Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Αχιλλέα - Του στήνει παγίδα...

Οι σημερινές 15/12 εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Αχιλλέα - Του στήνει παγίδα...

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 15/12 επεισόδιο της σειράς «Έλα στη θέση μου», στον ALPHA. Η Ρενάτα δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Αχιλλέα και του στήνει παγίδα.

Γιατί στη σειρά Έλα στη θέση μου, η Ρενάτα στήνει παγίδα στον Αχιλλέα;

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 67

Ο Βλάσης σώζει τη Θάλεια από τους απαγωγείς της, αλλά κάποιες ηχογραφήσεις στο κινητό της βάζουν σκιές στη μεταξύ τους σχέσεις. Η Σύλβια και ο Ζούβας έχουν έκτακτες αφίξεις από την Κύπρο που τους επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Η Ρενάτα εντοπίζει τον πραγματογνώμονα που χρησιμοποίησε ο Αχιλλέας για τις απάτες του και ετοιμάζεται να του στήσει παγίδα, αλλά η Κέντρα βοηθά τον Αχιλλέα να λάβει τα μέτρα του. Κι ενώ οι ανασφάλειες του Φώτη για τη Βάνα και τον Ατσαλάκη αναζωπυρώνονται, ο Μάρκος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τη Φαίη και της κάνει μια δελεαστική πρόταση. Θα δεχτεί η Φαίη να γυρίσει στο μόντελινγκ για χάρη του; Θα κατηγορήσει ο Βλάσης τη Θάλεια ότι έχει ακόμη τα χρήματά του;

Δείτε ωστόσο και ποιος αγαπημένος ηθοποιός πρόκειται να μπει στα νέα επεισόδια της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά του ALPHA , Έλα στη θέση μου

Έλα στη Θέση μου Λεωνίδας

Έλα στη θέση μου είναι μία ελληνική κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''». Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Γιώργος Κρητικός, Μαίρη Ζαφειροπούλου και Σταύρος Καλαφατίδης. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν επιμεληθεί κατά καιρούς ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης, ο Βασίλης Τσελεμέγκος, η Φαίη Τζανετοπούλου και η Γεωργία Ζήση.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου του 2016. Λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Μάρτιο του 2017. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν. Τον Απρίλιο του 2019 ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου μετά απο 165 επεισόδια. Στις 22 Ιουνίου του 2020 η ώρα προβολής της σειράς άλλαξε με τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου να μεταδίδονται καθημερινά στις 20:50.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για πέμπτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020.