Έλα στη θέση μου: Άγριο ξύλο για Μάρκο - Αχιλλέα

Ραγδαίες εξελίξεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Άγριο ξύλο για Μάρκο - Αχιλλέα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά Έλα στη θέση μου καθώς ο Αχιλλέας θα ξεμπροστιάσει τον Μάρκο για το βίντεο της Ρενάτας, η οποία θα μάθει όλη την αλήθεια αλλά δε θα αντιδράσει. Μάλιστα, θα παίξουν ξύλο.

Για αυτό το λόγο παίζουν ξύλο Αχιλλέας - Μάρκος στο Έλα στη θέση μου

Δευτέρα 04 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 77

Ο Αχιλλέας δείχνει το βίντεο με την ομολογία του Πελέκη στη Ρενάτα, αλλά η Φαίη καταφέρνει να καλύψει τον Μάρκο. Ο Μάρκος και ο Αχιλλέας πιάνονται στα χέρια μπροστά σε όλους. Η Ρενάτα βλέπει το email της Ελπίδας με τη διεύθυνση του Μάνγκου και πηγαίνει να τον βρει, χωρίς να ξέρει πως η Κέντρα την παρακολουθεί. Τι θα κάνουν ο Βλάσης και η Θάλεια όταν βρουν ένα απειλητικό σημείωμα στην πόρτα τους; Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος στο αναπάντεχο φιλί της Φαίης;

Έλα στη θέση μου Ρενάτα

Ποια άλλη σειρά του ALPHA θα ρίξει αυλαία μαζί με το Έλα στη θέση μου;

Πότε ρίχνει αυλαία το Έλα στη θέση μου

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής Πάμε Δανάη, οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να συνεχίσουν την σειρά καθώς θα κουράσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θεωρούν πως η πλοκή έχει εξελιχθεί τόσο όσο πρέπει και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσουν την ιστορία.

Από την πλευρά του ο ALPHA, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκέφτεται να φέρει μια άλλη σειρά στην θέση του Έλα στη θέση μου, καθώς και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα στοχεύσει στην μυθοπλασία.