρά θέλει να είναι ένα σπέσιαλ δείπνο. Η Χουμεϊρά καλεί ξανά τον Ταρίκ και εκείνος απαντάει ενώ είναι ακόμα στο γραφείο του η Ράνα και μιλάει ψυχρά στη γυναίκα του.

Η Σέμα τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να ζητήσει λεφτά. Η Βιλντάν δεν έχει πολλά χρήματα και τώρα πρέπει να βρει. Βλέπει τη Ματσιντέ να δίνει κάποια χρήματα στον Μουστάφα για το φιλανθρωπικό της έργο. Η Βιλντάν βλέπει που κρύβει τα λεφτά η Ματσιντέ και όταν εκείνη δεν κοιτάζει, κλέβει ένα ποσό.

Ο Κερέμ κάνει κάποιες ερωτήσεις στη Ρεϊχάν για εκείνη και τον Τολγκά και η κοπέλα παρεξηγεί τις προθέσεις τους και θεωρεί πως την κατηγορεί για ό,τι έγινε. Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη και φεύγει.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Θαύμα στην Elif: Έγκυος η Χουμεϊρά - Ο Ταρίκ δεν θέλει το παιδί

Ένα αληθινό θαύμα πρόκειται να σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Η Χουμεϊρά θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος ωστόσο η αντίδραση του Ταρίκ θα την απογοητεύσει καθώς εκείνος δε θέλει το παιδί.

Το θαύμα που περίμενε εδώ και χρόνια η Χουμεϊρά, επιτέλους, γίνεται πραγματικότητα και η ίδια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Και μπορεί το νέο αυτό να προσφέρει σε όλη την οικογένεια χαρά, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με τον Ταρίκ, που βρίσκεται ανάμεσα στο παιδί του και στον νέο έρωτα που μπήκε στη ζωή του.

Η Χουμεϊρά νιώθει άρρωστη και επιμένει να ζητάει από τον Ταρίκ να την πάει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος την αποπαίρνει και της λέει: «Τίποτα δεν έχεις, θα περάσει! Ολο αυτό είναι ψυχολογικά και τα προκαλείς εσύ η ίδια με την ιδέα που έχεις ότι είσαι έγκυος! Πρόσεξε, Χουμεϊρά! Κάνεις κακό στον εαυτό σου», της επισημαίνει και φεύγει, ενώ εκείνη απογοητεύεται από τη συμπεριφορά του.

Στη συνέχεια, η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον γιατρό και εκείνος της λέει πως είναι έγκυος. Το θαύμα που περίμενε τόσο καιρό έγινε και πετάει από τη χαρά της: «Ηρθες, μωρό μου, τελικά! Το ήξερα ότι θα έρθεις», μονολογεί και καλεί τον άντρα της για να του πει τα ευχάριστα, αλλά εκείνος είναι με τη Ράνα και δεν απαντάει. Οταν επιστρέφει στην έπαυλη, δίνει οδηγίες στη Γιλντίζ για το δείπνο καθώς έχει σκοπό να ανακοινώσει τα νέα σε όλη την οικογένεια.

Η Γιλντίζ, η Ρεϊχάν και η Βιλντάν δεν καταλαβαίνουν γιατί η Χουμεϊρά θέλει να είναι ένα σπέσιαλ δείπνο. Την ίδια ώρα, η Ράνα βρίσκεται στο γκαράζ της εταιρίας και υποκρίνεται πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο και ο Ταρίκ προσφέρεται να τη βοηθήσει, ενώ της προτείνει να φάνε μαζί. Η Χουμεϊρά είναι πολύ χαρούμενη και η Ματσιντέ με τον Κερέμ αναρωτιούνται γιατί ετοίμασε ένα ειδικό δείπνο.

Η Χουμεϊρά του τηλεφωνεί αλλά δεν της απαντάει γιατί περνάει ωραία με τη Ράνα. Μετά το δείπνο της με τον Ταρίκ, η Ράνα ζαλίζεται έξω από το εστιατόριο και εκείνος την πηγαίνει σπίτι της. Η Χουμεϊρά τον καλεί συνεχώς αλλά δεν απαντάει και η Ματσιντέ της λέει:«Μάλλον θα έχει πολλή δουλειά, καλύτερα να πάμε όλοι να ξεκουραστούμε, θα αργήσει να γυρίσει». Η Χουμεϊρά μονολογεί: «Δεν μπορείς, Ταρίκ, να το κάνεις αυτό σ’ εμένα και στο παιδί μας».

Τα λόγια της ξαφνιάζουν τη Ματσιντέ και τον Κερέμ και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η Χουμεϊρά λιποθυμάει. Ο Ταρίκ αφήνει τη Ράνα σπίτι της και διαπιστώνει πως δεν έχει μπαταρία το κινητό του. Ο γιατρός έχει πάει στην έπαυλη και λέει στη Ματσιντέ να φροντίζουν καλά τη Χουμεϊρά και να μην αναταστώνεται για κανέναν λόγο.

Οταν ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι, η Χουμεϊρά του λέει τα νέα για την εγκυμοσύνη της. Εκείνος μένει άφωνος και δεν μπορεί να το πιστέψει. Δείχνει ευτυχισμένος αλλά κάτι ενοχλεί τον Κερέμ στη συμπεριφορά του. Ο Ταρίκ είναι μαζί με τη Χουμεϊρά και εκείνη πετάει στα σύννεφα.

Η Ράνα του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ολοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά και πιστεύουν πως το μωρό θα φέρει ευτυχία στο σπίτι.

Ο Ταρίκ δε θέλει το παιδί και η Χουμεϊρά σοκάρεται στην Elif

Την επόμενη μέρα, ο Ταρίκ και η Ρανά συναντιούνται εκτός εταιρείας και όταν επιστρέφουν, ο Κερέμ τους βλέπει μαζί και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Ταρίκ είναι στο γραφείο του και σκέφτεται τις στιγμές που πέρασε με τη Ράνα και τη γυναίκα του, που περιμένει μωρό:

Elif Χουμεϊρά Spoiler

«Τώρα βρήκε να έρθει αυτό το μωρό; Τι θα κάνω;». Ωστόσο ζητάει από τη γραμματέα του να στείλει λουλούδια στη γυναίκα του και όσο μπορεί θα προσποιείται πως είναι ευτυχισμένος που θα γίνει πατέρας. Η Ράνα ακούει τη γραμματέα να δίνει την παραγγελία στο ανθοπωλείο και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γιατί το πρωί ήρθαν πολύ κοντά με τον Ταρίκ και τώρα εκείνος στέλνει λουλούδια στη Χουμεϊρά.

Η Ράνα καταφέρνει να μάθει για την εγκυμοσύνη και καταλαβαίνει πως τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη και τα σχέδιά της. Ο Κερέμ θέλει να ρωτήσει τον Ταρίκ γιατί ήταν το πρωί με τη Ράνα στο γκαράζ άλλά όταν τον ακούει στο τηλέφωνο να υπαγορεύει στο ανθοπωλείο τα πιο θερμά λόγια για το σημείωμα που θα βάλουν στα λουλούδια που θα στείλει στη γυναίκα του, αλλάζει γνώμη…

TAGS