Open: Τέλος το The Booth, οριστικά - Πότε είναι η τελευταία εκπομπή

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Open: Τέλος το The Booth, οριστικά - Πότε είναι η τελευταία εκπομπή

Δυσάρεστα είναι τα νέα που ανακοινώθηκαν στην σημερινή εκπομπή των Κου Κου και αφορούν το Open και το The Booth! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη το κανάλι ρίχνει τίτλους τέλους στο project.

Μπορεί να μην σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά ήταν πρώτο στα trend στο διαδίκτυο κι αυτό είναι απόδειξη πως το κοινό το αγάπησε πολύ. Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, το απόγευμα της Πέμπτης μετά το τέλος της εκπομπής έγινε ένα meeting στον σταθμό και αποφασίστηκε η διακοπή του show.

Πότε σταματάει το The Booth - Τι θα γίνει με τις παρουσιάστριες

Συγκεκριμένα, στις 23 Δεκεμβρίου θα παίξει live η εκπομπή ενώ την άλλη Πέμπτη θα παίξει μαγνητοσκοπημένη η εκπομπή, καθώς ήδη έχει γίνει το γύρισμα και μετά... "χαιρετάνε".

Όπως αναφέρει το ίδιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Σοφία Μουτίδου είχε δεχτεί πρόταση για το YFSF του ΑΝΤ1 και μιας και τώρα το The Booth τελειώνει οριστικά ενημέρωσε την παραγωγή του Open πως θα πάει εκεί, ενώ το συμβόλαιό της στο κανάλι είναι ενεργό μέχρι και τον Ιούνιο, όπως και των υπολοίπων συμπαρουσιαστών.

Οι υπόλοιπες αγαπημένες κυρίες, δηλαδή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Σοφία Κουρτίδου, βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων και περιμένουν να δουν αν θα τους γίνει κάποια άλλη πρόταση από το κανάλι ή αν απλά θα κάθονται και θα πληρώνονται. Να σημειωθεί πως η Κρυσταλλία είναι έγκυος - και μάλιστα η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ - οπότε και θα απείχε έτσι κι αλλιώς από τα τηλεοπτικά δρόμενα.