Elif: Η Ρεϊχάν φεύγει από την έπαυλη - Άγριος καβγάς για Κερέμ και Χουμεϊρά

Ραγδαίες οι σημερινές 7/1 εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ρεϊχάν φεύγει από την έπαυλη - Άγριος καβγάς για Κερέμ και Χουμεϊρά

Ραγδαίες είναι οι σημερινές 7/1 εξελίξεις στην σειρά Elif. Η Ρεϊχάν φεύγει από την έπαυλη μαζί με την μητέρα της και μόλις δει ο Κερέμ την αντίδραση της Χουμεϊρά, θα γίνει έξαλλος και θα έχουν έναν καβγά.

Για αυτό το λόγο φεύγει η Ρεϊχάν από την έπαυλη στην Elif

Ελίφ Πέμπτη 7/1 Επεισόδιο 751

Λίγο πριν φύγει η Ρεϊχάν συναντάει στην είσοδο της έπαυλης τον Κερέμ. Εκείνος καταλαβαίνει πως η κοπέλα είναι λυπημένη και πως έκλαιγε και θέλει να μάθει τι την απασχολεί. Η Ρεϊχάν δεν του αποκαλύπτει τον λόγο που είναι λυπημένη και ο Κερέμ σκέφτεται πως ίσως της λείπει η πατρίδα της και η μητέρα της.

Η Ρεϊχάν του απαντάει πως είναι ένας καλός άνθρωπος και του εύχεται καλή τύχη στη ζωή του. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει και θέλει να μάθει για ποιο λόγο του είπε κάτι τέτοιο. Η Ρεϊχάν τον κοιτάζει μέσα στα μάτια και ο Κερέμ της κρατάει τρυφερά τα χέρια. Μένουν έτσι για λίγο και μετά η Ρεϊχάν τραβάει τα χέρια της από τα δικά του και φεύγει. Ο Κερέμ δεν έχει ιδέα για ποιο λόγο του είπε αυτά τα λόγια και πηγαίνει στο σαλόνι όπου συναντά την Παρλά και την Χουμεϊρά να συζητάνε.

Ο Κερέμ τις ρωτάει πως ήταν η μέρα τους και εκείνες δεν αναφέρουν τίποτα για το περιστατικό με τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ λέει πως έχει δουλειά και ανεβαίνει στο δωμάτιο του. Πριν όμως ζητάει καφέ και ζητάει να του τον φτιάξει η Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά του λέει πως η Ρεϊχάν θα είναι απασχολημένη γιατί τις έχει αναθέσει κάποιες δουλειές. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο του και η Χουμεϊρά προτείνει στην Παρλά να του πάει εκείνη τον καφέ του. Αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στον Κερέμ για όσα συνέβησαν με τη Ρεϊχάν. Η Παρλά πηγαίνει τον καφέ στο δωμάτιο του Κερέμ ενώ η Ρεϊχάν και η μητέρα της φεύγουν από την έπαυλή.

Η Παρλά τις βλέπει από το παράθυρο αλλά φροντίζει να μην τις δει ο Κερέμ. Η Ματσιντέ επιστρέφει στην έπαυλη και φέρνει δώρα για όλους, ακόμα και για τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν για να την ειδοποιήσει και βρίσκει ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα. Η Γιλντίζ το διαβάζει και επιστρέφει δακρυσμένη στο σαλόνι.

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ διαβάζουν το σημείωμα στο οποίο η Ρεϊχάν λέει πως επιστρέφει στο χωριό της γιατί η μητέρα της είναι άρρωστη, χωρίς να αναφέρει τίποτα για το επεισόδιο με τη Χουμεϊρά και την Παρλά. Ο Κερέμ αισθάνεται πολύ άσχημα και θυμάται την πρώτη τους συνάντηση. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγε χωρίς να πει αντίο.

Η Ματσιντέ βρίσκει παράξενη την κατάσταση με τη Ρεϊχάν και μιλάει με τη Γιλντίζ. Ο Ταρίκ λέει στη Χουμεϊρά πως θα έχει μια πολυάσχολη μέρα και εκείνη δεν τον πιστεύει αλλά αντιδρά φυσιολογικά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα - αφού θέλει να τον ξεμπροστιάσει. Στο τραπέζι η Χουμεϊρά μιλάει άσχημα για τη Ρεϊχάν και ο Κερέμ δεν μπορεί να το ανεχθεί. Αντιδρά στα σχόλια της αδελφής του και η Ματσιντέ επεμβαίνει για να σταματήσει ο καυγάς. Ο Ταρίκ θυμάται ότι είχε πει στη Ράνα ότι θα της τηλεφωνούσε το προηγούμενο βράδυ αλλά δεν το έκανε.

Της τηλεφωνεί αμεσως πανικόβλητος αλλά εκείνη δεν απαντά. Πηγαίνει στο γραφείο του στην εταιρία αλλά είναι θυμωμένη και του λέει πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη πια. Ο Ταρίκ της ζητάει να του πει τι πρέπει να κάνει για να επανορθώσει. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και συζητάει με τη Ματσιντέ για μια νέα υπηρέτρια αλλά εκείνη της λέει πως θα φροντίσει η ίδια να τακτοποιήσει αυτό το θέμα. Η Παρλά πηγαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά και συζητούν για τον θρίαμβό τους. Η Χουμεϊρά της λέει πως δεν πρέπει να αναφέρουν πως είχε έρθει η μητέρα της Ρεϊχάν στην έπαυλη.

Η Ρεϊχάν φεύγει, η Μελέκ επιστρέφει στην Elif

Παρόλο που όλοι θεωρούν τη Μελέκ νεκρή, η ίδια ζει, αλλά σίγουρα δεν βασιλεύει, όπως λέει η φράση, καθώς ζει ρακένδυτη, βρόμικη, άπορη και έχοντας χάσει το μυαλό της. Θα τη δούμε ωστόσο να επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Elif.

Οπως θα δείτε και αυτή την εβδομάδα, η Ματσιντέ έχει αμφιβολίες για το αν πράγματι η Μελέκ έχει πεθάνει και δίνει εντολή στον Μουσταφά να κάνει τα πάντα ώστε να ανοίξουν τον κοινό τάφο της με τον Γιουσούφ και να πάρουν δείγμα DNA για να σιγουρευτούν. Είναι απόλυτα σίγουρα πως η άτυχη γυναίκα ζει, αλλά κρύβεται από φόβο προς τον Ταρίκ, που σίγουρα έχει βάλει να την απειλήσουν. Την ίδια ώρα η σκηνή δείχνει μια γυναικεία φιγούρα, ρακένδυτη να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης...

Elif spoiler Μελέκ

Η ίδια γυναικεία φιγούρα ψάχνει στα σκουπίδια να βρει φαγητό και καταφέρνει να πάρει ένα κομμάτι μουχλιασμένο ψωμί. Επιστρέφει σ’ ένα μισογκρεμισμένο σπίτι, με σκοροφαγωμένα έπιπλα και μέσα στις ακαθαρσίες! Στο μουχλιασμένο ψωμί βάζει μέσα δύο κομματάκια τυρί, επίσης χαλασμένα και κάθεται στον καναπέ για να φάει! Εκεί γίνεται η μεγάλη αποκάλυψη ότι πίσω από αυτή τη βασανισμένη φιγούρα βρίσκεται η Μελέκ!

Η γειτονιά που τη λυπάται της πηγαίνει καθημερινά ένα πιάτο φαγητό, αλλά εκείνη το αφήνει στο τραπέζι άθικτο για να το φάει η Ελίφ όταν γυρίσει, όπως τους λέει και όλοι κουνάνε το κεφάλι με κατανόηση και λύπηση για την κατάστασή της. Ολα τα φαγητά που έχει κρατήσει είναι μουχλιασμένα και μια σοκολάτα που βρήκε στα σκουπίδια έχει λήξει! Ολα αυτά τα κρατάει για την κόρη της, που κάθε απόγευμα περιμένει να γυρίσει και πανικόβλητη βγαίνει στον δρόμο να ψάξει!

Βέβαια πέρα από τη Μελέκ, το μυαλό της κινδυνεύει να χάσε και η Χουμεϊρά, η οποία παθαίνει νευρικό κλονισμό και θέτει σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της.

Elif Μελέκ επιστροφή

Οι όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος και η πίστη ότι η Ελίφ όχι μόνο είναι ζωντανή, αλλά την έχει εκεί δίπλα της είναι όλα όσα την κρατάνε στη ζωή! Και κάθε μέρα ξανά το ίδιο δράμα...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίρ