Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 04/12: Τα πάνω κάτω μετά την απόφαση του Φίλιππου να αποκαλύψει στην Αλίκη όλη την αλήθεια για την Λήδα

Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 04/12: Τα πάνω κάτω μετά την απόφαση του Φίλιππου να αποκαλύψει στην Αλίκη όλη την αλήθεια για την Λήδα
TV24 04.12.2020 09:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» μετά την αποκάλυψη της Λήδας για την σχέση της με τον Φίλιππο ο οποίος έρχεται σε έντονη διαμάχη με τον Δημήτρη. Οι τύψεις πνίγουν τον Φίλιππο και αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αλίκη.

Μείνετε συντονισμένοι σήμερα στις 20:00.

Ήλιος, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 57 –

Η Λήδα εξομολογήθηκε όλη την αλήθεια στον Δημήτρη ο οποίος βρίσκεται εν εξάλλω κατάσταση. Σε μια παρόρμηση της στιγμής, επισκέπτεται την Αλίκη, με σκοπό να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον άντρα της και την Λήδα.

Ο Πέτρος, για άλλη μια φορά, νιώθει να ανατρέπονται όλα στη ζωή του, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να καταλάβει τι ήταν αυτό που μπήκε ανάμεσα στον Δημήτρη και την Λήδα και τους χώρισε τόσο ξαφνικά.

Ο Δημήτρης και ο Φίλιππος έρχονται σε έντονη διαμάχη μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις. Η Νίκη, μετά από προτροπή του Δήμου και επειδή πλέον φοβάται για τη ζωή της, αποφασίζει να καταγγείλει στην αστυνομία τη βίαιη συμπεριφορά του Αντρέα. Ο Φίλιππος παίρνει την απόφαση να εξομολογήσει όλη την αλήθεια στην Αλίκη.

Φρίκη στον Ήλιο: Νεκρός πρωταγωνιστής - «Δεν το έκανα εγώ»

Την ώρα που ο Δημήτρης με τον Δήμο ψάχνουν τρόπο για να βοηθήσουν τη Νίκη να ξεμπλέξει οριστικά από τον Αντρέα, εκείνος βρίσκεται νεκρός και η Νίκη, που δεν έχει άλλοθι, είναι η νούμερα ένα ύποπτη. Οι εξελίξεις στον Ήλιο, σοκάρουν.

Αυτός ο πρωταγωνιστής βρίσκεται νεκρός στην σειρά Ήλιος

Ο Δημήτρης, μετά τον χωρισμό του από τη Λήδα, πέφτει με τα μούτρα στην υπόθεση της Νίκης και μαζί με τον Δήμο δουλεύουν εντατικά για να τη βοηθήσουν. «Πρέπει να ξεμπερδεύει από αυτόν τον άνθρωπο. Είναι επικίνδυνος», του λέει ο Δήμος και ο αστυνόμος συμφωνεί.

Η Αθηνά βρίσκει μια καταγγελία στην οποία μπορούν να βασιστούν για να κινηθούν πιο άμεσα εναντίον του Αντρέα. «Νομίζω ότι με αυτά τα στοιχεία τον έχουμε στο χέρι», τους ανακοινώνει. Ομως ο Δημήτρης βρίσκει τη Νίκη σε μια συνθήκη που θ’ αλλάξει όλη της τη ζωή καθώς ο Αντρέας είναι νεκρός κι εκείνη δεν έχει άλλοθι. «Δεν το έκανα εγώ», του δηλώνει έντρομη, αλλά εκείνος της απαντάει: «Είμαι υποχρεωμένος να σε συλλάβω. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά».

Ήλιος Ανδρέας νεκρός

Η σύλληψη φαίνεται πως είναι μονόδρομος για τη Νίκη, αφού όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία του Αντρέα οδηγούν σε εκείνη. Στην σειρά ωστόσο θα παρακολουθήσουμε και έναν χωρισμό «βόμβα».

Ο Δήμος είναι ύποπτος για συνέργεια

Τα πράγματα περιπλέκονται στην υπόθεση της γυναίκας όταν φτάνει στα χέρια της αστυνομίας μια παλιότερη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Δήμο. «Πρέπει να τον καλέσεις για ανάκριση. Ισως δεν μας τα έχει πει όλα ή λέει την ιστορία από τη δική του πλευρά. Μπορεί αυτοί οι δύο να συνεργάστηκαν. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα ακούσαμε», του λέει η Αθηνά. Πράγματι ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς κρίνεται ύποπτος για συνέργεια στη δολοφονία του Αντρέα.

Ο Δημήτρης ωστόσο συνεχίζει να πιέζει τη Νίκη να ομολογήσει τη δολοφονία. «Πες μου, εσύ τον σκότωσες; Αν τα πεις όλα θα ελαφρύνεις τη θέση σου. Αλλωστε εκείνος ήταν που σε έστειλε στο νοσοκομείο», της τονίζει. Εκείνη συνεχίζει να αρνείται τα πάντα. «Πόσες φορές θα σας πω ότι δεν το έκανα εγώ; Φτάνει πια», φωνάζει και καταρρέει στη διάρκεια της ανάκρισης. Τα πράγματα για εκείνη είναι πολύ δύσκολα και έχει να περάσει έναν ακόμα μεγάλο Γολγοθά. Και δεν είναι η μόνη αφού και ο Δήμος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος μαζί της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Τα πάνω κάτω για τους γονείς της Αγγελικής - Θα μάθουν...

Θρίλερ στον Ήλιο: «Φωνάξτε ένα ασθενοφόρο» - Νεκρή η Εύα;

Share