Έλα στη θέση μου: Σε δύσκολη θέση η Ρενάτα - Είναι ένοχη για φόνο;

Οι σημερινές 7/1 εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Σε δύσκολη θέση η Ρενάτα - Είναι ένοχη για φόνο;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Έλα στη θέση μου. Στο σημερινό επεισόδιο 6/1 στον ALPHA, θα δούμε την Ρενάτα να πηγαίνει στην Αστυνομία, θα βγει τελικά ένοχη για φόνο;

Τι συμβαίνει με την Ρενάτα στην σειρά Έλα στη θέση μου;

Η αστυνομία καλεί την Ρενάτα για την υπόθεση της δολοφονίας του Κώστα Μάνγκου και η Ρενάτα φοβάται ότι έμπλεξε. Την ίδια ανησυχία έχει και ο Αχιλλέας, κάτι που αντιλαμβάνεται η Κέντρα και φροντίζει να δώσει κρυφά ενοχοποιητικά στοιχεία για την πρώην γυναίκα του συζύγου της.

Έλα στη θέση μου ALPHA

Μια ανθοδέσμη που φτάνει στην έπαυλη αναστατώνει όλους τους ενοίκους της, ενώ ο Βλάσης υποψιάζεται ότι η Φαίη κρύβεται πίσω από τα απειλητικά σημειώματα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να την ξεμπροστιάσει. Μόνο που θα βρεθεί μπροστά σε μια ‘ύποπτη’ συζήτηση της Φαίης με τον Μάρκο.

Ποια άλλη σειρά του ALPHA θα ρίξει αυλαία μαζί με το Έλα στη θέση μου;

Εγκυμοσύνη στη σειρά Έλα στη θέση μου - Περιμένει παιδί η...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Έλα στη θέση μου.

Συγκεκριμένα, ο Βλάσης βρίσκει νέα στοιχεία πως η Φαίη ήταν αυτή που πλήρωσε τον οίκο ευγηρίας, ο Λεωνίδας έξαλλος με τον Θοδωρή λέει στη Μιράντα να μετακομίσει στο σπίτι του και ο Αχιλλέας αποσπά την ομολογία του Πελέκη.

Ο Αχιλλέας εντοπίζει τον άνθρωπο που ανέβασε το βίντεό του με τη Ρενάτα στο ίντερνετ. «Πες μου τώρα ποιος σε έβαλε να το κάνεις! Είναι ο Μάρκος έτσι; Ομολόγησέ το!», του φωνάζει και προσπαθεί να τον κάνει να τα πει όλα. Κι ενώ ο Βλάσης βρίσκει νέα στοιχεία πως η Φαίη ήταν αυτή που πλήρωσε τον οίκο ευγηρίας, εκείνη έχει να αντιμετωπίσει την καχυποψία της Ρενάτας για την ένταση μεταξύ της ίδιας και του Μάρκου. «Εσύ έβαλες το χεράκι σου για όλα αυτά; Τι συνέβη όταν έφυγα από το πάρτι;», τη ρωτάει αλλά η Φαίη αρνείται το οτιδήποτε. Την ίδια ώρα ο Λεωνίδας και η Μιράντα κόβουν και την καλημέρα από τον Θοδωρή, ενώ η Σύλβια είναι πολύ κοντά στο να βρει στοιχεία εναντίον της Φαίης. Παράλληλα Αχιλλέας και Πελέκης συναντιούνται στο γραφείο του πρώτου, αλλά αυτή η συνάντηση τελικά δεν είναι και τόσο μυστική.

Να σημειώσουμε πως στα νέα επίσης επεισόδια της σειράς, θα έχουμε μια επιστροφή, αλλά και μια αποχώρηση «μεγατόνων».

Η Σύλβια παρασύρει τη Φαίη σε παγίδα

Ο Λεωνίδας, έξαλλος με τον Θοδωρή, λέει στη Μιράντα να μετακομίσει στο σπίτι του, την ώρα που ο Μίμης και η Λατάνια βρίσκουν τυχαία τη διαθήκη του Θοδωρή και παθαίνουν σοκ. Αυτό δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Πελέκης τελικά αποκαλύπτει τα πάντα στον Αχιλλέα. «Ο Μάρκος με έβαλε να διαρρεύσω το βίντεο της Ρενάτας», του ομολογεί κι εκείνος επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Την ίδια ώρα κάποιος αφήνει απειλητικά σημειώματα στη Θάλεια, ενώ η Φαίη με τη Σύλβια βρίσκονται έξω από το σπίτι του Βλάση και όχι τυχαία.

Ο Αχιλλέας έχει την ομολογία του Πελέκη στα χέρια του και είναι έτοιμος να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Μάρκο στη Ρενάτα. «Τώρα θα καταλάβει με ποιον είχε να κάνει τόσο καιρό», σχεδόν μονολογεί. Η Φαίη πάλι καταφέρνει να αποφύγει την παγίδα του Βλάση και της Σύλβιας και ο Βλάσης απελπίζεται, καθώς οι αντίπαλοί του στέλνουν απειλητικά μηνύματα σε όλους όσοι ψάχνουν την αλήθεια. Και ενώ ο Φώτης φοβάται ότι χάνει οριστικά τη Βάνα, ο Μίμης ανακοινώνει στον Θοδωρή πως η Λατάνια περιμένει παιδί.

Έλα στη θέση μου Λατάνια έγκυος