Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η πιο ιστορική μέρα έφτασε!

Οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η πιο ιστορική μέρα έφτασε!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, έφτασαν τα Χριστούγεννα, αλλά και η πιο ιστορική ημέρα στον Πλάτανο. Οι Αθηναίοι σήμερα θα αγωνιστούν ενάντια στους Πλατανιώτες.

Οι διαγωνιζόμενοι προπονούνται σκληρά όλη μέρα. Η Καλλιόπη είναι το φαβορί του χωριού, αφού στο κέντημα δεν την πιάνει καμιά! Όμως, ένας τραυματισμός θα τη βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ήταν ατύχημα ή κάποιος έκανε σαμποτάζ στο χρυσό χέρι του Πλατάνου; Οι αγώνες ξεκινούν… Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει και να κάνει δική του την κληρονομιά; Οι Αθηναίοι ή οι Πλατανιώτες;

Το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο. Όσο το χωριό ζει στους ρυθμούς των αγώνων, ο Παναγής δίνει μάχη να πείσει την Κατερίνα πως ο Λουκάς δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας. Γι’ αυτό βάζει μπροστά το σχέδιό του... Θα καταφέρει ο Παναγής να ξεσκεπάσει τον Λουκά;

χαιρέτα μου τον πλάτανο

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Νικολέτα Βλαβιανού ξεσπά για την ηλικία της

Η Νικολέττα Βλαβιανού πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" και μετά από πολύ καιρό συνεργάζεται με τον Πέτρο Φιλλιπίδη! Ωστόσο ενοχλημένη φαίνεται να είναι με το λάθος που γίνεται με την ηλικία της

Μιλώντας για τη σειρά είπε: «Το Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ είναι καθημερινή σειρά αλλά δεν αντιμετωπίζεται σαν καθημερινή σειρά. Ξανασυνεργάζομαι με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά το Χάι Ροκ αλλά κρύβουμε πόσα χρόνια πριν ήταν. Απλώς θυμόμουν ότι σε ένα σίριαλ, όταν ξεκινήσαμε, μας ζήτησαν φωτογραφίες από την παιδική μας ηλικία.

Τυχαία πήγαμε την ίδια φωτογραφία και είδαμε ότι ήμασταν στο ίδιο σχολείο! Είχε το ίδιο σήμερα δηλαδή. Κάπου εδώ είμαστε όλοι, συναντιόμαστε».

Όσον αφορά την ηλικία της είπε με χαμόγελο η ηθοποιός: «Γράφουν λάθος την ηλικία μου στο διαδίκτυο. Όχι μόνο τη δική μου, όλων. Για αυτό είπα πως την ηλικία μου μόνο στο νεκροταφείο θα την βρείτε σωστά. Μέχρι τότε…».

Παράλληλα, η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε για την αγάπη που έχει στο εγγονάκι της ενώ αποκάλυψε πως «η κόρη μου είναι πολύ καλή γυμνάστρια αλλά, επειδή είναι λίγο ράους, δεν μπορώ να με γυμνάσει».