Ήλιος 16/12: Η Λήδα δέχεται πρόταση γάμου από τον Φίλιππο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 16/12: Η Λήδα δέχεται πρόταση γάμου από τον Φίλιππο

Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές θα σημειωθούν στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος» στο οποίο ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στην Λήδα.

Η Λήδα καταφέρνει και εμποδίζει την τελευταία στιγμή μια δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας της Νίκης, ενώ κανείς δεν φαντάζεται ποιος μπορεί να έβαλε τα χάπια στο συρτάρι της ενώ υπάρχουν υποψίες πως κάποιος προσπαθεί να βγάλει και τη Νίκη από τη μέση.

Ο Δήμος προσπαθεί να αποδείξει ότι όλα τα στοιχεία εναντίον του είναι ψευδή ενώ η Μαρία προσπαθεί να επιστρέψει στο μαγαζί όπου, όμως, όλα της θυμίζουν την Άννα.

Η Λήδα είναι αναστατωμένη με όλα αυτά που την εμποδίζουν ακόμη να είναι ευτυχισμένη με τον Φίλιππο.

Ο Δημήτρης ανακαλύπτει νέα στοιχεία που ανατρέπουν όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα. Η Αλίκη προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, ενώ ο Φίλιππος κάνει πρόταση γάμου στη Λήδα! Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα έγιναν.

Η Λήδα δέχεται πρόταση γάμου από τον Φίλιππο στον ήλιο

Θρήνος στην σειρά Ήλιος - Νεκρή η...

Η Λήδα στη σειρά Ήλιος, ελπίζει ότι η μητέρα της θα τα καταφέρει, ενώ ο Αντώνης είναι γεμάτος τύψεις για όλα όσα προκάλεσαν το ατύχημά της. Ολοι ελπίζουν να ακούσουν τα καλά νέα για την ανάρρωσή της αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Η Μαρία μεταφέρεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. «Μαμά μου, μην ανησυχείς, θα γίνεις καλά», της λέει η Λήδα με δάκρυα στα μάτια, ενώ εκείνη είναι αναίσθητη. Η γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο Αντώνης υποφέρει από τύψεις. Πώς να ξεχάσει ότι έπαθε το ατύχημα εξαιτίας του; Αν δεν της έλεγε για τη Νεφέλη και όλα όσα συμβαίνουν και δεν την τάραζε, εκείνη δεν θα πάθαινε το ατύχημα και τώρα θα ήταν όλα κανονικά, όπως πριν. Η Λήδα φοβάται μήπως χάσει τη μητέρα της. «Αν πάθει κάτι δεν θα το αντέξω. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι μπορεί να τη χάσω», λέει στον Φίλιππο που είναι δίπλα της και τη στηρίζει. «Ολα καλά θα πάνε. Να είσαι δυνατή και να σκέφτεσαι θετικά», την καθησυχάζει.

Ομως τα άσχημα νέα δεν αργούν να φτάσουν. Η Λήδα και ο Αντώνης έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν. Η Μαρία δεν τα καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή. Είναι νεκρή. Η Λήδα πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα της σπαράζοντας από το κλάμα. «Οχι, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό», του λέει. Και οι δύο σχεδόν καταρρέουν. Από την άλλη, ο Δήμος μπαίνει στην φυλακή. Δείτε γιατί.

Ήλιος Νεκρή η Μαρία

Η Αλεξάνδρα βλέπει... θετικά τον θάνατο της Μαρίας στην σειρά Ήλιος

Ο απροσδόκητος θάνατος της Μαρίας δημιουργεί ερωτηματικά στη Λήδα. «Τι συνέβη; Πώς προκλήθηκε το ατύχημά της;», αναρωτιέται, ενώ ο Αντώνης παλεύει με τις ενοχές του και την αγωνία για την αντίδραση της κόρης του, αν μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα βλέπει τον θάνατο της Μαρίας σαν μια ευκαιρία να αναβάλουν τον γάμο τους ο Φίλιππος και η Λήδα, ενώ έχει μάθει πως η Αλίκη βγαίνει με τον Αχιλλέα. «Θα διακόψεις μαζί του. Η θέση σου είναι δίπλα στην οικογένειά σου», είναι τα λόγια που της απευθύνει.

Εκείνη όμως προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να προχωρήσει με τη ζωή της. Η Λήδα με τη σειρά της μαθαίνει από τον πατέρα της τι ήταν αυτό που αναστάτωσε τόσο τη Μαρία πριν πάθει το ατύχημα και προσπαθεί να το συνειδητοποιήσει, αλλά δεν της είναι εύκολο.

TV Ρεπορτάζ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ