"Μαύρες" στιγμές στην Elif για Τζαφέρ - Σεμά! Η Ελίφ γίνεται... καπνός

Όσα θα δούμε σήμερα 10/12 στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Μαύρες" στιγμές θα περάσουν στο σημερινό 10/12 επεισόδιο της σειράς Elif, ο Τζαφέρ και η Σεμά, καθώς η μικρή Ελίφ θα γίνει "καπνός" από το σπίτι τους.

Για αυτό το λόγο η Elif θα εξαφανιστεί από το σπίτι του Τζαφέρ και της Σεμά

Πέμπτη 10/12 Ελίφ Επεισόδιο 734

Η Ελίφ δεν αντέχει τους καυγάδες ανάμεσα στον Τζαφέρ και τη Σεμά και έτσι το σκάει από το σπίτι. Η Μπιρτσέ έχει ετοιμάσει όλα τα έγγραφα, που της ζήτησε ο Γιουνούς καθώς είναι μια σημαντική μέρα για την εταιρία. Έχουν μια πολύ σημαντική σύσκεψη και το μέλλον της Μπιρτσέ στην εταιρία εξαρτάται από την επιτυχία της.

Ο Κερέμ είναι ενθουσιασμένος και θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για τη σύσκεψη. Πριν φύγει από την έπαυλη, παίρνει από το τραπέζι τα έγγραφα του. Η Ρεϊχάν είναι εκεί και καθαρίζει και ο Κερέμ τη σταματάει λέγοντας της πως μπορεί να κάνει κάποια αδέξια κίνηση πάλι και να του καταστρέψει τα έγγραφα. Ο Τζαφέρ συνειδητοποιεί πως η Ελίφ δεν είναι στο σπίτι και την αναζητά μαζί με τη Σεμά. Η Ελίφ κάθεται μόνη της στην ακτή. Δεν ξέρει που είναι και το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει στην έπαυλη κοντά στη Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν βρίσκει ένα έγγραφο του Κερέμ, που ξέχασε στο τραπέζι και καταλαβαίνει πως είναι κάτι σημαντικό. Τηλεφωνεί στον Κερέμ αλλά δεν απαντάει. Ξέρει πως πρέπει να βρει έναν τρόπο να του το στείλει ή να το πάει η ίδια. Η Ελίφ βλέπει στο πάρκο τον Τζαφέρ και κρύβεται πίσω από ένα αυτοκίνητο, φανερά εξουθενωμένη. Η Ράνα δεν απαντάει στα μηνύματα του Ταρίκ. Ο Ταρίκ θέλει να τη δει και αναρωτιέται που είναι. Καθώς μιλάει με τη γραμματέα του στο γραφείο του, έρχεται η Ράνα.

Τραγικές στιγμές ωστόσο πρόκειται να ζήσει και η εγκυμονούσα Χουμεϊρά. Δείτε εδώ τι θα της συμβεί.

Η Φιλίζ τους αφήνει μόνους. Ο Ταρίκ ζητάει να μάθει από τη Ράνα γιατί του συμπεριφέρεται έτσι. Η Ράνα προσπαθεί να κρύψει πως ζηλεύει και δείχνει σκληρή. Του ζητάει να την αποκαλεί «κυρία Ράνα» και εκείνη θα τον αποκαλεί από εδώ και πέρα «κύριο Ταρίκ». Η Μπιρτσε καλεί το πρακτορείο μοντέλων ξανά και ξανά καθώς ο Γιουνούς έχει ζητήσει ένα μοντέλο για να δείξει τα νέα σχέδια των παπουτσιών. Η Μπιρτσέ έχει άγχος και θέλει να εκτελέσει με επιτυχία ότι της ανέθεσε ο Γιουνούς.

Η Ράνα την ακούει να μιλάει στη Φιλίζ για τις απαιτήσεις του Γιουνούς και για το γεγονός πως αν τα κάνει όλα σωστά θα την κρατήσει στην εταιρία. Η Ράνα όμως δεν συμπαθεί τη Μπιρτσέ και τηλεφωνεί στο πρακτορείο μοντέλων και ακυρώνει το μοντέλο, που είχαν ζητήσει. Πριν τη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των άλλων εταιριών ο Κερέμ απολαμβάνει τον θαυμασμό τους για τον σωστό και πρωτοποριακό χειρισμό του στις υποθέσεις της εταιρίας, γεγονός που εκνευρίζει απίστευτα τον Ταρίκ.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην εταιρία για να δώσει στον Κερέμ το έγγραφο, που ξέχασε. Στην αρχή η Μπιρτσέ πιστεύει πως είναι το μοντέλο, που περιμένει αλλά η Ρεϊχάν της εξηγεί πως είναι εκεί γιατί πρέπει να δει τον Κερέμ για κάτι επείγον. Η Φιλίζ της λέει πως είναι αδύνατο να δει τον Κερέμ γιατί είναι σε μια πολύ σημαντική σύσκεψη.

Η Ρεϊχάν δίνει το έγγραφο στη Φιλίζ και εκείνη με τη σειρά της στον Κερέμ, ακριβώς τη στιγμή, που το χρειάζονταν. Ο Γιουνούς στέλνει μήνυμα στη Μπιρτσέ να έχει έτοιμο το μοντέλο για την επίδειξη και εκείνη είναι απελπισμένη γιατί το μοντέλο δεν έχει εμφανιστεί. Δεν γνωρίζει πως υπεύθυνη για αυτό είναι η Ράνα. Η Μπιρτσέ ικετεύει τη Ρεϊχάν να τη βοηθήσει. Ο Τζαφέρ βρίσκει την Ελίφ στον δρόμο να χαϊδεύει μια γάτα.

Σοκ στην Elif - Στο νοσοκομείο η...

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ένας πρωταγωνιστικός χαρακτήρας πρόκειται να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Η Ματσιντέ με τον Μουσταφά έχουν την πληροφορία πως ένα κοριτσάκι που μοιάζει στην Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και πάνε αμέσως εκεί. Την ίδια πληροφορία, όμως, έχει και ο Ταρίκ! Κι ενώ όλοι ξεχωριστά φτάνουν στο νοσοκομείο, ανακαλύπτουν πως η μικρή έχει εξαφανιστεί!

Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο η Elif

Η Ζουλιντέ σώζει την Ελίφ από βέβαιο θάνατο και αποφασίζει να φροντίσει το μικρό κοριτσάκι, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Ομως η μικρή, βλέποντας πως η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν είναι επίσης φτωχοί, δεν θέλει να νιώθει πως τους είναι βάρος και φεύγει κρυφά.
Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, ενώ η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή δεν έκανε το κοριτσάκι να νιώσει πως είναι ασφαλής μαζί της.

Στο μεταξύ, η Ελίφ όπως περπατάει στον δρόμο βλέπει μια γυναίκα που μοιάζει με τη μητέρα της, τη Μελέκ, και αρχίζει να τρέχει προς το μέρος της, όταν τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί τής κάνουν εξετάσεις. Ενας αστυνομικός μιλάει με μια νοσοκόμα για την Ελίφ και της ζητάει να ενημερώσει τις Αρχές όταν το κοριτσάκι συνέλθει.

Elif νοσοκομείο

Ο Ταρίκ αναζητά και αυτός την Ελίφ και είναι θυμωμένος επειδή οι άντρες του ακόμα δεν την έχουν βρει. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα και ζητάει να μιλήσει με την Ελίφ αλλά εκείνη της λέει πως το κορίτσι κοιμάται. «Θα έρθω σήμερα να τη δω», της λέει η Βιλντάν και εκείνη τρομαγμένη στέλνει τον Τζαφέρ να ψάξει για την Ελίφ και τον συμβουλεύει να την αναζητήσει και στα νοσοκομεία.

Η Ματσιντέ μιλάει με τον Μουσταφά και εκφράζει τις υποψίες της σχετικά με τον Ταρίκ και την εμπλοκή του στο ατύχημα όπου πέθαναν ο Γιουσούφ και η Μελέκ: «Δεν έχω αποδείξεις για όσα σκέφτομαι, αλλά είμαι βέβαιη πως έχει βάλει το χέρι του στο δυστύχημα αυτό». Οι άντρες του Ταρίκ μαθαίνουν πως ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ίσως να είναι η Ελίφ:

«Τρέχα γρήγορα στο νοσοκομείο να τη βρεις και θα έρθω κι εγώ», του δίνει εντολή και ξεκινάει για εκεί. Για το νοσοκομείο όμως ξεκινούν και η Ματσιντέ με τον Μουσταφά που έχουν την ίδια πληροφορία. Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά φτάνουν εκεί και η νοσοκόμα τούς οδηγεί στο δωμάτιο της Ελίφ.

«Επιτέλους, θα δω την κόρη του Γιουσούφ! Είμαι πολύ χαρούμενη», λέει η Ματσιντέ, αλλά όταν μπαίνουν στο δωμάτιο ανακαλύπτουν πως η μικρή έχει εξαφανιστεί και σοκάρονται. «Κάποιος πήρε την Ελίφ», λέει και αρχίζει να αισθάνεται ζαλάδα. Ομως και ο Ταρίκ δεν βρίσκει τη μικρή και φοβάται πως η Ματσιντέ τη βρήκε πρώτη, αλλά στη συνέχεια την κρυφακούει και καταλαβαίνει πως και εκείνη βρίσκεται στην ίδια θέση.

Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να ελέγξουν τις κάμερες ασφαλείας. Το ίδιο κάνει και ο Μουσταφά, αλλά ο προϊστάμενος της ασφάλειας τον ενημερώνει πως υπάρχει τεχνικό θέμα και δεν έχουν γίνει καταγραφές. Ο Μουσταφά φεύγει χωρίς να καταφέρει κάτι, αλλά πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Ταρίκ και οι άντρες του, οι οποίοι έχουν ήδη το υλικό στα χέρια τους από το οποίο αποδεικνύεται πως Τζαφέρ πήρε τη μικρή. Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να τον βρουν.

Ο Τζαφέρ φτάνει σπίτι του με την Ελίφ, η οποία εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της και λέει στη Σεμά όλα όσα είδε στο νοσοκομείο, σίγουρος τώρα ότι η μικρή είναι πιο πολύτιμη από ό,τι είχαν φανταστεί και πως σίγουρα θα βγάλουν πολλά χρήματα από αυτή την υπόθεση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ