Έλα στη θέση μου (13/1): Ο Αχιλλέας υποψιάζεται την Κέντρα για την ενοχοποίηση της Ρενάτας

Ο Βλάσης μαθαίνει για τη Φαίη και τον Μάρκο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου (13/1): Ο Αχιλλέας υποψιάζεται την Κέντρα για την ενοχοποίηση της Ρενάτας

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου, καθώς ο Αχιλλέας θα βάλει κάτω τα στοιχεία και θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η Κέντρα βρίσκεται πίσω από την ενοχοποίηση της Ρενάτας.

Αυτά θα δούμε απόψε στο Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 84

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου. Ο Αχιλλέας υποψιάζεται πως η Κέντρα μπορεί να είναι υπεύθυνη για την φυλάκιση της Ρενάτας.

Έλα στη θέση μου Ρενάτα Αχιλλέας

Ο Γιάνναρος κάνει το τραπέζι στη Μιράντα, φτάνοντας τον Θοδωρή στα όρια του, την ώρα που η Σύλβια αποφασίζει να του αποκαλύψουν πως η εγκυμοσύνη της Λατάνιας είναι ένα ψέμα. Ο Βλάσης προσπαθεί να μάθει αν υπάρχει κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή της Φαίης. Πώς θα αντιδράσει όταν δει τον Μάρκο να βγαίνει από το σπίτι της κρυφά;;;

Βλάσης Έλα στη θέση μου

Δείτε εδώ όλα όσα πρόκειται να δούμε στο αυριανό επεισόδιο (14/1)

Τέλος μετά από 5 χρόνια το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Μετά από 5 χρόνια θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, που μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να συνεχίσουν την σειρά καθώς θα κουράσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θεωρούν πως η πλοκή έχει εξελιχθεί τόσο όσο πρέπει και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσουν την ιστορία.

Από την πλευρά του ο ALPHA, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκέφτεται να φέρει μια άλλη σειρά στην θέση του Έλα στη θέση μου, καθώς και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα στοχεύσει στην μυθοπλασία.