Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης τα... παίζει όλα για την Θάλεια! Η κίνηση ματ

Οι σημερινές 11/12 εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης τα... παίζει όλα για την Θάλεια! Η κίνηση ματ

Στη σειρά Έλα στη θέση μου, τα παίζει όλα για όλα ο Βλάσης με σκοπό να βρει την Θάλεια και να την σώσει. Κάνει μια κίνηση ματ για να τα καταφέρει.

Αυτό θα κάνει στο Έλα στη θέση μου ο Βλάσης για την Θάλεια

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 65 β κύκλος

Ο Ζούβας προσπαθεί να ξεφύγει από τον Πετσοκόφτη, αλλά ο Βλάσης είναι έτοιμος να τον χρησιμοποιήσει σαν δόλωμα, για να βρει πού κρατάνε τη Θάλεια. Η Φαίη ανακαλύπτει πως στο γραφείο του Αχιλλέα υπάρχει κάμερα, την ώρα που η Κέντρα είναι αποφασισμένη να εγκατασταθεί στην εταιρία για να παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά. Ο Θοδωρής θυμίζει στον Λεωνίδα τον πραγματικό λόγο που χώρισε με τη Μιράντα. Τι θα κάνει ο Μάρκος όταν ο Πελέκης εμφανιστεί στη Σόφο ψάχνοντας τον Αχιλλέ

Μιας και λέμε για το Έλα στη θέση μου, δείτε εδώ ένα απίστευτο βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

Ηθοποιός του Έλα στη Θέση μου αποκαλύπτει: «Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες...»

Ένας αγαπημένος ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, αποκάλυψε στο Happy Day πως στον λογαριασμό του στο Instagram έχει δεχθεί πολλές φορές γυμνές φωτογραφίες ωστόσο δεν έχει απαντήσει.

Ο λόγος για τον Παύλο Ευαγγελόπουλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά, στην καριέρα του αλλά και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα social media.

«Είμαι πέμπτη χρονιά στο “Έλα στη θέση μου”, είμαστε ωραία ατμόσφαιρα. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να παίζαμε και τα backstage. Ο χώρος μας είναι ανασφαλής. Ακόμα και επιτυχία να έχεις κάνει υπάρχει άγχος και ανασφάλεια. Είναι λάθος το live streaming στα θέατρα. Το θέατρο είναι ζωντανό.

Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις πάντα βρίσκω κάτι που δεν μου αρέσει. Μου αρέσουν οι γυναίκες, ότι πραγματικά ήθελα το είχα. Οι νεότεροι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από εμάς, έχουν καλύτερη παιδεία. Είχα δεχτεί πρόταση για ένα χορευτικό σόου. Κάναμε μια κουβέντα, αλλά δεν ήμουν και πάρα πολύ ζεστός.

Είμαι συμφιλιωμένος στο ότι μεγαλώνω, είναι αναπόφευκτο. Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, ειδικά στις γυναίκες φαίνονται όλες ίδιες. Στα social media απαντάω μόνο σε κριτικές για τη δουλειά, όχι σε φλερτ. Μου έχουν στείλει γυμνές φωτογραφίες, όλοι δέχονται, όχι μόνο εγώ», είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Έλα στη Θέση μου Λεωνίδας