Έλα στη θέση μου: Ο Ζαχαρίας μαθαίνει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Λατάνιας

Η Ρενάτα συλλαμβάνεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Ζαχαρίας μαθαίνει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Λατάνιας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Έλα στη θέση μου . Θα δούμε την Ρενάτα να συλλαμβάνεται και να προφυλακίζεται για την δολοφονία του Μάγκου, ενώ, ο Ζαχαριάς μαθαίνει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Λατάνιας.

Όσα θα δούμε σήμερα στην σειρά Έλα στη θέση μου στον ALPHA

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 82

Η Ρενάτα συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Μάνγκου προς μεγάλη ικανοποίηση της Κέντρας. Ο Ζαχαρίας μαθαίνει κατά λάθος για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Λατάνιας και τα βήματα του τον οδηγούν στο μαγαζί του Θοδωρή. Θα του αποκαλύψει την αλήθεια;

Ο Λεωνίδας λέει στη Μιράντα πως το μεταξύ τους έχει τελειώσει οριστικά κι εκείνη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του. Πώς θα αντιδράσουν ο Μάρκος και ο Αχιλλέας όταν μάθουν πως η Ρενάτα θα προφυλακιστεί;

Έλα στη θέση μου ALPHA εξελίξεις

Τέλος μετά από 5 χρόνια το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Μετά από 5 χρόνια θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, που μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να συνεχίσουν την σειρά καθώς θα κουράσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θεωρούν πως η πλοκή έχει εξελιχθεί τόσο όσο πρέπει και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσουν την ιστορία.

Από την πλευρά του ο ALPHA, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκέφτεται να φέρει μια άλλη σειρά στην θέση του Έλα στη θέση μου, καθώς και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα στοχεύσει στην μυθοπλασία.