Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif 4/12: Η Ράνα μαθαίνει για το παιδί της Χουμεϊρά!

Συγκλονιστικό το τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας

Elif 4/12: Η Ράνα μαθαίνει για το παιδί της Χουμεϊρά!
TV24 04.12.2020 08:45
Από Youweekly Team

Καταιγιστικό το σημερινό 4/12 επεισόδιο της σειράς Elif! Ποια θα είναι η αντίδραση της Ράνα όταν μάθει πως η Χουμεϊρά περιμένει παιδί από τον Ταρίκ; Ποια θα διαλέξει εκείνος;

Παρασκευή 4/12 Ελίφ Επεισόδιο 730 - Ποια θα είναι η αντίδραση της Ράνα όταν μάθει για το παιδί της Χουμεϊρά!

Όλοι στην έπαυλη είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης της Χουμεϊρά. Πιστεύουν πως το μωρό θα φέρει ευτυχία στο σπίτι. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν, που είναι η Βιλντάν και ζητάει να τη δει όταν επιστρέψει. Ο Ταρίκ συναντάει τη Ράνα για καφέ και για να τα καταφέρει λέει σε όλους ψέματα στην έπαυλη πως είχε μια επαγγελματική συνάντηση.

Ο Τζαφέρ είναι θυμωμένος γιατί πιστεύει πως η Βιλντάν δεν έφερε τα λεφτά για τα έξοδα της Ελίφ γιατί η Σέμα τα κρύβει. Στο πρωινό δεν υπάρχουν αυγά και ζάχαρη και η Σέμα του λέει πως η Βιλντάν ζήτησε χρόνο για να φέρει χρήματα και ο Τζάφέρ φεύγει θυμωμένος. Ο Ταρίκ και η Ράν επιστρέφουν στην εταιρία και η Ράνα τον φλερτάρει.

Ο Κερέμ τους βλέπει μαζί. Ο Ταρίκ είναι στο γραφείο του και σκέφτεται τις στιγμές, που πέρασε με τη Ράνα και τη γυναίκα του, που περιμένει μωρό. Ζητάει από τη γραμματέα του να στείλει λουλούδια στη γυναίκα του. Η Ράνα ακούει τη γραμματέα να δίνει την παραγγελία στο ανθοπωλείο και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γιατί το πρωί ήρθαν πολύ κοντά με τον Ταρίκ και τώρα εκείνος στέλνει λουλούδια στη γυναίκα του.

Η Ράνα καταφέρνει να μάθει για την εγκυμοσύνη της Χουμεϊρά και καταλαβαίνει πως τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη και τα σχέδια της. Η Ματσιντέ βλέπει τη Βιλντάν που επιστρέφει και της εκφράζει το θυμό της επειδή δεν ενημέρωσε κανέναν πως θα περνούσε το βράδυ της μακριά από την έπαυλη.

Η Σέμα πηγαίνει για ψώνια με την Ελίφ και όταν την καλεί ο Τζαφέρ λέει ψέματα πως είναι στο σπίτι ενός πελάτη και καθαρίζει. Ο Κερέμ θέλει να ρωτήσει τον Ταρίκ γιατί ήταν το πρωί με τη Ράνα στο γκαράζ άλλά όταν τον ακούει στο τηλέφωνο να υπαγορεύει στο ανθοπωλείο τα πιο θερμά λόγια για το σημείωμα, που θα βάλουν στα λουλούδια, που θα στείλει στη γυναίκα του, αλλάζει γνώμη.

Ωστόσο, παραλίγο νεκρή πήγε να βρεθεί η Ελίφ.

Elif: Η Βιλντάν προσπαθεί να αυτοκτονήσει όταν μαθαίνει για το παιδί της Χουμεϊρά

Σκηνές σοκ θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τούρκικης σειράς Elif, αφού η Βιλντάν θα σπάσει ένα γυαλί για να βάλει τέλος στη ζωή της, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σαν βόμβα θα σκάσει η αποκάλυψη πως η Βιλντάν και ο Ταρίκ διατηρούσαν δεσμό στο παρελθόν και μάλιστα εκείνη είναι ακόμα κρυφά ερωτευμένη μαζί του και γι’ αυτό δεν του αρνείται ποτέ όλες τις αρρωστημένες απαιτήσεις που έχει! Μάλιστα, δεν θα διστάσει να οργανώσει σχέδιο ώστε η Χουμεϊρά να μη γεννήσει ποτέ το μωρό που περιμένει!

Ολα θα αρχίσουν όταν η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν πως η Χουμεϊρά από εδώ και στο εξής θα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια καθώς είναι έγκυος. Η Βιλντάν σοκάρεται και λιποθυμάει! Τη μεταφέρουν στο δωμάτιό της και εκεί συνέρχεται. Η Χουμεϊρά λέει στη μητέρα της πως είναι πολύ ευγενική με τη Βιλντάν: «Νομίζω ότι έχει κουραστεί να δουλεύει για εμάς! Μάλλον χρειάζεται ένα διάλειμμα, αφού δεν θέλεις να τη διώξεις». Η Ματσιντέ βρίσκει καλή την ιδέα της.

Η Βιλντάν νιώθει απαίσια με τα νέα για το μωρό και δεν θέλει με τίποτα να γεννηθεί! Η Ματσιντέ ζητάει να τη δει και της λέει πως της δίνει δύο εβδομάδες άδεια για να ξεκουραστεί και εκείνη αναγκάζεται να δεχτεί. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ, που δεν της απαντάει και εκείνη μονολογεί: «Πουθενά δεν θα πάω, όχι τώρα! Κανείς δεν θα με διώξει από αυτό το σπίτι». Στη συνέχεια του στέλνει μήνυμα και του ζητάει να τον δει, ενώ αρχίζει και πίνει. Οταν φτάνει εκεί ο Ταρίκ της λέει: «Είχες κάποιο νέο από την Ελίφ; Για εκείνη πρόκειται;». Η Βιλντάν του απαντάει: «Αυτή τη φορά πρόκειται για εμένα». Και συνεχίζει: «Η Ματσιντέ θέλει να μου δώσει άδεια να πάω διακοπές για να ξεκουραστώ, αλλά εγώ δεν θέλω! Δεν θέλω να μείνω μακριά σου... Δεν θα την αφήσεις να με διώξει, σωστά; Δεν θέλω να είμαι μακριά σου! Κι εσύ με θέλεις κοντά σου... Θέλω να γίνουμε όπως παλιά, εγώ και εσύ μόνο», του λέει και εκείνος την αρπάζει από τα χέρια και της τονίζει: «Είσαι μεθυσμένη δεν θέλω να ακούσω κουβέντα από εσένα, αλλιώς θα συμβεί μεγάλο κακό».

Στη συνέχεια της ξεκαθαρίζει: «Ο,τι ζήσαμε θα το ξεχάσεις σαν να μη συνέβη ποτέ! Το κατάλαβες; Μην τολμήσεις να αναφερθείς ποτέ ξανά σ’ αυτό! Ξέχνα το», αλλά εκείνη τον σταματάει: «Δεν το ξεχνάω! Είμαι ερωτευμένη μαζί σου! Σ’ αγαπάω! Η Χουμεϊρά περιμένει παιδί, σωστά; Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Σε χρησιμοποιεί, δεν σε αγαπάει όπως εγώ. Ζηλεύω να σε βλέπω δίπλα της». Ο Ταρίκ την αρπάζει από τον λαιμό: «Ποια είσαι εσύ που θα σου δώσω λογαριασμό; Αρκετά! Δεν θέλω να ακούσω άλλη λέξη από εσένα, αλλιώς θα φύγεις από αυτό το σπίτι και δεν πρόκειται να επιστρέψεις ποτέ ξανά».

Η απόπειρα αυτοκτονίας στην ELIF

Η Βιλντάν είναι μεθυσμένη στο δωμάτιό της και σπάει στον τοίχο ένα μπουκάλι. Δεν αντέχει να σκέφτεται τη ζωή μακριά από τον Ταρίκ, είναι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Αν δεν μπορεί να είναι μαζί του, δεν χρειάζεται να ζει και παίρνει ένα κομμάτι γυαλί από το σπαμένο μπουκάλι για να αυτοκτονήσει, αλλά τελευταία στιγμή κάνει πίσω! Παθαίνει νευρική κρίση καθώς τα νέα πως η Χουμεϊρά περιμένει παιδί, την έχουν επηρεάσει βαθιά γιατί δεν μπορεί να ξεχάσει το ερωτικό παρελθόν της με τον Ταρίκ.

Elif απόπειρα αυτοκτονίας Βιλντάν

Το επόμενο πρωί η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιό της και σοκάρεται από το θέαμα με τα σπασμένα αντικείμενα. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ενώ η Βιλντάν έχει άθλια εικόνα. Δεν της λέει τίποτα αλλά η Γιλντίζ σκέφτεται πως η απόφαση της Ματσιντέ να της δώσει άδεια ήταν σωστή. Η Βιλντάν θέλει να βρει έναν τρόπο για να τερματίσει την εγκυμοσύνη τής Χουμεϊρά, ενώ η τελευταία λέει στη μητέρα της πως δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και νιώθει πως κάτι τους κρύβει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Δύσκολες στιγμές για την Χουμεϊρά - Κινδυνεύει να χάσει το μωρό;

Τα πάνω κάτω στην Elif - Αποκαλύπτεται το μυστικό της Βιλντάν

TAGS
Share