Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος 08/12: Ο Φίλιππος και η Λήδα εναντίον όλων

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ήλιος 08/12: Ο Φίλιππος και η Λήδα εναντίον όλων
TV24 08.12.2020 13:34
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ραγδαίες εξελίξεις θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο του Ήλιου αφού ο Φίλιππος και η Λήδα είναι έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν όλα και όλους.

Δείτε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις 20:00 στον ΑΝΤ1 όπως και τον αναπάντεχο φόνο που θα γίνει.

Ήλιος, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59 –

Ο Φίλιππος και η Λήδα είναι επίσημα πλέον μαζί. Ο Δημήτρης για να ξεχαστεί πέφτει με τα μούτρα στην υπόθεση της Νίκης και μαζί με τον Δήμο προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Η Αθηνά βρίσκει μια καταγγελία στην οποία μπορούν να βασιστούν για να κινηθούν πιο άμεσα εναντίον του Αντρέα.

Η Αλίκη και η Αλεξάνδρα είναι για ακόμη μια φορά στο ίδιο στρατόπεδο και είναι αποφασισμένες να χωρίσουν τον Φίλιππο και τη Λήδα. Ο Κοντογιάννης περνά στην αντεπίθεση και κινείται εναντίον του Φίλιππου…

Ο Φίλιππος και η Λήδα μοιάζουν έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουν όλα και όλους. Μέχρι που ο Πέτρος έχει ένα «ατύχημα» και μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο.

Ήλιος - αποκλειστικό: Στην φυλακή για φόνο ο Δήμος!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά Ήλιος: Όλα τα στοιχεία που έχει η αστυνομία στα χέρια της για τον φόνο του Αντρέα ενοχοποιούν τη Νίκη και τον Δήμο. Εκείνος συλλαμβάνεται και η γυναίκα απελπισμένη επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η παλιά τηλεφωνική συνομιλία της Νίκης με τον Δήμο φέρνει τον σύντροφό της αντιμέτωπο με τον νόμο. Ο Δήμος καλείται σε ανάκριση καθώς θεωρείται ύποπτος για συνέργεια στη δολοφονία του Αντρέα. Η είδηση παίρνει διαστάσεις στην τοπική κοινωνία της Καβάλας μέσω δημοσιευμάτων για την πιθανή ενοχή του στον φόνο, γεγονός που του δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Αυτή η κίνηση όμως βάζει σε υποψίες τον Δημήτρη: «Ποιος μπορεί να διέρρευσε την πληροφορία;», αναρωτιέται και υποψιάζεται ότι πίσω από το δημοσίευμα υπάρχει σκοπιμότητα.

Η Νίκη, απελπισμένη από το μέλλον που της επιφυλάσσει η κατηγορία για τον φόνο του Αντρέα, παίρνει μια απεγνωσμένη απόφαση, να δώσει η ίδια ένα τέλος στο δράμα της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ομως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, όταν νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενοχοποιούν τον Δήμο…

Ο Δημήτρης στα ίχνη του πραγματικού ενόχου

Ο Δήμος συλλαμβάνεται ως συνεργός στη δολοφονία του Αντρέα. Τα νέα στοιχεία περιπλέκουν την υπόθεση και διχάζουν ακόμη περισσότερο τον Δημήτρη. Η Νίκη δεν αντέχει και η Λήδα, την τελευταία στιγμή την αποτρέπει από μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να έβαλε τα χάπια στο συρτάρι της. «Ισως κάποιος προσπαθεί να βγάλει και τη Νίκη από τη μέση», πιθανολογεί ο Δημήτρης και η σκέψη τού καρφώνεται στο μυαλό.

Ο Δήμος με τη σειρά του προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα τα στοιχεία εναντίον του είναι ψευδή. Και πράγματι ο Δημήτρης ανακαλύπτει νέα στοιχεία που ανατρέπουν όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα και συνεργάζεται με τον Δήμο. «Ολα δείχνουν ότι κάποιος προσπαθεί να ενοχοποιήσει εσένα και τη Νίκη. Ποιος να θέλει κάτι τέτοιο;», τον ρωτάει αλλά εκείνος απαντά: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον ένοχο». Την ίδια ώρα, η Αθηνά ανακοινώνει στη Νίκη ότι θα προφυλακιστεί και την πιέζει να ομολογήσει με αντάλλαγμα καλύτερη αντιμετώπιση του Μάνου.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης μαθαίνει τυχαία πως είχαν παραγγείλει το ποτό του Αντρέα και σε μια άλλη κάβα που δεν γνώριζαν. Ο άνθρωπος που έκανε την παραγγελία αυτή, είναι και ο πραγματικός δολοφόνος του Αντρέα.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Περισσότερα στο περιοδικό TVSirial που βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Δολοφονική επίθεση στον Πέτρο - Θρίλερ για Λήδα και Φίλιππο

Φρίκη στον Ήλιο: Νεκρός πρωταγωνιστής - «Δεν το έκανα εγώ»

Share