Elif: Η Ελίφ το σκάει - Βρίσκεται και πάλι στο δρόμο...

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις πριν παίξουν στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ το σκάει - Βρίσκεται και πάλι στο δρόμο...

Για ακόμη μια φορά η μικρή Ελίφ βρίσκεται στο δρόμο, αφού πιστεύει πως είναι βάρος στην Ζουλιντέ και το σκάει από το μαγαζί που έχει βρει στέγη. Οι σημερινές εξελίξεις στην σειρά Elif είναι ραγδαίες.

Για αυτό το λόγο το σκάει η Elif και βρίσκεται στο δρόμο

Τρίτη 15/12 Ελίφ Επεισόδιο 737

Η Τουλάι και η Ιντζί επισκέπτονται τη Ζουλιντέ. Η Ιντζί θέλει να γνωρίζει το φτωχό κορίτσι, στο οποίο έδωσαν τη ζακέτα της Ελίφ αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ήταν πολύ κουρασμένο και τώρα κοιμάται. Αν και η Τουλάι με την Ιντζί είναι τόσο κοντά στην Ελίφ, δεν καταφέρνουν να τη δουν. Η Ρεϊχάν και ο Κερέμ συναντιούνται στην κουζίνα και ο Κερέμ συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με την κοπέλα. Δεν μπορεί να τη βγάλει λεπτό από το μυαλό του. Ο Τζαφέρ χτυπάει τη Σεμά την οποία κατηγορεί για την εξαφάνιση της Ελίφ.

Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για τις απειλές της Λεμάν. Το επόμενο πρωί η Ελίφ ξυπνάει. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει ένα φτωχό πρωινό και ο Εμιρχάν το μοιράζεται με την Ελίφ. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως τους είναι βάρος γιατί είναι και αυτοί πολύ φτωχοί. Όταν βρίσκει ευκαιρία η Ελίφ το σκάει και η Ζουλιντέ πανικοβάλλεται όταν αντιλαμβάνεται την απουσία της. Ο Εμιρχάν σκέφτεται πως η Ελίφ δεν τον συμπάθησε για αυτό και έφυγε.

Ο Κερέμ βλέπει τη Ρεϊχάν να περπατάει με δυσκολία και καταλαβαίνει πως την πονάει ακόμα το πόδι της. Της ζητάει να καθίσει και φροντίζει το πόδι της ενώ έρχεται η Παρλά και γίνεται έξαλλη όταν τους βλέπει. Η Ρεϊχάν φεύγει και συνειδητοποιεί και εκείνη πως έχει αισθήματα για τον Κερέμ, τα οποία όμως προσπαθεί να κρύψει. Η Παρλά συνεχίζει να φωνάζει στον Κερέμ και του λέει πως θα τη χάσει αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι και καταλήγουν να τσακώνονται.

Δείτε επίσης, ποια είναι η επιθυμία της Ματσιντέ πριν τον θάνατο της. Σοκαρισμένη η οικογένεια.

Η Χουμεϊρά τους βλέπει σε αυτή την κατάσταση και προσπαθεί να ηρεμήσει την Παρλά. Της λέει πως δεν είναι αυτός τρόπος για να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ και πως χρειάζεται ένα καλύτερο σχέδιο. Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, κρατώντας ένα μικρό κομμάτι ψωμί στα χέρια της.

Έφυγε από το σπίτι της Ζουλιντέ για να μην γίνεται βάρος. Η Παρλά τα βάζει με τη Γιλντίζ όταν της σερβίρει τον καφέ της. Η κοπέλα θεωρεί πως ο Κερέμ φέρεται πολύ καλά στο υπηρετικό προσωπικό. Η Χουμεϊρά προειδοποιεί την Παρλά και τη συμβουλεύει να ηρεμήσει. Η Παρλά απολογείται για τη συμπεριφορά της.

Elif εξελίξεις εβδομάδας

Τροχαίο ατύχημα για την Elif - Την χτυπάει αυτοκίνητο

Η Ελίφ είναι και πάλι μόνη στους δρόμους, κρατώντας ένα κομμάτι ψωμί στα χέρια της. Της λείπει η μητέρα της και στον δρόμο βλέπει κάποια που της μοιάζει. Καθώς τρέχει να της μιλήσει, τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Σεμά τηλεφωνεί στη Βιλντάν αλλά εκείνη δεν απαντάει. Εκείνος πιστεύει πως κάποιος έχει σκοτώσει τη Βιλντάν, γι’ αυτό και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά τους. Ενας αστυνομικός μιλάει με μια νοσοκόμα για την Ελίφ και της ζητάει να ενημερώσει τις Αρχές όταν το κοριτσάκι συνέλθει.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί στη Σέμα και ζητάει να μιλήσει με την Ελίφ αλλά εκείνη της λέει πως το κορίτσι κοιμάται. «Θα έρθω σήμερα να τη δω», της λέει η Βιλντάν και εκείνη τρομαγμένη στέλνει τον Τζαφέρ να ψάξει για την Ελίφ και τον συμβουλεύει να την αναζητήσει και στα νοσοκομεία. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Μουσταφά και εκφράζει τις υποψίες της σχετικά με τον Ταρίκ και την εμπλοκή του στο ατύχημα όπου πέθαναν ο Γιουσούφ και η Μελέκ: «Δεν έχω αποδείξεις για όσα σκέφτομαι, αλλά είμαι βέβαιη πως έχει βάλει το χέρι του στο δυστύχημα αυτό». Οι άντρες του Ταρίκ μαθαίνουν πως ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ίσως να είναι η Ελίφ: «Τρέχα γρήγορα στο νοσοκομείο να τη βρεις και θα έρθω κι εγώ», του δίνει εντολή και ξεκινάει και εκείνος για εκεί. Για το νοσοκομείο όμως ξεκινούν και η Ματσιντέ με τον Μουσταφά που έχουν την ίδια πληροφορία. Η Ελίφ δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της.