Έκτακτη τοποθέτηση του ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι συνέβη με την εκπομπή του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτη τοποθέτηση του ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Μόλις πριν από λίγη ώρα, έφτασε μία νέα έκτακτη τοποθέτηση του ΣΚΑΪ για την νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει απόψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και για τους εκλεκτούς καλεσμένους που θα φιλοξενήσει στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Αυτή είναι η τοποθέτηση του ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τον σπουδαίο στιχουργό Κώστα Βίρβο τιμά η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένα απολαυστικό μελωδικό ταξίδι στις αξέχαστες επιτυχίες του μοναδικού δημιουργού που έβαλε τη σφραγίδα του στην ιστορία του λαϊκού μας τραγουδιού.

Μοναδικές ερμηνείες μας χαρίζουν ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λάκης Χαλκιάς, η Γιώτα Γιάννα, η Μαρία Σουλτάτου, ο Πέτρος Ίμβριος, η Λιζέτα Νικολάου, η Μαρία Γράμψα, η Δήμητρα Σταθοπούλου και ο Γιώργος Αδαμόπουλος.

Μαζί τους ενώνονται σε μία παρέα και απολαμβάνουν μεγάλα τραγούδια: οι κόρες του δημιουργού, Μαρία και Αναστασία Βίρβου, ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο Γιώργος Τσιχριντζής, ο Νίκος Βαφειάδης, η Θεοδώρα Σιάρκου και ο Δημήτρης Δερβενιώτης. Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα μνήμης και τιμής σε ένα μοναδικό δημιουργό που αποτελεί ένα από τα μεγάλα κεφάλαια για το ελληνικό τραγούδι, στον Κώστα Βίρβο.

Δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Επιτέθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο ο Κρικόρ Τσακιτζιάν - Πώς ξεκίνησαν όλα

Τα βέλη του δημοσιογράφου Κρικόρ Τσακιτζιάν δέχτηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αφορμή τη εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», του Σαββάτου.

Ο δημοσιογράφος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook έριξε τα βέλη του τόσο στον ηθοποιό και παρουσιαστή της εκπομπής όσο και στον ίδιο τον ΣΚΑΪ για την εικόνα που φτάνει στους δέκτες των τηλεθεατών εν μέσω πανδημίας.

Αιτία, το γεγονός πως οι επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται στην πρώτη σειρά χωρίς να φορούν μάσκα και χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, κάτι -που σύμφωνα με τον ίδιο- πάει κόντρα σε όσα συμβούλευε ο Παπαδόπουλος στο σποτ «Μένουμε Σπίτι».

Η ανάρτηση του Κρικόρ Τσακιτζιάν για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Στην υγειά μας ρε… κορόϊδα!!!

Την ώρα που στη χώρα θρηνούμε καθημερινά πάνω από εκατό νεκρούς λόγω κορωνοϊού, τα κρούσματα είναι χιλιάδες, οι εντατικές γεμάτες και το κράτος κάνει απελπισμένες εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, κάποιοι είναι στο δικό τους μκρόκοσμο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που μας ζάλισε την περίοδο του πρώτου Lockdown, με το πλύσιμο των χεριών μας, κάνει εκπομπή σκέτη πρόκληση.

Σ’ ένα Studio, μαζεύτηκαν πάνω από δέκα μουσικοί χωρίς μάσκες, άλλοι δέκα δημοφιλείς καλλιτέχνες πρώτη τάβλα πίστα κι εκείνοι χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλο. Άλλοι δέκα κομπάρσοι, ίσως και παραπάνω, αυτοί με μάσκα για να κρατούν τα προσχήματα και καμιά δεκαριά τεχνικοί, άγνωστο πώς.

Επί τρεις ώρες, αγκαλιάζονταν, χόρευαν, αλά μπρατσέτα και μόνο που δεν φιλούσαν ο ένας τον άλλο. Φυσικά, κανείς δεν αντέδρασε και ούτε πρόκειται να αντιδράσει. Βλέπετε είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ως συνήθως νύπτει τας χείρας του και ευθύνην ουκ έχει.

Την επομένη όμως θα βγουν ξανά οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να κουνήσουν το δάχτυλο στην κοινωνία, για να τη βάλουν σε τάξη. Μη και ξεπεράσουν τον αριθμό που όρισε η επίσημη πολιτεία για το ρεβεγιόν, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες και πρόστιμα.

Πώς περιμένει αυτό το κράτος να το πάρουν οι πολίτες στα σοβαρά, όταν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην υγειά μας ρε…κορόϊδα!!! Την ώρα που στη χώρα θρηνούμε καθημερινά πάνω από εκατό νεκρούς λόγω κορωνοϊού, τα...

Posted by Krikor Tsakitzian on Saturday, November 28, 2020

Ανάρτηση Κρικόρ για Σπύρο Παπαδόπουλο