Ήλιος - αποκλειστικό: Η Δάφνη στην φυλακή

Ομολογεί την ενοχή της για όσα έχει κάνει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος - αποκλειστικό: Η Δάφνη στην φυλακή

Λίγο πριν αρχίσουν τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο αφορά την Δάφνη η οποία καταλήγει στη φυλακή για τον φόνο.

Ο Δημήτρης βρίσκεται πια ένα βήμα πριν καταφέρει να αποδείξει τα όσα έχει κάνει η Δάφνη. Ομως ο Χρήστος τον εμποδίζει δίνοντας ψευδή κατάθεση. Ο Λαϊνάς ωστόσο δεν παραδίδει τα όπλα και ετοιμάζει ένα σχέδιο προκειμένου να αποσπάσει την ομολογία της.

Οι προετοιμασίες του γάμου της Δάφνης και του Χρήστου έχουν ήδη ξεκινήσει. Κανείς δεν την υποψιάζεται εκτός από τον Δημήτρη, που πλέον είναι βέβαιος για την ενοχή της. Η Αθηνά στέκεται στο πλευρό του, αφού έχει πλέον τα στοιχεία που του ζήτησε, και μαζί προσπαθούν να την ξεσκεπάσουν, ενώ και ο Φίλιππος γίνεται φονιάς.

Ήλιος Spoiler

Ομως τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ο Χρήστος δίνει ψευδή κατάθεση εναντίον του συναδέλφου του. Η Δάφνη έχει καταφέρει να τον στρέψει εναντίον του και να μη βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει. «Πρέπει να την κάνουμε να ομολογήσει. Είναι ο μόνος τρόπος να για στοιχειοθετήσουμε κατηγορητήριο και να αποκαλυφθεί», λέει η Αθηνά στον Δημήτρη. «Ασ’ το πάνω μου», της λέει και βάζει κρυφό μικρόφωνο κάτω από το πουκάμισό του.

Ο Χρήστος προδίδει τη Δάφνη και πάει φυλακή στον Ήλιο

Η Δάφνη είναι στο μπαρ του Δήμου όπου θα γίνει ο γάμος και ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Δημήτρης της πιάνει την κουβέντα και προσπαθεί να την ιντριγκάρει, όμως εκείνη δεν πέφτει στην παγίδα του. Καταλαβαίνει ποιος είναι ο σκοπός του. Ομως ο Δημήτρης έχει έναν κρυφό άσο στο μανίκι.

Η φωτογραφία που είχε βρει ο Δήμος αποκάλυψε πολλά και του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τον μίτο της υπόθεσης. «Ξέρω πως ό,τι κάνεις είναι για τον πατέρα σου που αυτοκτόνησε», της λέει. Εκείνη τη στιγμή, ενώ η Δάφνη έχει πλήρως την αυτοκυριαρχία της, την αφοπλίζει.

Ήλιος Λήδα

«Αυτοκτόνησε γιατί η Νίκη τον παράτησε και παντρεύτηκε τον Αντρέα κι εσύ θέλεις να εκδικηθείς στη μνήμη του. Ετσι δεν είναι;», της λέει με σιγουριά.

Τότε εκείνη θολώνει κι ενώ τα έχει υπολογίσει όλα, χάνει την ψυχραιμία της, τον απειλεί σαν ύαινα και ομολογεί. Από το ύφος του καταλαβαίνει πως τελικά πιάστηκε στη φάκα. Του σκίζει το πουκάμισο και βλέπει το μικρόφωνο. Το σκάει. Καλεί τον Χρήστο για βοήθεια αλλά εκείνος καταλαβαίνει ότι τον έχει κάνει πιόνι της και την προδίδει. Νιώθει τύψεις καθώς η γυναίκα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, τον χρησιμοποίησε και τον έκανε μέρος του σχεδίου της, στρέφοντάς τον εναντίον του Δημήτρη ο οποίος τελικά επιστρέφει δικαιωμένος στα καθήκοντά του.