Elif: Στιγμές τρόμου για την Ελίφ - Ένα βήμα πριν το θάνατο

Οι εξελίξεις 11/12

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Στιγμές τρόμου για την Ελίφ - Ένα βήμα πριν το θάνατο

Στιγμές τρόμου θα βιώσει σήμερα 11/12 στην Elif, η μικρή πρωταγωνίστρια Ελίφ. Μετά το κυνηγητό από τον Τζαφέρ - από το οποίο θα γλιτώσει - θα βρεθεί ένα βήμα πριν το θάνατο και θα σωθεί τελευταία στιγμή.

Αυτές είναι οι στιγμές τρόμου που θα ζήσει η Elif

Παρασκευή 11/12 Ελίφ Επεισόδιο 735

Οι εκπρόσωποι των άλλων εταιριών είναι ευχαριστημένοι με τη συνάντηση. Η Ράνα λέει πως είναι ώρα να δουν τα σχέδια των παπουτσιών στο πόδι του μοντέλου. Πιστεύει πως δεν υπάρχει μοντέλο και η Μπιρτσέ θα εκτεθεί αλλά η Μπιρτσέ έχει τη Ρεϊχάν ντυμένη σαν μοντέλο και έτοιμη για την επίδειξη. Ο Κερέμ μένει έκπληκτος.

Η Ελίφ καταφέρνει να το σκάσει ξανά. Τρέχει στους δρόμους και ο Τζαφέρ την κυνηγά αλλά πέφτει πριν προλάβει να την πιάσει. Ο Κερέμ κοιτάζει έκπληκτός τη Ρεϊχάν η οποία είναι πολύ όμορφη. Η Ράνα είναι έξαλλη. Η επίδειξη τελειώνει και η Μπιρτσέ με τη Ρεϊχάν αποχωρούν από την αίθουσα ενώ η συμφωνία κλείνει με επιτυχία.

Η Μπιρτσέ αγκαλιάζει θερμά τη Ρεϊχάν και της λέει πως της χρωστάει πολλά. Δεν μπορεί να βρει λόγια για να εκφράσει τη χαρά της. Ο Κερέμ δέχεται από όλους συγχαρητήρια και ο Ταρίκ είναι έξαλλος. Ο Γιουνούς και ο Κερέμ μπαίνουν στο γραφείο του Γιουνούς όπου βρίσκονται η Μπιρτσέ και η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος τους στη Ρεϊχάν. Ο Γιουνούς συγχαίρει τη Μπιρτσέ και της λέει πως μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται για την εταιρία.

Δείτε ωστόσο και το μεγάλο μυστικό που κρύβει η Βιλντάν.

Η Ρεϊχάν εξηγεί στον Κερέμ την ιστορία και πως έφτασε να γίνει μοντέλο για την επίδειξη των παπουτσιών. Ο Κερέμ είναι μαγεμένος από την ομορφιά της. Η Ράνα τα βάζει με την Μπιρτσέ. Η Χουμεϊρά ζητάει σαλάτα και τσάι αλλά η Γιλντίζ δεν προλαβαίνει να της σερβίρει γιατί έχει πολλές δουλειές και λείπει και η Ρεϊχάν.

Η Χουμεϊρά παραπονιέται για την κατάσταση και πιστεύει πως η μητέρα της είναι πολύ ελαστική με το προσωπικό τους. Τα βάζει με τη Γιλντίζ επειδή άργησε να τη σερβίρει και η γυναίκα πληγώνεται. Η Ματσιντέ λέει στην κόρη της πως είναι μεγάλη αμαρτία να πληγώνεις κάποιον και πως μια μέρα θα πληγωθείς και εσύ.

Ο Τζαφέρ στριμώχνει την Ελίφ και είναι έτοιμος να την πιάσει όταν επεμβαίνει ο Ρίφκι. Ο Ρίφκι είναι ένας τύπος στον οποίο ο Τζαφέρ χρωστάει χρήματα. Καθώς οι δυο τους έρχονται στα χέρια, η Ελίφ βρίσκει ευκαιρία και το σκάει. Είναι εξαντλημένη όμως και πριν τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο, τη σώζει η Ζουλιντέ, που τυχαία περνάει από το σημείο μαζί με τον Εμιρχάν.

Η Ελίφ είναι παγωμένη και με δυσκολία ανοίγει τα μάτια της. Η Ζουλιντέ προσπαθεί να καταλάβει γιατί είναι μόνη της. Βλέπει το κοριτσάκι να τρέμει και καταλαβαίνει πως χρειάζεται γρήγορα ένα ζεστό μέρος και αποφασίζει να την πάει στο μαγαζί της Τουλάι.

Αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια στην Elif

Η Ζουλιντέ σώζει την Ελίφ από βέβαιο θάνατο και αποφασίζει να φροντίσει το μικρό κοριτσάκι, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι. Ομως η μικρή, βλέποντας πως η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν είναι επίσης φτωχοί, δεν θέλει να νιώθει πως τους είναι βάρος και φεύγει κρυφά.

Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, ενώ η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή δεν έκανε το κοριτσάκι να νιώσει πως είναι ασφαλής μαζί της.

Στο μεταξύ, η Ελίφ όπως περπατάει στον δρόμο βλέπει μια γυναίκα που μοιάζει με τη μητέρα της, τη Μελέκ, και αρχίζει να τρέχει προς το μέρος της, όταν τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί τής κάνουν εξετάσεις. Ενας αστυνομικός μιλάει με μια νοσοκόμα για την Ελίφ και της ζητάει να ενημερώσει τις Αρχές όταν το κοριτσάκι συνέλθει.

Elif νοσοκομείο

Ο Ταρίκ αναζητά και αυτός την Ελίφ και είναι θυμωμένος επειδή οι άντρες του ακόμα δεν την έχουν βρει. Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα και ζητάει να μιλήσει με την Ελίφ αλλά εκείνη της λέει πως το κορίτσι κοιμάται. «Θα έρθω σήμερα να τη δω», της λέει η Βιλντάν και εκείνη τρομαγμένη στέλνει τον Τζαφέρ να ψάξει για την Ελίφ και τον συμβουλεύει να την αναζητήσει και στα νοσοκομεία.

Η Ματσιντέ μιλάει με τον Μουσταφά και εκφράζει τις υποψίες της σχετικά με τον Ταρίκ και την εμπλοκή του στο ατύχημα όπου πέθαναν ο Γιουσούφ και η Μελέκ: «Δεν έχω αποδείξεις για όσα σκέφτομαι, αλλά είμαι βέβαιη πως έχει βάλει το χέρι του στο δυστύχημα αυτό». Οι άντρες του Ταρίκ μαθαίνουν πως ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ίσως να είναι η Ελίφ:

«Τρέχα γρήγορα στο νοσοκομείο να τη βρεις και θα έρθω κι εγώ», του δίνει εντολή και ξεκινάει για εκεί. Για το νοσοκομείο όμως ξεκινούν και η Ματσιντέ με τον Μουσταφά που έχουν την ίδια πληροφορία. Η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο και δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της. Η Ματσιντέ και ο Μουσταφά φτάνουν εκεί και η νοσοκόμα τούς οδηγεί στο δωμάτιο της Ελίφ.

«Επιτέλους, θα δω την κόρη του Γιουσούφ! Είμαι πολύ χαρούμενη», λέει η Ματσιντέ, αλλά όταν μπαίνουν στο δωμάτιο ανακαλύπτουν πως η μικρή έχει εξαφανιστεί και σοκάρονται. «Κάποιος πήρε την Ελίφ», λέει και αρχίζει να αισθάνεται ζαλάδα. Ομως και ο Ταρίκ δεν βρίσκει τη μικρή και φοβάται πως η Ματσιντέ τη βρήκε πρώτη, αλλά στη συνέχεια την κρυφακούει και καταλαβαίνει πως και εκείνη βρίσκεται στην ίδια θέση.

Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να ελέγξουν τις κάμερες ασφαλείας. Το ίδιο κάνει και ο Μουσταφά, αλλά ο προϊστάμενος της ασφάλειας τον ενημερώνει πως υπάρχει τεχνικό θέμα και δεν έχουν γίνει καταγραφές. Ο Μουσταφά φεύγει χωρίς να καταφέρει κάτι, αλλά πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο Ταρίκ και οι άντρες του, οι οποίοι έχουν ήδη το υλικό στα χέρια τους από το οποίο αποδεικνύεται πως Τζαφέρ πήρε τη μικρή. Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να τον βρουν.

Ο Τζαφέρ φτάνει σπίτι του με την Ελίφ, η οποία εξακολουθεί να μην έχει τις αισθήσεις της και λέει στη Σεμά όλα όσα είδε στο νοσοκομείο, σίγουρος τώρα ότι η μικρή είναι πιο πολύτιμη από ό,τι είχαν φανταστεί και πως σίγουρα θα βγάλουν πολλά χρήματα από αυτή την υπόθεση.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ