Έλα στη θέση μου (18/12): Μαζί στο ξενοδοχείο Αχιλλέας και Ρενάτα

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (18/12): Μαζί στο ξενοδοχείο Αχιλλέας και Ρενάτα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (18/12) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Ο Αχιλλέας θα χαλάσει τα σχέδια της Ρενάτας και θα καταλήξει μαζί της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Αυτά θα δούμε απόψε (18/12) στο Έλα στη θέση μου

Η Ρενάτα κανονίζει να συναντηθεί με τον πραγματογνώμονα, αλλά ο Αχιλλέας έχει άλλα σχέδια. Ο Φώτης αποφασίζει να αφήσει τη Βάνα, μέχρι να του πει αλήθειες, και φεύγει από την έπαυλη. Ο Βλάσης παίρνει με το μέρος του τον Ζούβα και τη Σύλβια, και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Καγκαλούδη, ενώ η Μιράντα προσπαθεί να πλησιάσει περισσότερο τον Λεωνίδα. Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν βρεθεί σε ένα ξενοδοχείο μόνη της με τον Αχιλλέα;

Έλα στη θέση μου (18/12)

Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε εδώ το χθεσινό επεισόδιο του Έλα στη θέση μου.

Ανακοινώθηκε: Τέλος μετά από 5 χρόνια το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Μετά από 5 χρόνια θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, που μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να συνεχίσουν την σειρά καθώς θα κουράσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θεωρούν πως η πλοκή έχει εξελιχθεί τόσο όσο πρέπει και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσουν την ιστορία.

Από την πλευρά του ο ALPHA, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκέφτεται να φέρει μια άλλη σειρά στην θέση του Έλα στη θέση μου, καθώς και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα στοχεύσει στην μυθοπλασία.

Όλο το ρεπορτάζ για το Έλα στη θέση μου στο παρακάτω βίντεο

Έλα στη θέση μου είναι μία ελληνική κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''». Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Γιώργος Κρητικός, Μαίρη Ζαφειροπούλου και Σταύρος Καλαφατίδης. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν επιμεληθεί κατά καιρούς ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης, ο Βασίλης Τσελεμέγκος, η Φαίη Τζανετοπούλου και η Γεωργία Ζήση.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου του 2016. Λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Μάρτιο του 2017. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν. Τον Απρίλιο του 2019 ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου μετά απο 165 επεισόδια. Στις 22 Ιουνίου του 2020 η ώρα προβολής της σειράς άλλαξε με τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου να μεταδίδονται καθημερινά στις 20:50.