Τα πάνω κάτω στις 8 Λέξεις - Ανείπωτη τραγωδία για τον Μάρκο

Όσα θα δούμε απόψε 3/12

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στις 8 Λέξεις - Ανείπωτη τραγωδία για τον Μάρκο

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές 3/12 εξελίξεις της σειράς 8 Λέξεις αφού τραγωδία χτυπά την πόρτα του Μάρκου λόγω μιας λάθος κίνησης του Νικηφόρου!

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 109 - 110 β κύκλος

Η εμφάνιση της Ελεονώρας θα έρθει για να ταράξει τη ζωή του Αιμίλιου ο οποίος στριμώχνεται από τις απειλές της. Η Εύα φεύγει για Λονδίνο με σκοπό να συνετίσει τη Ρωξάνη κι ο Νικηφόρος νιώθει άβολα με την παρουσία της Ολυμπίας στο σπίτι. Ο Φρίξος αμφιβάλλει για τις κατηγορίες κατά του φερόμενου ως δράστη και τελικά δικαιώνεται, αφού η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου για τον φόνο της άτυχης γυναίκας. Ο Μάρκος πολιορκεί τη Ναυσικά και τελικά καταφέρνει να την τουμπάρει.

Η Έλλη γράφει πυρετωδώς στο ημερολόγιό της, εξάπτοντας την περιέργεια της Ιφιγένειας για το περιεχόμενό του. Η Σμαράγδα πείθει την Κατερίνα να πάνε μαζί για γιόγκα. Ο Έκτορας αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες για τον Αιμίλιο και το παρελθόν του. Το κινητό του Νικηφόρου πέφτει κατά λάθος στα χέρια της Ολυμπίας και η μικρή ακούει την ηχογράφηση, στην οποία ο Μάρκος παραδέχεται όλη την αλήθεια για τα αναβολικά.

Η Ολυμπία αντιγράφει στο κινητό της τον διάλογο Νικηφόρου – Μάρκου και πλέον ξέρει ότι έχει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε πολλούς ανθρώπους.

Ο Οδυσσέας περιμένει με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις από την υπόθεση της δολοφονημένης γυναίκας και πλέον ανησυχεί ότι μπορεί να κατηγόρησε άδικα έναν άνθρωπο. Στο μεταξύ, ο Μάρκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την επανασύνδεσή του με τη Ναυσικά και θέλει να το κοινοποιήσει σε όλους, ενώ η Ναυσικά, από την πλευρά της, είναι πιο επιφυλακτική και δεν θέλει προς το παρόν να κάνει επίσημες ανακοινώσεις. Ακόμα και στο τραπέζι που τους κάνει ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια, ο Μάρκος δεν κρατιέται, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη Ναυσικά.

Ο Μιχαήλ, ο οποίος εξακολουθεί να δέχεται τις επιθέσεις του Άκη, είναι πολύ συγκινημένος από τη στήριξη του Μιλτιάδη, που για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πόσο πολύτιμος συνοδοιπόρος είναι, ακόμα και τώρα, μετά τη μεγάλη τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του. Ο Έκτορας κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη και η απάντησή της θα τον εκπλήξει!

Αυτό θα είναι το τέλος του Μάρκου στις 8 Λέξεις

Επειτα από 8 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ο Βύρωνας Κολάσης κάνει την επιστροφή του με έναν πολύπλευρο ρόλο. Αυτόν του Μάρκου Καλλέργη στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ. Ο ηθοποιός μιλά για ήρωά του, προβλέπει το τέλος εκείνου, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τη σεναριογράφο της σειράς για τον ρόλο που του χάρισε...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό Tv24

Επίσης, εδώ μπορείτε να δείτε τα πρώτα επεισόδια της σειράς που θα παιχτούν από τον Σεπτέμβρη

Εχουμε χαρά που σας βλέπουμε πάλι στη μικρή οθόνη!

«Και η δική μου χαρά είναι μεγάλη που επέστρεψα. Ελειψα γύρω στα 8 χρόνια...».

Γιατί είπατε το «ναι» στις «8 λέξεις»;

«Με ιντριγκάρισε η σεναριογράφος της σεράς, η Βάνα Δημητρίου. Είχαμε συνεργαστεί και παλαιότερα και έχω εμπιστοσύνη στην πένα της. Πέραν της Βάνας όμως, όταν ήρθα Κύπρο και γνώρισα όλα τα παιδιά της παραγωγής, το επίπεδο ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Οικογενειακό! Ενθουσιάστηκα λοιπόν από τη συμπεριφορά τους... Τον Κούλλη και τον Αντρέα δεν τους ήξερα. Δεν μας βλέπουν σαν ηθοποιούς αλλά σαν ανθρώπους. Επιζητούν να δημιουργήσουν μέσα από τις δουλειές τους μια οικογένεια... Εχουν αγάπη και πάθος γι’ αυτό που κάνουν».

Ωστόσο, τι κοινά έχετε με τον Μάρκο Καλλέργη, που δημιούργησε η Βάνα Δημητρίου;

«Δεν θα έλεγα πως έχω κοινά με τον Μάρκο, ωστόσο με εξιτάρει γιατί είναι πολυμορφικός ρόλος. Μαφιόζος, μπαμπάς, αγαθός, επιχειρηματίας, λάτρης των γυναικών. Ολα αυτά μαζί. Εν τω μεταξύ δεν ξέρει κανείς τι θα σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου. Μπορεί να κοιμηθώ ως αρχιμαφιόζος και να ξυπνήσω ως εγκληματίας... ούτε η ίδια δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη κάποιου ρόλου από την αρχή. Για μένα είναι κορυφαία σε αυτό που κάνει».

Ωστόσο υπάρχουν σημεία του Μάρκου που θαυμάζετε;

«Για την πατρική του αγάπη! Είναι δίπλα τους για να καλύψει ακόμα και φόνο ενός από τους γιους του, έχει φορτωθεί έναν φόνο που δεν έκανε. Πάνω απ’ όλα λοιπόν είναι πατέρας».

Πολλά τα ανοιχτά του μέτωπα!

«Και αυτό είναι το ωραίο. Δεν θέλω να είναι μονότονος ο ρόλος μου».

Θα γίνει γνωστό γιατί απείχε από την οικογένειά του;

«Το είπε κάποια στιγμή ο Μιχαήλ στη Ναυσικά... Ο Μάρκος κάλυψε τον φόνο που έκανε εκείνος. Απ’ ό,τι έχω καταλάβει -εκτός και αν η Βάνα Δημητρίου ανατρέψει τα δεδομένα-, ο Μιχαήλ είχε σκοτώσει την ερωμένη του Μάρκου».

Οταν θα γίνουν όλα αυτά γνωστά, θα υπάρξουν ανατροπές και αντιδράσεις ή με κάποιο τρόπο αυτό θα τους ενώσει καθώς ο Μάρκος τους προστάτευσε όλους;

«Αν με ρωτάτε ως Βύρωνα νομίζω θα πρέπει να τους φέρει κοντά παρά να τους απομακρύνει. Αν με ρωτάτε ως Βάνα Δημητρίου, θα σας έλεγα... να της κάνετε ένα τηλέφωνο. Κανείς δεν έχει ιδέα τι έχει στο μυαλό της».

Το τέλος του Μάρκου από τις 8 Λέξεις

Μου είπατε λίγο πριν πως πάνω απ’ όλα είναι κοντά στην οικογένειά του, ωστόσο όμως μπλέκει και τον Νικηφόρο σε μια υπόθεση με αναβολικά.

«Ο Νικηφόρος δεν γνωρίζει. Εμμεσα θα εμπλακεί σε όλο αυτό».

Ο Μάρκος Καλλέργης θα έρθει αντιμέτωπος με τον νόμο ή είναι άτρωτος;

«Λογικά, όπως το βλέπω εγώ, “μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα” όπως λέγαμε παλιά. Κάποια στιγμή όλα θα αποκαλυφθούν. Ετσι πιστεύουν».

Εχουμε ωστόσο και μια αστάθεια στα προσωπικά του ηρωά σας. Προσπαθεί να πλησιάσει τη Ναυσικά, έχει περιστασιακή σχέση με τη Ευγενία, όμως μαθαίνουμε πως θα έρθει σε επαφή και με τη Στέλλα...

«Πρέπει να έρθει σε επαφή με τη Στέλλα αλλά και με οποιοδήποτε θηλυκό κινείται! Καλώς ή κακώς όλοι οι άντρες το έχουμε αυτό μέσα μας... Πάντως, ως Βύρωνας είχα την εντύπωση πως ο Μάρκος θα καταλήξει με τη Ναυσικά. Ομως, είναι νωρίς ακόμα».

Αν ηταν στο χέρι σας, πώς θα θέλατε να δείτε τον Μάρκο;

«Θα ήθελα να πάνε όλα καλά σε ό,τι αφορά στην υιοθεσία της μικρής Τζουλιάνας και φυσικά να μείνει μαζί με τη γυναίκα του. Και να συνεχίσει τις δουλειές του, χωρίς όμως να βάζει σε κίνδυνο την οικογένεια».

Στη φυλακή θα μπορούσατε να τον φανταστείτε;

«Μα, όπως το πάει ο ήρωάς μου, εκεί θα καταλήξει. Το πότε θα βγει δεν ξέρω...».

Θα σας βγάλει η Βάνα. Ωστόσο έχετε ζηλέψει κάποιον άλλο ρόλο της σειράς;

«Αν ήμουν νεότερος, θα ήθελα τον ρόλο του Οδυσσέα λόγω του καλλιτεχνικού, ιδεαλιστικού, αφηρημένου που έχει ως ήρωας. Γιατί, τι νομίζετε; Αυτό είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες».