Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες - Μετά από αυτή τη νύχτα τίποτα δεν μένει όρθιο...

Συγκλονιστικό το σημερινό 23/12 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες - Μετά από αυτή τη νύχτα τίποτα δεν μένει όρθιο...

Το σημερινό 23/12 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, είναι συγκλονιστικό. Όταν η νύχτα πέσει, θα επικρατήσει θρίλερ με τις καταστάσεις που θα σημειωθούν και την επόμενη ημέρα τίποτα δεν θα έχει μείνει όρθιο.

Αυτή η νύχτα θα φέρει ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 67

Ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο Τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντησή του. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Θ’ αποφασίσει, αυτή τη φορά, η Ελένη να φύγει από τον τόπο της; Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με τη Δόμνα. Το ίδιο βράδυ, ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από τον Νικηφόρο.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις. Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά από αυτήν τη νύχτα.

Να σημειώσουμε πως μετά την συνάντηση Δρώσος - Κωνσταντή, θα πέσουν στο κρεβάτι και θα έχουν μια νύχτα πάθους.

Αυτά είναι τα νέα παράνομα ζευγάρια στις Άγριες Μέλισσες

Ασημίνα & Μπάμπης

Σίγουρα αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο και ανατρεπτικό ζευγάρι στις «Αγριες μέλισσες», με κάποιους από τους φανατικούς της σειράς να το αποδίδουν σε «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» για την Ασημίνα, που παίρνει πίσω το αίμα της για την προδοσία του Νικηφόρου και της αδελφής της και με κάποιους άλλους να μη χαίρονται με την εξέλιξη αυτή, καθώς, όπως υποστηρίζουν, «οι σεναριογράφοι χάλασαν έναν από τους καλούς χαρακτήρες της σειράς».

Οπως και να έχει, η Ασημίνα μετά από τόσα χρόνια καταπίεσης (από εποχή προ Νικηφόρου) βρήκε μια διέξοδο να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε ποτέ, στο πρόσωπο του Μπάμπη, που την έκανε να απελευθερωθεί από τα δεσμά του καθωσπρεπισμού της εποχής εκείνης.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Μπάμπης

Αγνοεί τους κινδύνους που ελλοχεύει όλη αυτή η συμπεριφορά της, καθώς ο εθισμός της στο αλκοόλ θα βάλει σε κίνδυνο τον γάμο της, αλλά και τις ικανότητές της ως μητέρα. Σύντομα, όπως θα δείτε στις οθόνες σας, πάνω σ’ έναν καβγά με τον Νικηφόρο, η Ασημίνα θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα φύγει βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι του Μπάμπη. Η αρχή του τέλους για τον γάμο της με τον Νικηφόρο έχει αρχίσει, ενώ νέος πόλεμος θα ξεσπάσει και ανάμεσα στους Σεβαστούς! Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

Δρόσω & Κωνσταντής

Από την περασμένη σεζόν είχε αφήσει υπονοούμενα η σειρά πως κάτι θα συμβεί ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο πρωταγωνιστές, αλλά οι συνθήκες ήρθαν έτσι που τελικά η Δρόσω έμπλεξε με τον άντρα της αδελφής της! Φέτος που η νεαρή Σταμίρη κυλίστηκε στον βούρκο και πούλησε το κορμί της για μερικές δραχμές στην Τρούμπα, ο Κωνσταντής εμφανίστηκε σαν σωτήρας, αλλά και σαν... άξιος σύντροφός της. Οταν την είδε να λικνίζεται σέξι στη «Χαβάη», μέσα του γεννήθηκε ο έρωτας για εκείνη! Για την ομορφιά της δεν υπήρχε αμφιβολία καθώς από μικρή ήταν η όμορφη του χωριού!

Άγριες Μέλισσες Δρόσω Κωνσταντής

Ομως η αποκάλυψη της αλήθειας για τον μικρό Σέργιο, η θυσία της για να ευτυχήσει η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, σε συνδυασμό με το πού κατέληξε να δουλεύει, ήταν αυτά που τον έκαναν να ερωτευτεί αυτή τη φορά τον χαρακτήρα της. Είναι τόσο έντονα μάλιστα τα συναισθήματά του για εκείνη, που όχι μόνο αναβάλει τον γάμο του με τη Δόμνα, αλλά τον κάνουν να της εξομολογηθεί όλα όσα αισθάνεται για εκείνη. Η Δρόσω καταλαβαίνει το σκάνδαλο που θα δημιουργηθεί και τον αποφεύγει.

Οταν όμως ένα βράδυ οι δυο τους συναντηθούν τυχαία, το πάθος τους θα τους οδηγήσει στο κρεβάτι, αδιαφορώντας για τις συνέπειες!

Βόσκαρης & Σοφούλα (& Μυρσίνη)

Ενας άντρας δύο γυναίκες, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τον Βόσκαρη, που θα προσπαθήσει να προσεγγίσει με τη γοητεία του τόσο την κόρη τού Τόλλια όσο και τη γυναίκα του Δούκα. Βέβαια, στο μυαλό του βρίσκεται μόνο μία και αυτή ακούει στο όνομα Ελένη Σταμίρη, η οποία μάλιστα στη συνέχεια θα κατακτήσει και την καρδιά του, αφού σιγά-σιγά θα αρχίσει να την ερωτεύεται στα αλήθεια! Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό, ας δούμε προς το παρόν τι θα συμβεί με τη Σοφούλα και τη Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης

Οπως λένε οι πληροφορίες, ο Βόσκαρης, προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό, θα προσεγγίσει τη Σοφούλα και αφού πρώτα καταφέρει να τη στρέψει εναντίον του Αγγελου και να διαλύσει τον αρραβώνα της μαζί του, στη συνέχεια θα της «πουλήσει φούμαρα» για δήθεν έρωτες!

Η 18χρονη θα τον πιστέψει καθώς θα γοητευτεί κυρίως από τη θέση εξουσίας που κατέχει, αλλά και από το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία! Παρά τις αντιδράσεις τόσο του Τόλλια όσο και των συγχωριανών που ξέρουν τι εστί Βσκαρης, η Σοφούλα θα αρραβωνιαστεί μαζί του και εκείνος θα τη χρησιμοποιήσει για τα σατανικά σχέδια που ετοιμάζει για Ελένη και Λάμπρο! Σύντομα η Σοφούλα θα δει το αληθινό και βίαιο πρόσωπό του!

Άγριες Μέλισσες Σοφούλα

Παράλληλα με τη Σοφούλα, ο Βόσκαρης βάζει στόχο και τη Μυρσίνη προκειμένου να εκδικηθεί τον Δούκα για το κακό κοινό παρελθόν που έχουν! Εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη γοητεύσει και εκείνη δεν θα αργήσει να ενδώσει όπως είχε κάνει και με τον Θωμά Κυπράιο! Μόνο που σ’ αυτή την περίπτωση η σχέση δεν θα προχωρήσει περισσότερο πέρα από κάποια φιλιά! Κοινώς, ελιά φέτος δεν θα δείτε!

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη

Ζευγάρι μπόνους

Ρίζω & Προύσαλης

Το μεγάλο ερώτημα (μεταξύ άλλων) από το πρώτο επεισόδιο της σειράς μέχρι και σήμερα είναι αν η Ρίζω και ο Προύσαλης θα γίνουν ζευγάρι. Και ναι, λοιπόν, είναι γεγονός πια πως αυτοί οι δύο θα καταλήξουν τελικά μαζί και μάλιστα ευτυχισμένοι! Ηδη βλέπουμε τα πρώτα σημάδια του αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που φυσικά δεν διαφεύγει της δαιμόνιας Δέσπως, η οποία με τη σειρά της κάνει τα δικά της κόλπα για να τους φέρει ακόμα πιο κοντά.

Άγριες Μέλισσες Ρίζω Προύσαλης