Έλα στη θέση μου: Άγρια σύγκρουση Ρενάτας - Αχιλλέα! Διέρρευσε ότι...

Όσα θα δούμε σήμερα 4/12 στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Άγρια σύγκρουση Ρενάτας - Αχιλλέα! Διέρρευσε ότι...

Συγκρούονται άσχημα στο σημερινό 4/12 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, η Ρενάτα και ο Αχιλλίας για το βίντεο που διέρρευσε στο ίντερνετ.

Για αυτό το λόγο συγκρούονται άγρια Ρενάτα και Αχιλλέας στη σειρά Έλα στη θέση μου

Επεισόδιο 60 β κύκλος

Η Ρενάτα συγκρούεται με τον Αχιλλέα για το βίντεο που διέρρευσε στο ίντερνετ και του υπόσχεται ότι θα τον τιμωρήσει. Η Σύλβια και ο Ζούβας αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο των 10 χαμένων εκατομμυρίων και προσεγγίζουν τη Φαίη. Ο Φώτης μαθαίνει ότι ο Ατσαλάκης είναι αυτός που βρήκε τη βέρα του, ενώ η Κέντρα ανακοινώνει στον Αχιλλέα ότι θέλει δικό της γραφείο στη Σόφο. Και ενώ ο Μάρκος παλεύει με τις τύψεις του, ο Βλάσης ανακαλύπτει ότι η Θάλεια του έχει πει ψέματα και είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Δεν γνωρίζει όμως ότι έχει βάλει και πάλι το χεράκι της η Φαίη…

Διαβάστε εδώ ποιοι επιστρέφουν στην σειρά!

Ηθοποιός του Έλα στη Θέση μου αποκαλύπτει: «Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες...»

Ένας αγαπημένος ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, αποκάλυψε στο Happy Day πως στον λογαριασμό του στο Instagram έχει δεχθεί πολλές φορές γυμνές φωτογραφίες ωστόσο δεν έχει απαντήσει.

Ο λόγος για τον Παύλο Ευαγγελόπουλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά, στην καριέρα του αλλά και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα social media.

«Είμαι πέμπτη χρονιά στο “Έλα στη θέση μου”, είμαστε ωραία ατμόσφαιρα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να παίζαμε και τα backstage. Ο χώρος μας είναι ανασφαλής. Ακόμα και επιτυχία να έχεις κάνει υπάρχει άγχος και ανασφάλεια. Είναι λάθος το live streaming στα θέατρα. Το θέατρο είναι ζωντανό.

Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις πάντα βρίσκω κάτι που δεν μου αρέσει. Μου αρέσουν οι γυναίκες, ότι πραγματικά ήθελα το είχα. Οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από εμάς, έχουν καλύτερη παιδεία. Είχα δεχτεί πρόταση για ένα χορευτικό σόου. Κάναμε μια κουβέντα, αλλά δεν ήμουν και πάρα πολύ ζεστός.

Είμαι συμφιλιωμένος στο ότι μεγαλώνω, είναι αναπόφευκτο. Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, ειδικά στις γυναίκες φαίνονται όλες ίδιες. Στα social media απαντάω μόνο σε κριτικές για τη δουλειά, όχι σε φλερτ. Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες, όλοι δέχονται, όχι μόνο εγώ», είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Έλα στη Θέση μου Λεωνίδας

Μιας και λέμε για το Έλα στη θέση μου, δείτε εδώ ένα απίστευτο βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.