Έλα στη θέση μου: Σε απόλυτο σοκ η Κέντρα! Τι συνέβη;

Τι θα συμβεί σήμερα 2/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Σε απόλυτο σοκ η Κέντρα! Τι συνέβη;

Καταιγιστικό θα είναι το σημερινό 2/12 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου αφού η Κέντρα πάθει σοκ όταν δει το βίντεο του Αχιλλέα και της Ρενάτας!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 58 β κύκλος

Ο Μάρκος θα φτάσει στο παρά 1’ να δημοσιεύσει το βίντεο του Αχιλλέα και της Ρενάτας για να καταστρέψει τον Αχιλλέα αλλά το τελευταίο λεπτό θα μετανιώσει. Μόνο που είναι αργά πλέον και δεν ορίζει αυτός πια τα πράγματα. Η Μιράντα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την απουσία της Φλωρέτας για να πλησιάσει τον Λεωνίδα, ενώ η Θάλεια θα νιώθει όλο και μεγαλύτερες ενοχές για το κακό που έκανε στον Βλάση. Η Φαίη θα μεταμφιεστεί σε… Θάλεια, την ώρα που η Κέντρα θα είναι η πρώτη που θα δει το βίντεο του Αχιλλέα και της Ρενάτας. Πώς θα αντιδράσει;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Έλα στη θέση μου: Ποια είναι η Κέντρα

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράζεται με το click@life σκέψεις και συναισθήματα για τα όσα πρωτόγνωρα βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Όταν ξεκίνησαν τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα, μόλις είχαμε ξεκινήσει παραστάσεις για την Υπόθεση Λάραμι. Σίγουρα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι θα σταματήσεις να δουλεύεις και θα πρέπει να κλειστείς μέσα. Και σίγουρα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι θα πάψεις να πληρώνεσαι για ένα απροσδιόριστο διάστημα.

Προσωπικά, το δυσκολότερο ήταν ότι εκείνες τις ημέρες είχα τη μητέρα μου στο σπίτι και άρχισα να ανησυχώ πολύ ότι με τα πολλά σούρτα-φέρτα μπορεί να έβαζα την υγεία της σε κίνδυνο. Εκεί μου αποκαλύφθηκε μία τεράστια φοβία απώλειας που την έκρυβα αρκετά καλά τόσο καιρό. Έδιωξα τη μητέρα μου κακήν κακώς από το σπίτι και τις πρώτες ημέρες με κατέβαλε πανικός και τρόμος για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Έπαιρνα τους δικούς μου κάθε λίγο και λιγάκι να δω αν είναι καλά - εντάξει ακόμα το κάνω αυτό. Διάβαζα συνέχεια ειδήσεις και έρευνες, έμπαινα στα διεθνή πρακτορεία για να μάθω τι λένε, έπαιρνα φίλους. Γκρίνιαζα πολύ. Από φόβο.

Τις τελευταίες ημέρες -όχι ότι δεν φοβάμαι πια- σκέφτηκα απλώς ότι αν συνεχίσω έτσι για δύο μήνες θα τρελαθώ σίγουρα. Είμαι κι ένας άνθρωπος που αν δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα. Οπότε μία έπιανα να κάνω το ένα, μετά θυμόμουν κάτι άλλο και το άφηνα κι έπιανα το επόμενο. Με αποτέλεσμα να μην κανω τίποτα και να καταλήγω να είμαι όλη την ημέρα στο κινητό.

Οπότε αποφάσισα να γράψω ένα καθημερινό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: Σωστή διατροφή και μαγείρεμα, γυμναστική με μπάλα pilates μέσα από βιντεάκια ενδυνάμωσης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, διάβασμα, κάτι που μου είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είμαι καλά γιατί θέλει αρκετή συγκέντρωση. Επειδή όμως όλο αυτό με βρήκε και στη μέση μίας μετακόμισης, ασχολούμαι αρκετά με τη διακόσμηση του σπιτιού,ανακαινίζω παλιά μικροέπιπλα ή κάποια που είχα βρει σε τιμή ευκαιρίας και τώρα έχω τον χρόνο να τα επισκευάσω. Πρόσφατα ανακάλυψα το podcast το οποίο πραγματικά με χαλαρώνει απίστευτα. Ακούω ανθρώπους που βάζουν στόχους και τους καταφέρνουν ή πώς βιώνουν την καραντίνα όπως τον Λευτέρη Χαρίτο ή επιλογές βιβλίων από τον εκδοτικό οίκο Penguine και πολλά πολλά άλλα.