Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η επιχειρηματική κίνηση της Καίτης θα "αγριέψει" τον Ηλία

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η επιχειρηματική κίνηση της Καίτης θα

Απόψε στις 21:00 στον Alpha θα απολαύσουμε την αγαπημένη Μουρμούρα και οι εξελίξεις είναι πολλές με τα ζευγάρια να μη βρίσκουν την ησυχία τους.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Η Ξένια γνωρίζει μια εκδότρια που της προτείνει να γράψει βιβλίο για ένα γυναικείο θέμα. Κι ενώ η Ξένια χαίρεται, ο Μπάμπης τα βρίσκει σκούρα… Οι παλιοί συν-στρατιώτες του Μηνά έχουν μάζωξη κι εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει το ταξίδι ως τον Πειραιά σκέφτεται να τους καλέσει στο Φόδελε. Λογαριάζει όμως χωρίς τη… μάνα του λόχου.

Η Καίτη δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Σάκη Μπάκα, τον γνωστό τοπικό επιχειρηματία, να ανοίξουν μαζί γραφείο τελετών. Ο Ηλίας, αφενός επειδή «αγριεύεται» μ’ αυτά και αφετέρου γιατί δεν εμπιστεύεται τον Μπάκα, προσπαθεί να πείσει την Καίτη να μην δεχτεί. Πασίγνωστη παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά!

Η life coach προτρέπει τον Άγγελο να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Έτσι η Βέλη θα ανακαλύψει για πρώτη φορά πράγματα που τον ενοχλούσαν και δεν έλεγε ποτέ.

Χαμός σήμερα (27/11) στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα - Έξαλλη η Καίτη με τον Ηλία

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει σήμερα (27/11) στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Μην αρχίζει τη μουρμούρα. Η συγκατοίκηση του Ηλία με τις γυμνάστριες συνεχίζεται και η Καίτη γίνεται έξαλλη μαζί του.

Αυτά θα δούμε απόψε 27/11 στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Ο Μπάμπης και η Ξένια παραπονιούνται πως δεν βλέπουν την Σοφία και αποφασίζουν να πάνε στο μαγαζί που δουλεύει για να την δουν. Μόνο που έχουν ξεχάσει ποια μέρα είναι… Ο Ηλίας μένει στο επάνω διαμέρισμα, συγκατοικώντας με τις δυο σέξι γυμνάστριες, ξαδέρφες του Μήτσου.

Η Καίτη προσπαθεί να βρει τρόπο να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή τη συγκατοίκηση. Η Βούλα έχει συγκεκριμένες απόψεις για την καθαριότητα των χαλιών της και ο Μηνάς, ως είθισται, βρίσκει τον τάραχο του… Άγγελος και Βέλη βρίσκουν επιτέλους συμβολαιογράφο για το σύμφωνο συμβίωσης, όμως προκύπτει ένα άλλο βασικό ερώτημα… Ποιος θα είναι κουμπάρος; Από εδώ και στο εξής βλέπουμε το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα τρεις φορές την εβδομάδα. Δείτε εδώ για ποιο λόγο.

Η Ελένη Κοκκίδου συγκινεί για την απώλεια κιλών της: "Ήθελα να βρω την παλιά Ελένη!"

Η Ελένη Κοκκίδου μας προσκαλεί σπίτι της και αποκαλύπτει στην Φωλιά των Κου Κου για την επιτυχία που έχει σημειώσει τόσα χρόνια η Μουρμούρα καθώς και για την απώλεια 35 κιλών.

Η αγαπημένη μας "Βουλίτσα" μίλησε για το πως κατάφερε να χάσει από πάνω της τόσα πολλά κιλά: «Έχασα 35 κιλά μέσα σε έναν χρόνο. Όχι, δεν θα ξανάρθουν. Ήθελα να κάνω μια εσωτερική αλλαγή. Έκλεισε ένας κύκλος ζωής και άνοιξε ένας καινούργιος και ήθελα να ξαναβρώ την παλιά Ελένη και αποφάσισα να χάσω τα περιττά κιλά. Έχασα και το περιττό βάρος στη ζωή μου γενικώς, με τη συμβολική του έννοια».

Μεταξύ των άλλων, η Ελένη Κοκκίδου ανέφερε την τεράστια επιτυχία της Μουρμούρας και ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που για 8η συνεχόμενη σεζόν εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα: