Elif (13/1): Σε άσχημη κατάσταση ο Κερέμ

Ανησυχεί για εκείνον η Μαντισέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif (13/1): Σε άσχημη κατάσταση ο Κερέμ

Κανονικός χαμός πρόκειται να επικρατήσει και στο σημερινό (13/1) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Ο Κερέμ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η Μαντισέ σιγά σιγά αρχίζει να το καταλαβαίνει.

Αυτά θα δούμε απόψε στην Elif

Τετάρτη 13/1/21

Ο Ταρίκ δίνει εντολή στους άντρες του να περιμένουν στο παλιό σπίτι, το σπίτι το οποίο η Βιλντάν παρουσίασε σαν το μέρος, που έμενε η Ελίφ. Η Ελίφ κοιμάται στο σπίτι της Βιλντάν και βλέπει στο όνειρό της ότι η Βιλντάν της φέρνει τη μητέρα της, τη Μελέκ. Όταν ξυπνάει απογοητεύεται, που ήταν μόνο ένα όνειρο. Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και κάθε μέρα είναι χειρότερα από την προηγούμενη. Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ρεϊχάν.

Είτε βρίσκεται στη δουλειά, είτε κάνει τζόκινγκ, η Ρεϊχάν είναι πάντα στο μυαλό του. Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ καταλαβαίνουν πως κάτι τον απασχολεί και θεωρούν πως έχει να κάνει με τη δουλειά του. Η Χουμεϊρά νιώθει σιγά-σιγά να ανακτά και πάλι την εμπιστοσύνη της στον Ταρίκ, αφού δεν της έχει δώσει καμία αφορμή για να τον υποψιαστεί και πηγαίνει να του ετοιμάσει πρωινό.

Elif (13/1)

Ο Κερέμ βλέπει τη Γιλντίζ να καθαρίζει το δωμάτιο της Ρεϊχάν και μιλάνε για την κοπέλα. Ο Κερέμ τη νοσταλγεί ακόμα περισσότερο. Η Γιλντίζ τον αφήνει μόνο στο δωμάτιο και ο Κερέμ θυμάται τη μέρα που βοήθησε τη Ρεϊχάν να διαβάσει για τις εξετάσεις το πανεπιστήμιο. Καθώς φεύγει από το δωμάτιο, βρίσκει το κολιέ, που φόραγε η Ρεϊχάν. Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο παλιό σπίτι και εκείνος θυμώνει. Ξέρει πως πρέπει να βρει την Ελίφ προτού τη βρει η Ματσιντέ. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ αν χρειάζεται να φέρουν κάποιον για να τη βοηθήσει.

Η Γιλντίζ της λέει πως δεν είναι εύκολο να βασιστείς σε κάποιον. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά παίρνουν πρωινό και η κοπέλα είναι χαρούμενη που είναι δίπλα της ο άντρας της γιατί τους τελευταίους μήνες μιλούσε μόνο για δουλειά και έλεγε πως δεν είχε χρόνο για εκείνη. Ο Ταρίκ ζητάει να μάθει για τα ραντεβού με τον γιατρό για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και λέει στη Χουμεϊρά πως θέλει να είναι σε όλα δίπλα της. Η Χουμεϊρά το βρίσκει περίεργο αλλά το απολαμβάνει. Ο Κερέμ έχει χάσει τον εαυτό του και η Ματσιντέ τον ρωτάει ανήσυχη τι του συμβαίνει. Ο Κερέμ της λέει πως δήθεν έχει πολλή δουλειά…

Δείτε εδώ τις εξελίξεις για το αυριανό επεισόδιο.

Ο Κερέμ δεν μπορεί να ξεχάσει τη Ρεϊχάν στην Elif

Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και κάθε μέρα είναι χειρότερα από την προηγούμενη. Δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Ρεϊχάν. Είτε βρίσκεται στη δουλειά είτε κάνει τζόκινγκ, είναι πάντα στο μυαλό του. Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ καταλαβαίνουν πως κάτι τον απασχολεί και θεωρούν πως έχει να κάνει με τη δουλειά του. Η Χουμεϊρά νιώθει σιγά-σιγά να ανακτά και πάλι την εμπιστοσύνη της στον Ταρίκ, αφού δεν της έχει δώσει

καμία αφορμή για να τον υποψιαστεί και πηγαίνει να του ετοιμάσει πρωινό. Ο Κερέμ βλέπει τη Γιλντίζ να καθαρίζει το δωμάτιο της Ρεϊχάν και μιλάνε για την κοπέλα. Ο Κερέμ τη νοσταλγεί ακόμα περισσότερο και θυμάται τη μέρα που τη βοήθησε να διαβάσει για τις εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Καθώς φεύγει από το δωμάτιο, βρίσκει το κολιέ που φόραγε κοπέλα. Στο μεταξύ, οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως η Ελίφ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο παλιό σπίτι και εκείνος θυμώνει. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά παίρνουν πρωινό και η κοπέλα είναι χαρούμενη που είναι δίπλα της ο άντρας της, γιατί τους τελευταίους μήνες μιλούσε μόνο για δουλειά και έλεγε πως δεν είχε χρόνο για εκείνη. Ο Ταρίκ ζητάει να μάθει για τα ραντεβού με τον γιατρό για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και της λέει πως θέλει να είναι σε όλα δίπλα της. Η Χουμεϊρά το βρίσκει περίεργο αλλά το απολαμβάνει. Ο Κερέμ έχει χάσει τον εαυτό του και η Ματσιντέ τον ρωτάει ανήσυχη τι του συμβαίνει. Ο Κερέμ της λέει πως δήθεν έχει πολλή δουλειά.

Elif Κερέμ

TAGS